Άστρα: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 4/11

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Άστρα: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 4/11

Η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου 2017 στη 12η μοίρα του Ταύρου, σε οριακή αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους του πρώτου μισού του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δοκιμάζει τα όρια της φαντασίας και του ενστίκτου απέναντι στην ψυχρή λογική, την πραγματικότητα και τη γήινη αλήθεια. Κάποια όνειρα που είναι υπερβολικά θα πρέπει να αντιπαρατεθούν με την πραγματική διάσταση της ζωής. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μία μακρινή απόδραση από την καθημερινότητα μοιάζει με λύση για θέματα που χρονίζουν ή δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατά μέτωπο προσέγγιση.

Η συγκεκριμένη όμως Πανσέληνος μπορεί  να τεστάρει και τις αντοχές κάποιων απέναντι στην πλεονεξία και την αλαζονεία. Η κατά μέτωπο σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα που μοιράζονται οικονομικά οφέλη είναι μία πράξη που μπορεί να δώσει λύση σε θέματα που δεν μπορούν να επιλυθούν με διπλωματικό τρόπο. Αν λοιπόν έρθουν στην επιφάνεια άγρια ένστικτα επιβίωσης και συντήρησης, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η  για μάχες μέχρις εσχάτων.

Κριός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να βάλεις σε τάξη θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν χάος στη ζωή σου αν τα αφήσεις στην τύχη τους. Είναι καιρός να ιεραρχήσεις τις δικές σου ανάγκες και να πάψεις να προσφέρεις αρωγή και βοήθεια σε τρίτους χωρίς να σκέφτεσαι εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να μεγαλώνει τον προσωπικό σου εγωισμό και να σε ωθεί ώστε να μιλήσεις ανοικτά για κάποια θέματα που σε ενοχλούν στις σχέσεις σου  με άτομα της καθημερινότητας σου. Είναι η ώρα που θα πρέπει να βάλεις σε μία σειρά όλα τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου και να θυμηθείς πως υπάρχουν προτεραιότητες που δεν μπορείς να αφήνεις στην άκρη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν οικονομικά δεδομένα στη ζωή σου που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανήσυχο ύπνο τα βράδια, αφού δεν μπορείς να τα καλύψεις με αποτέλεσμα να φοβάσαι μήπως ζεις παράλληλα με την πραγματικότητα. Θα πρέπει να προσέξεις μήπως αναλαμβάνεις υπέρμετρο ρίσκο σε κάποιες προκλήσεις που δέχεσαι και οι οποίες θα σε κάνουν να εμφανίσεις τα χαρτιά σου πολύ πριν να είναι η κατάλληλη στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα πρέπει να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να ξεμπερδέψεις θέματα που έχουν κατακλύσει το μυαλό και την καρδιά σου. Καλό θα ήταν να επιμείνεις να μένεις κοντά σε πρόσωπα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις τα αισθήματα σου και να πάψεις να λαμβάνεις γνώμες και απαντήσεις από άτομα που σε μπερδεύουν περισσότερο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η έντονη Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να αποδείξεις πως δε φοβάσαι να λάβεις αποφάσεις που μπορεί να δείχνουν και οριστική διακοπή καταστάσεων που δεν οδηγούν σε ξέφωτο. Μπορεί να έχεις μπει σε μία περίοδο που νιώθεις την ανάγκη να ξεμπλέξεις το κουβάρι της ζωής σου, κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να λάβει χώρα αν επιμένεις να δίνεις παρατάσεις στη λήψη δύσκολων αποφάσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να αποτελεί μία καλή αφορμή για να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή την οποία φαίνεται να έχεις μεγάλη ανάγκη, την οποία αναζητάς για να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε έχει εξουθενώσει. Επίσης, μπορεί να προκύψουν συνομιλίες και συζητήσεις με πρόσωπα που γνωρίζεστε από παλιά, να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες συνδιαλλαγές που απαιτούν κάποια προσοχή γιατί μπορεί να τεντώσουν το σκοινί της ισορροπίας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να σου ζητά να ασχοληθείς με τη διεκπεραίωση κάποιων οικονομικών θεμάτων τα οποία δεν μπορείς να αφήσεις να σε εκθέτουν σε άτομα που δε θέλεις να έχουν άσχημη εικόνα για εσένα. Αν υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου, τότε προσπάθησε να διαχωρίσεις τη δημιουργικότητα από την αμοιβή σου, αφού είναι πολύ πιθανό να πρέπει να δεις την πρόταση που έχεις στα χέρια από άλλη σκοπιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος απέναντι σου φαίνεται να είναι μία καλή στιγμή ώστε να θέσεις σε κίνηση τη ζωή σου, μέσα από νέες διαπροσωπικές σχέσεις. Η παραμονή σου σε ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει ή δείχνει να μην μπορεί να σε ικανοποιήσει, δεν έχει κάποιο άλλο όφελος πέρα από την ικανοποίηση του προσωπικού σου εγωισμού. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σου, αφού είναι σε θέση να θέσει σε διαφορετική ιεραρχία τις υποχρεώσεις σου. Απαιτείται μία γενναία εκκαθάριση σε θέματα δουλειάς και να πετάξεις από μπροστά σου κάποιες υποχρεώσεις που σου έχουν φορτώσει χωρίς να τις έχεις  ζητήσει ή τις οποίες διατηρείς απλά από συνήθεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η άκρως δημιουργική Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σε φορτίσει με ενέργεια και ιδέες, να σε κάνει ένα πολυεργαλείο έτοιμο να παράξει και να δημιουργήσει κάτι που φέρει τη δική σου σφραγίδα. Αποφάσισε να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλία ώστε να φέρεις εις πέρας μία αποστολή που κολλά στα χέρια άλλων, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να φανείς περισσότερο από τους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η έντονη Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να αποτελεί την πρώτη σου δοκιμασία απέναντι στις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι πρώτες εξετάσεις μπορεί να μοιάζουν με γιορτή αυτή τη στιγμή, αλλά να θυμάσαι πως κάποιοι παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή και κρίνουν ακόμα και μικρές λεπτομέρειες τις οποίες μπορεί να αγνοείς ή παραγνωρίζεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή προς ένα μέρος που μπορείς επιτέλους να σκεφτείς έξω από τα πλαίσια στα οποία έχεις μπει τον τελευταίο καιρό. Απόλαυσε τις στιγμές που έχεις την ευκαιρία να περάσεις, χωρίς να σκέφτεσαι θέματα οικονομικού περιεχομένου, τα οποία βέβαια δε σημαίνει πως έχουν λυθεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss