Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 31/7 έως 06/08

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 31/7 έως 06/08

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο σου κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας φαίνεται να φρενάρουν την ταχύτητα που έχεις βάλει στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό. Από τη μία πλευρά, θα χρειαστεί να περάσεις χρόνο με άτομα της οικογένειας, να ασχοληθείς με θέματα που δεν αφορούν μόνον εσένα, αλλά σε επηρεάζουν αφού είσαι μέλος αυτών των καταστάσεων. Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξεις ένα μέλος της οικογένειας ή να πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού σου, όπως για παράδειγμα με επιδιορθώσεις σε αυτό ή με κάποιες αγορές αντικειμένων που απαιτείται να υπάρχουν μέσα σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να νιώσεις μία κούραση και εξάντληση, με αποτέλεσμα να αναζητήσεις κάποιες ήρεμες στιγμές που θα περάσεις στο σπίτι σου ή θα βρεθείς σε χώρους μακριά από το επαγγελματικό περιβάλλον. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης, μακριά από έννοιες οικονομικού ή επαγγελματικού περιεχομένου, αρκεί να βρεις ένα τέτοιου είδους ερέθισμα. Η επαφή σου με τα παιδιά σου μπορεί να είναι μία τέτοια στιγμή ή η επαφή με παιδιά γενικότερα, αφού θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να δεις τη ζωή μέσα από μία πιο αθώα πλευρά, Ίσως πάλι ένα ταξίδι που προκύπτει χωρίς να το έχεις σχεδιάσει, να σου προσφέρει την ευκαιρία μίας γνωριμίας με ένα άτομο που φαίνεται να είναι σε θέση να σε βοηθήσει να ταξιδέψεις, έστω και νοητικά, κάτι που έχεις τεράστια ανάγκη. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διατηρήσεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο αν πρέπει να παραδώσεις έργο, γιατί είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθείς και να χάσεις προθεσμίες ή να μπερδέψεις καταστάσεις μεταξύ τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει ένα νωχελικό κλίμα στη ζωή σου τη νέα εβδομάδα. Το μυαλό σου φαίνεται να χάνει εύκολα το λογικό ειρμό της σκέψης, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από  την καθημερινότητα μέσα από πράξεις όπως το να μην απαντάς στα τηλεφωνήματα που δέχεσαι, να μη σηκώνεσαι εύκολα από το κρεβάτι σου, να μην είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις μία συζήτηση στον επαγγελματικό σου χώρο. Αν λοιπόν καταφέρεις να βρεθείς σε ένα ταξίδι, αν πραγματοποιείς τις διακοπές σου, τότε έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά, αφού μπορείς να αδειάσεις το μυαλό σου και να το γεμίσεις με νέες εικόνες και ήχους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και η γλυκιά αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργούν ένα ειδυλλιακό κλίμα τη νέα εβδομάδα, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ταξιδέψεις πέρα από τα όρια της καθημερινότητας σου. Η διάθεση να σπάσεις γνώριμα καλούπια και να κάνεις κάτι για να αλλάξεις πατρόν της ζωής σου είναι και πάλι παρούσα, αυτή όμως τη φορά μπορεί να έχεις δεχτεί και μία πρόταση που κάνει την παραπάνω ευκαιρία λίγο πιο εφαρμόσιμη. Η πρόταση για ένα ταξίδι δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη, αφού έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς ένα μέρος που δεν έχεις βρεθεί ή επειδή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που είναι πιθανό να βρείτε μεταξύ σας κώδικες επικοινωνίας που δεν περίμενες να ανακαλύψεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με την εσωτερική σου ικανοποίηση και ευχαρίστηση, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει ένα συναισθηματικό κενό. Η επαφή σου με πολύ κόσμο, χωρίς όμως να μπορείς να αποδεχτείς πως υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία μοιράζεσαι στιγμές και συναισθήματα όπως ονειρεύεσαι, μπορεί να σου δημιουργήσει ένα κενό που είναι δύσκολο να καλύψεις. Το γεγονός πως έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας πολλές υποχρεώσεις μπορεί να καλύπτει ένα κενό που κουβαλάς μέσα σου, αλλά πέρα από υλικό κομμάτι, δε φαίνεται να λαμβάνεις κάποιου άλλου είδους ευχαρίστηση, με αποτέλεσμα αυτό να είναι πλέον φανερό. Ίσως λοιπόν να θελήσεις να επιστρέψεις σε κάποιες εποχές που υπήρχε συναισθηματική ικανοποίηση στη ζωή σου, αλλά αυτό σημαίνει πως κάνεις και πάλι βήματα προς τα πίσω χωρίς να χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η αντίθεση του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη νέα εβδομάδα φαίνεται να προκαλεί μία έντονη ανάγκη να ξεχαστείς και να κατεβάσεις ταχύτητα στη ζωή σου, αφού το μυαλό σου μοιάζει σαν να δυσκολεύεται να συντονιστεί με το λόγο των γύρω σου. Αν πρέπει να εργαστείς σκληρά, τότε έχε στο νου σου πως απαιτείται καλή προετοιμασία από την πλευρά σου, γιατί θα βρεθείς σε επαγγελματικά περιβάλλοντα που δεν  υπάρχει εύκολη συνεννόηση. Αν πρέπει να συντονιστείς με τις απαιτήσεις από το έτερο ήμισυ, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως ίσως να είναι δύσκολο αν βρεθεί κοινός τόπος και να προκύψουν διαφωνίες που έχουν να κάνουν με τον προσωπικό εγωισμό της κάθε πλευράς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού απέναντι σου φαίνεται να επιβραδύνει την ταχύτητα της τελευταίας περιόδου ή να αλλάζει τις απόψεις ανθρώπων που μέχρι σήμερα συμπλέατε, οπότε τη νέα εβδομάδα καλά θα κάνεις να αναμένεις μία ανατάραξη που δε θα πρέπει να έχει βαριές συνέπειες. Η αδυναμία συνεννόησης στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσε να σημαίνει πως είναι καιρός για διακοπές ή πως νιώθεις έτοιμος/η για μία ρήξη που θα έχει συνέπειες. Η ασυμφωνία στη σχέση σου δείχνει πως υπάρχουν ακόμα κομμάτια της άλλης πλευράς που δεν έχεις αποδεχτεί, με αποτέλεσμα να καλείσαι να κάνεις συμβιβασμούς που δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να χωνέψεις. Τέλος, το γεγονός πως έρχεται στην επιφάνεια μία νέα συμπεριφορά από άτομα που είχατε μέχρι σήμερα συγκεκριμένες σχέσεις, δηλώνει την απαίτηση να κάνεις εκκαθαρίσεις στο καθημερινό σου περιβάλλον αφού κουβαλάς γύρω σου διπρόσωπα άτομα, που βάζουν νάρκες στο μονοπάτι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο αποτελεί μία πρώτη θετική ένδειξη πως περνάς σε μία νέα περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείς να ανακαλύψεις λόγους για να προσλαμβάνεις ευχαρίστηση και θετική διάθεση σχετικά με τη ζωή σου. Η ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι δεν πρέπει να πάει χαμένη, ειδικά από αυτή την εβδομάδα που φαίνεται να αλλάζουν οι ισορροπίες στον εργασιακό τομέα και καλό θα ήταν να πάρεις αποστάσεις. Η ανάγκη σου να αισθανθείς πως έχεις κοντά σου το άτομο που συνεννοείστε χωρίς να μιλάτε είναι μεγάλη, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μία αγκαλιά που δεν είχες φανταστεί μέχρι πριν από λίγο καιρό. Αν πάλι έχεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο με άτομα της οικογένειας, τότε κανόνισε ένα ταξίδι μαζί τους, θέλοντας να αλλάξεις τις παραστάσεις που έχεις γύρω σου.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα τη νέα εβδομάδα θα σε κάνει περισσότερο επιρρεπή σε ασάφειες και σε απώλεια της έννοιας του χρόνου τη νέα εβδομάδα, οπότε καλά θα κάνεις να προσέξεις αν πρέπει να λειτουργήσεις βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Στον εργασιακό τομέα, μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία με το αφεντικό ή να δίνεις την εντύπωση πως κουβαλάς τεράστια κούραση στους ώμους σου και αναζητάς τον τρόπο να την πετάξεις μακριά σου. Αν πάλι υπάρχουν θέματα μέσα στην οικογένεια,  προσπάθησε να γίνεις η φωνή της λογικής και να αρνηθείς να παίξεις το παιχνίδι με τις μάσκες, να γίνεις δηλαδή το άτομο που θα φορέσει τη μάσκα που έχει ανάγκη να δει κάθε άλλη πλευρά που έχεις απέναντι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο τη νέα εβδομάδα φαίνεται να επιδιώκει να γεφυρώσει κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις που εκφράστηκαν τον τελευταίο καιρό με στόχο να καταφέρεις να επικοινωνήσεις και πάλι δημιουργικά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως συναντάς ένα πρόσωπο που καταφέρνει να σε κάνει να βγάλεις στην επιφάνεια την κρυμμένη ευαισθησία σου, κάτι που φυσικά σε θυμώνει, αλλά ταυτόχρονα σε βοηθά να εκφραστείς με τρόπο που θεωρούσες πως δεν είναι εφικτό. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι κάπου μακριά, μία εκδρομή που μπορεί και να προκύπτει χωρίς να το έχεις σχεδιάσει, κάτι που μπορείς να το δεχτείς σαν ένα δώρο για το οποίο δε χρειάζεται να αισθάνεσαι τύψεις επειδή θα πρέπει να το ανταποδώσεις στο άτομο που στο προσφέρει.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα απαιτεί αυξημένη προσοχή σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, αφού είναι αρκετά εύκολο να πέσεις θύμα περιστάσεων που θα μπορούσαν να σε ζημιώσουν. Αν πρέπει να κάνεις μία επαγγελματική συμφωνία που εμπεριέχει το θέμα της αμοιβής σου, να είσαι προετοιμασμένος/η να δεχτείς νουθεσίες και προτάσεις με στόχο να μειωθεί το κέρδος σου από αυτή την προσπάθεια, με στόχο να σε πείσουν για πράγματα που είναι κατά κάποιο τρόπο άδικα. Αν πάλι ξεκινά κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, αν η σχέση σου έχει πλέον περάσει στο επόμενο στάδιο, τότε είναι καιρός να εξετάσεις τη νέα σου καθημερινότητα και να προσπαθήσεις να αντιληφθείς πως πρέπει να αλλάξουν κάποιες συνήθειες σου, να περάσεις σε μία νέα εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσωπικές σου ανάγκες θα πρέπει να ιεραρχηθούν διαφορετικά.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η αντίθεση του Ποσειδώνα από το ζώδιο σου με τον Ερμή από την Παρθένο τη νέα εβδομάδα φαίνεται να σε μεταμορφώνει σε ένα άτομο που έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το πρόσωπο που έχει απέναντι του σε αυτό που θέλει, σε αυτό που ταιριάζει στην περίσταση. Η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο δημιουργεί μία έντονα ερωτική ατμόσφαιρα και φέρνει στην επιφάνεια ρομαντικά σου κομμάτια, αφού μοιάζει να έχεις μεγάλη ανάγκη να ζήσεις σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε ένα περιβάλλον που σταματά να υπάρχει ο χρόνος με την έννοια που του έχει δοθεί.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss