Άστρα: Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στις 19/10

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Άστρα: Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στις 19/10

Η Νέα Σελήνη της 19ης Οκτωβρίου στην 26η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να προκαλεί έντονες αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών του τρίτου δεκαημέρου (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελέσει το τέλος του περασμένου δωδεκαμήνου και την έναρξη της νέας κατάστασης που έρχεται ως αποτέλεσμα αυτής της περιόδου. Η απαίτηση να υπάρξει κίνηση είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη, αφού θα χρειαστεί να ξεκολλήσεις από δεσμά που δε λύνονται με εύκολο τρόπο. Μία απόφαση για να αποδράσεις κάπου μακριά δεν είναι απαραίτητα μία παρορμητική κίνηση, αλλά η σπίθα που λειτουργεί ως καταλύτης σε μία ζωή που έχει καθυστερήσει να πάρει μπροστά.

Από την άλλη βέβαια πλευρά, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο μίας απρόσμενης λήξης σε μία σχέση, συνεργασία, φιλία που φαίνεται να τη θεωρούσες σημαντική. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ στη ζωή σου και να χρειαστεί να προσέξεις την ανάσα σου, μήπως και ξεχάσεις να αναπνεύσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, δημιουργείται ελεύθερος χώρος για να εντάξεις στη ζωή σου νέα στοιχεία που φαίνεται να έχεις ανάγκη, χωρίς όμως να τα έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss