Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Το ζητούμενο του Σεπτεμβρίου είναι αν θα καταφέρει να επικρατήσει η επαναστατική διάθεση απέναντι στην ευκαιρία για χαλάρωση και συμβιβασμό με τα υπάρχοντα δεδομένα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει μία έντονη ανάγκη, απαίτηση ή ευκαιρία να ζήσεις κάτι διαφορετικό, να τολμήσεις να κινηθείς με διαφορετικό γνώμονα σε σχέση με την ασφάλεια και συνήθεια του παρόντος. Από την άλλη όμως πλευρά, το μυαλό ή το σώμα φαίνεται να αδυνατούν να συνεργαστούν, με αποτέλεσμα να σου είναι πολύ πιο εύκολο να αναμένεις να σε ξεβολέψουν, αντί να δραστηριοποιηθείς από μόνος/η σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο επαναπροσδιορισμός κάποιων σχέσεων και της ευκαιρίας που δίνεις σε άλλους να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική σου ζωή είναι το ζητούμενο του Σεπτεμβρίου. Με την Αφροδίτη να παραμένει στο Λέοντα τα δύο πρώτα δεκαήμερα, είναι σαν να ετοιμάζεις το σπίτι σου για τη νέα σου ζωή, σαν να θέλεις να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα μέσα στο χώρο που θέλεις να περνάς αρκετό χρόνο, σαν να προσπαθείς να βελτιώσεις το κλίμα σε σχέσεις σου. Έχεις όμως και την ευκαιρία για να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού η παρουσία πλανητών στην Παρθένο σε βοηθούν ώστε να μπεις ομαλά στη νέα σου καθημερινότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ό Σεπτέμβριος φαίνεται να σε επαναφέρει απότομα στον τομέα της καθημερινότητας σου, αφού καλείσαι να μπεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό στίβο έχοντας αρκετές απαιτήσεις να φέρεις εις πέρας. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα του σπιτιού ή της δουλειάς μπορεί να είναι δύσκολη και να σημειωθούν κάποιες προστριβές, που φαίνεται να μη λύνονται και πολύ εύκολα ή να χρειάζεται να υπάρξει το δίπολο των ρόλων θύτη/θύματος για να βγει συμπέρασμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτά που σκέφτεσαι σε σχέση με αυτά που αποφασίζεις να πεις είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Σεπτέμβριο. Το μυαλό σου φαίνεται να δουλεύει σε ρυθμούς που δεν περνούν απαρατήρητοι από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να έρχεται κόσμος προς την πλευρά σου για να μάθει τι είναι αυτό που σκέφτεσαι, τι σχεδιάζεις ή τι κρύβεις από αυτούς. Μπορεί να βιώνεις μία έντονη ανησυχία, να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ένα σκοινί που είναι προδιαγεγραμμένο να σπάσει, με αποτέλεσμα να παλεύεις να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου. Φροντίζοντας λοιπόν να κρατήσεις κάποιες από τις σκέψεις σου, κάποια από τα σχέδια σου, κρυφά από κάποια άτομα, στην ουσία προσπαθείς να διαμορφώσεις το πλάνο που καταστρώνεις, με στόχο να το διαφυλάξεις από εισβολείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τα δύο πρώτο δεκαήμερα του Σεπτεμβρίου αποτελεί μία καλή αφορμή για να κοιτάξεις την εικόνα σου, για να περάσεις όμορφα, για να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις χωρίς να σκέφτεσαι υποχρεώσεις και ευθύνες. Έχεις άλλωστε την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο με στόχο να κάνεις επιλογές που καθυστερούν, αφού σου έχει δοθεί ο χρόνος για να σκεφτείς καλύτερα τις επιλογές σου και να ζυγίσεις τα ενδεχόμενα. Την ίδια όμως στιγμή, το μυαλό σου βράζει και η σκέψη σου τρέχει με μεγάλη ταχύτητα σε μία προοπτική που μοιάζει με μεγάλη πρόκληση και σου ζητά να δώσεις μία απάντηση, πριν χαθεί η ευκαιρία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου, αλλά και η παρουσία του Ερμή μετά τις 10 του μήνα, σηματοδοτούν ένα μήνα που δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων. Η ενασχόληση σου με ένα νέο τομέα ή αντικείμενο, η είσοδος σου σε μία νέα φάση της σχέσης σου, η ευκαιρία να αλλάξεις ταχύτητα σε ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, είναι σημάδια πως μπορεί να ξημερώσει κάτι νέο. Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχει ο κίνδυνος του να αναλάβεις δράση που δεν μπορείς να αντέξεις και πολύ εύκολα, του να θελήσεις να τρέξεις τη στιγμή που δεν έχεις προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να μην κρίνεις κατάλληλα τις επιλογές που έχεις μπροστά σου και να πέσεις σε παγίδες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία αρκετών πλανητών στην Παρθένο το Σεπτέμβριο φαίνεται να δηλώνει πως πρέπει να προετοιμάζεσαι, ψυχικά και πνευματικά, για να δώσεις λύσεις σε θέματα καθημερινότητας ή για να τολμήσεις την υπέρβαση και να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που δε σε χωρά πλέον. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σου συνεχίζει να σου προσφέρει την ευκαιρία για γνωριμίες και επαφές, για νέες σχέσεις και συνεργασίες, για να μπορείς να βλέπεις το μέλλον πολύ πιο καθαρά, αλλά το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να προχωρήσεις και σε πράξεις. Απέφυγε να εμπιστευτείς με κλειστά τα μάτια, αρνήσου να αφήσεις το ένστικτο του έξω από το παιχνίδι, προσπάθησε να ψυχολογήσεις τους ανθρώπους που σου παρουσιάζουν ευκαιρίες, αφού είναι καιρός να πιστέψεις σε εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναναστροφή σου με κόσμο το Σεπτέμβριο φαίνεται να αποτελεί μία μεγάλη εσωτερική σου ανάγκη, αφού χρειάζεσαι να ακούσεις γνώμες και απόψεις, να γνωρίσεις ιδέες και σκέψεις, να λάβεις απαντήσεις και να δεχτείς νέα ερωτήματα, στην προσπάθεια που κάνεις ώστε να διαμορφώσεις έναν τρόπο σκέψης που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις από το αδιέξοδο. Μπορεί βέβαια να μην έχεις ακόμα αναγνωρίσεις το αδιέξοδο, να μη φαίνεται πως βρίσκεσαι μπροστά σε παγίδα, να μη δείχνεις προβληματισμένος/η, αλλά στην πραγματικότητα αναζητάς μία ολοκληρωμένη απάντηση σε ένα ερώτημα που μπορεί βέβαια να μην έχεις θέσει φωναχτά στους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαναφορά στην καθημερινότητα και στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι το ζητούμενο του Σεπτεμβρίου, αφού καλείσαι να βάλεις σε βάσεις και καλούπια τα σχέδια που έγιναν τον προηγούμενο μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να ξεκινά μία νέα δημιουργική φάση της ζωής σου, έχοντας όμως κατά νου πως δίνεις εξετάσεις είτε επειδή αναλαμβάνεις να χτίσεις κάτι νέο, είτε επειδή βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα υπάρχουν μάτια πάνω σου. Ίσως πάλι να μετακομίζεις σε μία καινούργια περιοχή και να χρειάζεσαι κάποιο χρόνο προσαρμογής, αφού οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου μιλούν ή λειτουργούν διαφορετικά σε σχέση με αυτό που έχεις συνηθίσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος αρκετών πλέον πλανητών στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να επανέλθει η ζωή σου σε κανονικούς ρυθμούς, αφού το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να πιέστηκες ώστε να ζήσεις με ρυθμούς που δεν αντέχεις. Ίσως να αποφασίσεις να κάνεις αυτό το μήνα το ταξίδι που είχες κατά νου, αφού έχεις δίπλα σου την παρέα που σου ταιριάζει και μπορείς να αντέξεις οικονομικά και κάποια δεδομένα που σε ζόριζαν. Ίσως πάλι να επανέρχεσαι σε μία επαγγελματική πραγματικότητα που σε βοηθά να διατηρείς μία συγκεκριμένη καθημερινότητα στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να λυτρωθείς από ένα καλοκαίρι που σε έβαλε στη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης σχετικά με τις ανάγκες και βαθύτερες επιθυμίες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από έναν καυτό Αύγουστο, έρχεται μάλλον η ώρα που θα πρέπει να χωνέψεις αυτά που συνέβησαν, που καλείσαι να βάλεις σε σειρά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου. Η καθημερινότητα είναι και πάλι παρούσα και φαίνεται να διεκδικείς ένα καινούργιο μερίδιο σε ένα περιβάλλον που ο ρόλος σου είναι πλέον διαφορετικός. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να αναπροσαρμόσεις τις απαιτήσεις σου, να αποδεχτείς τα φρέσκα οικονομικά δεδομένα, να κατανοήσεις πως οι λειτουργίες του συστήματος έχουν αλλάξει. Προσπάθησε να αποβάλεις παλιές σου συνήθειες, να διαχωρίσεις τη θέση σου από συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και να δείξεις πως γίνεσαι μέλος μίας προσπάθειας εξυγίανσης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος προετοιμασίας της προηγούμενης εποχής φαίνεται να τελειώνει το Σεπτέμβριο αφού θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με προκλήσεις έναρξης νέων καταστάσεων. Μετά από μία περίοδο που προσπάθησες να χωνέψεις τις αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, είναι πλέον η ώρα να αναλάβεις το νέο σου ρόλο, να φωνάξεις πως έχεις δικαίωμα σε επιλογές που δείχνουν πως προχωράς παρακάτω, πως είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις το επόμενο βήμα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να σε δελεάσει και να ξεκινήσεις τη νέα σου συνεργασία, αλλά να θυμάσαι πως πρέπει να είσαι φερέγγυος/η και διατεθειμένος/η να εργαστείς εντός χρονοδιαγράμματος και κανόνων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss