Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 21/8 έως 27/8

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 21/8 έως 27/8

ΚΡΙΟΣ

Είναι Αύγουστος, αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, και ίσως να ήταν σωστότερο να πούμε πως τελειώνει ένα καλοκαίρι που μπορεί να έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Είμαστε σε μία εποχή που πολύς κόσμος γύρω σου ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μία καθημερινότητα που γνωρίζει πως στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από αυτή. Συναντάς γύρω σου ανθρώπους που γκρινιάζουν επειδή δεν κατάφεραν να κάνουν τις διακοπές που είχαν σχεδιάσει ή επειδή για ακόμα μία φορά δεν έγινε το θαύμα που εύχονταν να λάβει χώρα ώστε να αλλάξει η ζωή τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εξέλιξη που υπάρχει στη ζωή σου είναι ένα θέμα που θα πρέπει να χωνέψεις και να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να κολλάς σε γνώριμα στοιχεία που δεν είσαι σε θέση να αλλάξεις. Αυτή η πρόταση μπορεί να σου φαντάζει βαριά για μία καλοκαιρινή και πιθανότατα ξεκούρατση εβδομάδα, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τη διαβάσεις πλήρως, φτάνοντας και πίσω από τις γραμμές. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν θέματα που συνεχίζουν να σε πονούν, ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τη σχέση ή με τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων, πως δεν είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα προς την κατεύθυνση που θα επιθυμούσες να τα δεις να φτάνουν, κάτι που σημαίνει πως θυμώνεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να παρατείνεις για λίγο ακόμα καιρό τις διακοπές ή ένα ταξίδι σου, να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που θεωρείς πως σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις παραστάσεις, να γεμίσεις με φρέσκο αέρα το μυαλό σου. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία απέναντι σου προς το τέλος της εβδομάδας όμως αποτελεί ένα καμπανάκι πως ξεκινά μία τελευταία κούρσα σχετικά με την επιβολή σου απέναντι σε μία κατάσταση που δε σου αρέσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή στην καθημερινότητα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της νέας εβδομάδας, αφού πρέπει να καταφέρεις να θέσεις το σώμα σου σε δράση και να το συγχρονίσεις με το μυαλό σου. Με τον Ερμή όμως να παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο, η επαφή με τον κόσμο γύρω σου φαντάζει μία δύσκολη περίπτωση, αφού επικοινωνείτε και κινείστε με διαφορετικές συχνότητες μεταξύ σας. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να παλέψεις πολύ περισσότερο ώστε να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα για να καταφέρεις να συνεννοηθείς με τον κόσμο γύρω σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορείς απλά να παρατείνεις την απόδραση σου από τη ρουτίνα που θα επανέλθει δριμύτερη, αποφασίζοντας να ξοδέψεις ενέργεια, χρήματα ή ότι άλλο επιθυμείς σε δράσεις που σε γεμίζουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια την αλήθεια και να σε ωθεί να βγεις από την παράλληλη πραγματικότητα με στόχο να ζήσεις το σήμερα και το τώρα. Η επιτυχία της νέας εβδομάδας έγκειται στο να καταφέρεις να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να κρύβεσαι και χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτεθείς, αφού δεν είσαι πλέον υπόλογος/η απέναντι σε κανέναν. Ή μήπως αρχίζεις να είσαι υπόλογος/η σε ένα άτομο που μπαίνει στη ζωή σου και θεωρείς πως αποτελεί ένα πολύτιμο πετράδι στο στέμμα που φοράς; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δείξε σε αυτό το άτομο την απέραντη αγάπη σου, φρόντισε να προσφέρεις ένα σημαντικό κομμάτι από τον πολύτιμο χρόνο σου και δείξε πως αλλάζεις τις προτεραιότητες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ψέματα φαίνεται να έχουν τελειώσει πλέον τη νέα εβδομάδα και να πρέπει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα, όσο και αν συνεχίζεις να βλέπεις μπροστά σου θολό ή γαλάζιο τοπίο που σε μπερδεύει ή σου αποσπά την προσοχή. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και είναι μάλλον ώρα να τολμήσεις να κάνεις την επένδυση που έχεις κατά νου. Μπορεί να σκέφτεσαι να εξοπλίσεις διαφορετικά τον επαγγελματικό σου χώρο ή να δοκιμάσεις να επενδύσεις σε εκπαιδευτικό επίπεδο, κάτι που βέβαια σε αγχώνει αφού δημιουργεί τεράστιες απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες εξελίξεις στη ζωή προσώπων του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου φαίνεται να ρίχνουν φως στη ζωή σου και να κάνουν το μυαλό σου να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία προς το τέλος της εβδομάδας αποτελεί μία καλή ένδειξη σχετικά με αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις τον τελευταίο καιρό, αλλά αδρανείς ή δυσκολεύεσαι να δώσεις απάντηση σε διλήμματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να αρχίσεις να ακούς αυτά που σου λένε, να δώσεις βάση σε όσα εκφράζονται και μπορεί να αποτελούν τη βάση για δικές σου σκέψεις πάνω σε ζητήματα που σε προβληματίζουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την ανάληψη νέων καθηκόντων στον επαγγελματικό τομέα, να σε βάλει και επίσημα σε μία νέα εποχή. Έχεις μπροστά σου μία μεγάλη πρόκληση και δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι από τις ευθύνες που θα μπορούσες να αναλάβεις και είναι ικανές να σε οδηγήσουν σε μία μεγάλη καταξίωση. Αν θεωρείς πως έχεις το σθένος και την αντοχή να ξεκινήσεις αυτή την ανάβαση προς την κορυφή, τότε μη διστάζεις και προχώρα ακάθεκτος/η. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου προς το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί το τέλος της αναμονής, σημαίνει πως είναι ώρα να περάσεις από τα σχέδια στις πράξεις. Η μετακίνηση σου  σε ένα νέο τόπο μπορεί να ολοκληρώνεται τη νέα εβδομάδα και να ξεκινάς μία καινούργια επαγγελματική ζωή μακριά, εκεί που πιστεύεις πως θα μπορέσεις να βάλεις τις βάσεις του μέλλοντος. Ίσως πάλι να εγκαθίστασαι σε ένα νέο τόπο για να ξεκινήσεις την εκπαιδευτική σου διαδρομή σε ένα αντικείμενο που έχεις βάλει στόχο να αποτελέσει το εισιτήριο για ένα επαγγελματικό μονοπάτι με επιτυχία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί η επικοινωνία σου να συνεχίζει να πάσχει, να μην είσαι σε θέση να συνεννοηθείς ή να συζητήσεις πάνω σε μία υγιή βάση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάποιοι κοντινοί σου άνθρωποι κάνουν κινήσεις που δείχνουν πως προχωρούν τη ζωή τους. Αν βρίσκεσαι στο μέσο μίας συνεργασίας που πρέπει να κάνει μία στροφή, τότε άνοιξε τα μάτια σου και δες τις κινήσεις της άλλης πλευράς, γιατί φαίνεται αρκετά αποφασισμένη να προχωρήσει παρακάτω, χωρίς να περιμένει τη δική σου συγκατάθεση ή μη. Καλείσαι να εμπιστευτείς αυτό το άτομο και να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας, εκτός και αν επιμένεις να έχεις αμφιβολίες και είναι ώρα να τις εκφράσεις με τον πλέον κατανοητό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εποχή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων φαίνεται να ξεκινά και να είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις και σε ανακοινώσεις που θα μπορούσαν να ξαφνιάσουν κάποια πρόσωπα που δεν είχαν ιδέα σχετικά με τα επόμενα βήματα σου. Μία νέα σχέση που επισημοποιείται μπορεί να σε βάζει σε ένα καινούργιο φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον και να χρειάζεται να συστηθείς σε κόσμο που μέχρι πριν από λίγο καιρό δε γνωριζόσασταν. Μία νέα επαγγελματική πραγματικότητα μπορεί να σε τρομάζει αρχικά, αλλά κατά βάθος αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση, οπότε καλό θα ήταν να σταματήσεις να δείχνεις ανησυχία και αμφιβολία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα νέα που λαμβάνεις από τον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να είναι καθοριστικά σχετικά με το ρόλο σου μέσα σε μία ομάδα ή ένα περιβάλλον που δεν είναι καθόλου εύκολο να βρίσκεσαι. Η αλλαγή στην κορυφή, στην ηγεσία, είναι ένα θέμα που μπορεί να έχει επίδραση ακόμα και σε θέματα καθημερινότητας σου, αφού μπορεί να αλλάζει το ωράριο σου, να πρέπει να δουλέψεις πάνω σε διαφορετικό αντικείμενο ή ακόμα και να βλέπεις πως υπάρχει το ενδεχόμενο της εξόδου από το συγκεκριμένο χώρο. Αν πάλι είσαι εσύ αυτός/η που κάνεις την επόμενη κίνηση στην καριέρα σου μέσα από μία νέα συνεργασία, αν μπορείς να καθυστερήσεις την έναρξη θα κάνεις πολύ καλά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss