7/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Κυριακή 06 Αυγούστου 2017

Κυριακή 06 Αυγούστου 2017

7/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η Σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου στη 15η μοίρα του Υδροχόου, σε αντίθεση με τον Άρη από το Λέοντα και ευνοϊκό εξάγωνο  με το Δία από το Ζυγό, φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με στόχο να ζητήσει αποδείξεις σχετικά με την απόδραση από ένα ηλεκτρισμένο παρελθόν και την προσήλωση σε ένα πολύ πιο ουσιώδες παρόν.

Η μάχη ανάμεσα στις  προσωπικές φιλοδοξίες και τις ομαδικές διεκδικήσεις είναι παρούσα και επιμένει να δοκιμάζει τον εγωισμό ανθρώπων που θα πρέπει να μοιραστούν, να συμμετάσχουν ισότιμα, να δοκιμάσουν να θέσουν την πλεονεξία σε δεύτερη μοίρα. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί κάποιοι να αισθάνονται εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που καταπνίγουν την προσωπική  τους φωνή, που λειτουργούν σαν ταφόπλακές κάθε διάθεσης να εκφράσουν τη δυναμική και το συναισθηματικό τους κόσμο.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι πολύ εύκολο να προβάλεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου πάνω σε ένα άτομο που έρχεται να λάβει το ρόλο του/ης αντιπάλου σου. Η προσωπική σύγκρουση μπορεί να ανάψει για πολύ μικρή αφορμή, αφού το σπίρτο που θα βάλει τη φωτιά είναι παρόν και ενεργοποιημένο. Το μυαλό σου κουβαλά πολλές μνήμες και πικρίες, με αποτέλεσμα να μοιάζεις έτοιμος/η να πέσεις στη μάχη θεωρώντας πως πολεμάς εικόνες που στην πραγματικότητα δεν είναι όμως παρούσες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss