Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 6/11 έως 12/11

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 6/11 έως 12/11

ΚΡΙΟΣ

Η δύναμη της συνήθειας η οποία μπορεί να μετατραπεί ακόμα και σε μία έντονη εξάρτηση που δε σου  επιτρέπει να αλλάξεις δεδομένα που γνωρίζεις πως δε σου κάνουν καλό, είναι το μεγάλο θέμα της νέας εβδομάδας. Γνωρίζοντας πως υπάρχει γύρω σου ένα άτομο που έχει αλλάξει η σχέση σας, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτυπωθεί και στην καθημερινότητα σας, είναι σαν να παραδέχεσαι πως έχεις εξαρτήσεις που μοιάζουν εκνευριστικές αλλά είναι ταυτόχρονα πολύ ισχυρές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στο Σκορπιό τη νέα εβδομάδα υπόσχεται πολύ όμορφες στιγμές για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αφού φαίνεται να είσαι πλέον έτοιμος/η να μιλήσεις σε κόσμο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Μπορεί να παρουσιάζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου  όπως αυτό προκύπτει μέσα από την επαγγελματική σου εξέλιξη και πρόοδο και να γίνεται πλέον σαφές πως προχωράς παρακάτω χωρίς να κοιτάζεις πίσω σου. Μπορεί πάλι να ξεκινάς μία νέα δουλειά, να νιώθεις πως πατάς πολύ καλύτερα στα πόδια σου σε ένα περιβάλλον που προσφέρει ασφάλεια και καλύτερους οικονομικούς όρους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα στον προσωπικό τομέα τα οποία καλείσαι να επιλύσεις με τον πλέον εκκαθαριστικό τρόπο, χωρίς να αναζητάς τη βοήθεια του χρόνου και της τύχης. Είναι καιρός να αντιληφθείς πως οι δυσλειτουργίες της σχέσης σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα ειπωθούν κάποια πράγματα που ενοχλούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να βγεις έξω από το σύνηθες πλαίσιο της διαβίωσης σου και να ρισκάρεις να εκθέσεις τα αισθήματα σου. Η παραμονή σε ένα ασφαλές καταφύγιο που έχεις ονομάσει σπίτι ή επαγγελματικό περιβάλλον προσφέρει αρκετή ασφάλεια την οποία και δεν είσαι διατεθειμένος/η να μοιράσεις έτσι εύκολα. Από την άλλη όμως πλευρά, το γεγονός πως έχεις αρχίσει  να βλέπεις φαντάσματα μέσα στο συγκεκριμένο χώρο, σημαίνει πως δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο για εσένα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται θολές εικόνες που διαστρεβλώνονται περνώντας μέσα από μνήμες, ενοχές και πληγές που έχουν αφήσει τα πεντακάθαρα πλέον ίχνη τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κομμάτια της ζωής σου που θέλεις να αποφύγεις να ασχοληθείς μαζί τους, αλλά δεν είναι συνετό να συνεχίζεις να κάνεις πως δεν τα βλέπεις. Η σχέση σου με ένα άτομο της οικογένειας χρειάζεται να επανατοποθετηθεί και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα περάσεις χρόνο μαζί του, σε ένα περιβάλλον που είναι αρκετά πιθανό να σε βαρύνει και να σε κάνει να νιώσεις πως δεν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Ίσως πάλι να βρίσκεις λόγους να θέλεις να μετακομίσεις από το σπίτι ή τη δουλειά, να επιζητάς την ευκαιρία για μία έξοδο που σε τρομάζει αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση σε προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γνωρίζεις πολύ καλά πως μόνο μέσα από το μυαλό σου είσαι σε θέση να προχωρήσεις σε κινήσεις που φαντάζουν πολύ προκλητικές και δυναμικές, γι αυτό τη νέα εβδομάδα φρόντισε να επεξεργαστείς όσο το δυνατό περισσότερο αποτελεσματικά τις σκέψεις που κάνεις και θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή. Κουβαλώντας σκιές και ανησυχίες δεν είσαι σε θέση να βοηθήσεις τον εαυτό σου ώστε να κινήσεις τις διαδικασίες που έχεις κατά νου, αφού το μόνο που καταφέρνεις είναι να βρίσκεσαι πάνω σε μία τραμπάλα χωρίς τη διάθεση να πατήσεις κάποια στιγμή στη Γη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να λειτουργεί έντονα και πιεστικά, αφού σε αναγκάζει να λαμβάνεις πρωτοβουλίες οι οποίες αρκετές φορές σε φέρνουν μπροστά στην πρόκληση διαμάχης και αναμέτρησης με πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου. Είναι πιθανό για ακόμα μία εβδομάδα να χρειαστεί να αναμετρηθείς με ένα άτομο που βλέπετε το μέλλον μέσα από διαφορετική οπτική αν και μπορεί να δουλεύετε πάνω στον ίδιο στόχο και μέσα στο ίδιο περιβάλλον. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εντυπωσιακή σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μπορεί να σε μετατρέψει σε μία ερωτική μηχανή που είναι σε θέση να σαγηνεύσει όποιο άτομο βάλει στο μυαλό της. Επειδή όμως υπάρχει και ένα παρελθόν που δεν έχει σβήσει ολοκληρωτικά, καλά θα κάνεις να προσέξεις μήπως εμπλακείς σε διλήμματα και διεκδικήσεις που δεν είναι βέβαιο πως εξυπηρετούν μόνο τις ερωτικές σου διαθέσεις αλλά μπορεί να βασίζονται και σε τάσεις εκδίκησης για ζητήματα που έχουν παραμείνει  ανοικτά στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να γνωρίζεις κατά πόσο εκφράζεις αυτά που πραγματικά πιστεύεις ή μήπως έχεις αρχίσει να μιλάς χωρίς να εννοείς απόλυτα όσα λες με στόχο να ανακαλύψεις αν έχεις απέναντι σου συμμάχους, φίλους ή αντιπάλους. Από τη μία πλευρά, έχεις πλέον απασφαλίσει και εκφράζεις τις αλήθειες σου, ακόμα και αν γνωρίζεις πως κάτι τέτοιο μπορεί να φανεί δυσάρεστο σε ανθρώπους που κινούνται γύρω σου. Έχεις όμως πλέον πλήρη συνείδηση πως προχωράς μπροστά αφήνοντας πίσω σου σχέσεις μηνών ή ετών, αφού είναι καιρός να κάνεις τις τελευταίες εκκαθαρίσεις σε ένα περιβάλλον που θέλει καθαρό αέρα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη κοινωνικότητα της νέας εβδομάδας έχει κυρίως να κάνει με την ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να διαφημίσεις τα νέα επαγγελματικά δεδομένα της ζωής σου, να αναμιχθείς με κόσμο που θα μπορούσε να σε περάσει σε μία νέα ζωή που έχεις αρχίσει να στήνεις. Σαφώς και η παραπάνω πρόταση κουβαλά ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον για εσένα, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί παρά να σε αγχώνει ταυτόχρονα, αφού καλείσαι να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής από όσο συνηθίζεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αρχίζει να σου δείχνει πως θα βρεθείς σε μία χρονική στιγμή που θα πρέπει να λάβεις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και οικογενειακά σου, χωρίς να μπορείς να βασιστείς στην κατανόηση των άλλων ώστε να αποφευχθούν συγκρουσιακές καταστάσεις. Ο βαθμός της επιρροής που μπορείς να έχεις πάνω σε άλλα άτομα έχει  μεγαλώσει με αποτέλεσμα να είναι πλέον εμφανές πως είσαι σε θέση να αναλάβεις ρόλους που δείχνουν πως κατευθύνεις άλλους. Αυτό βέβαια μπορεί να φέρει μία επαγγελματική άνοδο, μία εξέλιξη που θα σε προκαλέσει να την αποδεχτείς, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και ένα κλίμα αντιπάθειας σε άτομα που φαίνεται να έχετε κοινά οφέλη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι τελευταίες ημέρες του έτους συμπίπτουν με τις τελευταίες στιγμές του Κρόνου στον Τοξότη που σε έχει ταλαιπωρήσει την τελευταία τριετία μέσα από συνεχείς δοκιμασίες με τα όρια και τις φιλοδοξίες σου. Τη νέα εβδομάδα συνεχίζεις να δίνεις εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να αντέξεις το νέο σου ρόλο, αν είσαι διατεθειμένος/η να λειτουργήσεις μέσα στους κανόνες που θέτουν τρίτοι, μήπως και μπορείς να γίνεις περισσότερο σαφής σχετικά με τις διαθέσεις και επιθυμίες σου ως προς τη σχέση σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss