Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 13/11 έως 19/11

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 13/11 έως 19/11

ΚΡΙΟΣ

Η εμπιστοσύνη που θα δείξεις στην άλλη πλευρά θα αποτελέσει ένα μεγάλο κριτήριο σχετικά με την εκπλήρωση ενός στόχου που τίθεται και δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν πρέπει να εργαστείς μόνος/η για αυτόν. Αν θεωρείς πως το πρόσωπο που έχετε σχέση είναι ένα άτομο που λέει την αλήθεια, τότε έχει φτάσει η ώρα να δοκιμάσεις να πάψεις λειτουργείς αυτόνομα ώστε να δεις τη ζωή μέσα από τα κοινά σχέδια και τις πράξεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα σημείο που η σχέση σου περνά κρίση, τότε αυτό που μπορεί να την αναστήσει είναι το σεξ, αφού θα αποτελέσει το σκαλοπάτι πάνω στο οποίο θα χτίσεις τα νέα δεδομένα αυτής ή την εξώπορτα για την οριστική αποχώρηση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να επισημοποιήσεις μία νέα κατάσταση που επηρεάζει άμεσα τη ζωή σου και φαίνεται να εμπεριέχει και την ενσωμάτωση ενός καινούργιου προσώπου σε αυτή. Μία νέα σχέση η οποία θα παρουσιαστεί στο περιβάλλον σου μπορεί να φέρει μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση αφού ανατρέπει ισορροπίες και δεδομένα, αλλά την ίδια στιγμή σε βοηθά να δείξεις πως ιεραρχείς πλέον διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Μία επαγγελματική συνεργασία που τίθεται κάτω από άλλη βάση μοιάζει  να σε ωθεί να πρέπει να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο προς τα έξω, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε συγκρούσεις και με κάποια άτομα που έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν με μία συγκεκριμένη εικόνα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσπάθεια σου να αποδράσεις από την καθημερινότητα φαίνεται να είναι ο τίτλος της ταινίας της νέας εβδομάδας. Οι έντονοι ρυθμοί της κάθε ημέρας μπορεί να προκαλούνται από μία εκτεταμένη σειρά από δραστηριότητες τις οποίες δεν μπορείς να αποφύγεις αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεσαι να τις βάλεις και σε μία σειρά. Ίσως πάλι να έχεις εμπλακεί με θέματα υγείας και να πρέπει να επιλύσεις μία σειρά από θέματα που δεν μπορείς να αφήσεις στην τύχη τους. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, τότε θα προσπαθήσεις να γίνεις αρεστός/η σε πολλούς, με τρόπο όμως που δείχνει πως μπορείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες στην πλάτη σου χωρίς να είναι βέβαιο πως θα τις φέρεις και εις πέρας.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πως καταφέρνεις άραγε να χωρέσεις μέσα στην ίδια ημέρα τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τον ενθουσιασμό μίας αλλαγής στην ερωτική σου ζωή που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσει από δίπλα σου χωρίς να επενδύσεις χρόνο; Η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα σημείο που ισορροπείς ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική ζωή, έχοντας όμως να αντιμετωπίσεις ενδιαφέρουσες παραμέτρους που αλλάζουν τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Ασφαλώς και ανήκεις στους ανθρώπους που επιθυμούν να ζουν στο έπακρο τις στιγμές που φέρνουν στην επιφάνεια τα  συναισθήματα τους, αλλά το βέβαιο πως δε θα άφηνες και την επαγγελματική σου εικόνα στην άκρη.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η αποφασιστικότητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις την πρόκληση της εκκαθάρισης που έχει να κάνει με το χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού σου είναι το στοίχημα της νέας εβδομάδας. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία ριζική αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος στο οποίο περνάς αρκετό χρόνο και θα ήθελες να γίνει περισσότερο φιλικό προς τις διαθέσεις και επιθυμίες σου. Αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να διαταράξεις κάποιες ισορροπίες, αφού θα συγκρουστείς με κάποιο πρόσωπο που έχει συμφέρον στο συγκεκριμένο χώρο και θεωρεί πως δεν μπορείς να προχωρήσεις στα σχέδια σου. Αν υπάρχει όμως μία τέτοια προοπτική, τότε μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μία λεκτική σύγκρουση που θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα μίας διαπροσωπικής σχέσης που είναι καιρός να ξεβολευτεί. Αν πάλι δεν έχεις καμία διάθεση να προχωρήσεις σε ρήξεις, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να αποφασίσεις να ανοίξεις το βήμα σου και να αποχωρήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η βοήθεια που θα λάβεις από άτομα του συγγενικού σου κύκλου ώστε να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο ή πλάνο που έχεις κατά νου και αφορά τα επαγγελματικά ή οικογενειακά σου θέματα είναι κάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις τη νέα εβδομάδα. Η συζήτηση με κάποιο από τα αδέρφια σου μοιάζει με μία βοήθεια που ίσως να μην περίμενες να εξελιχθεί με τον τρόπο που είναι σε θέση να προχωρήσει, αφού μπορεί να λάβεις πληροφορίες τις οποίες δεν ανέμενες ή δεν περίμενες να αποτελέσουν κομμάτια του παζλ που προσπαθείς να διαμορφώσεις. Αν πάλι ετοιμάζεις μία εκδρομή, τότε φρόντισε να έχεις δίπλα σου πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, αφού μπορεί να τα χρειαστείς για να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη σκέψη ενός ανθρώπους που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και δεν μπορείς να ξεδιαλύνεις τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τον χειριστείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η ώρα που θα μπορέσεις να εξαργυρώσεις τα βήματα που έχεις κάνει στον επαγγελματικό τομέα τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει φτάσει και να είναι σε θέση να υλοποιηθεί τη νέα εβδομάδα. Τα καινούργια οικονομικά δεδομένα μοιάζουν να σου  προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις τη νέα πρόκληση που τα ακολουθεί. Ο ρόλος σου φαίνεται να αλλάζει και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να παρουσιάσεις στους γύρω σου, αφού θα χρειαστεί να αναδείξεις κομμάτια μίας ηγετικής φυσιογνωμίας και αρχηγικής ικανότητας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έφτασε η ώρα να δώσεις αυτή την υπόσχεση που σκέφτεσαι εδώ και πολύ καιρό στον εαυτό σου, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να σε βρει το τέλος του έτους ευτυχισμένο/η και χωρίς απωθημένα (ουτοπικό φαντάζει αυτό το τελευταίο). Καλό θα ήταν να πάψεις να κρύβεσαι, να εκμηδενίσεις κάθε μορφή προσωπικού  εγωισμού, να ανοίξεις την καρδιά σου απέναντι στο πρόσωπο που κουράστηκε να σε περιμένει και να ανέχεται τις παλινωδίες σου. Μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει  και να πατήσει πάνω σε μία βάση που είναι σταθερή αφού κουβαλά αμοιβαία συναισθήματα. Στον επαγγελματικό τομέα, διεκδίκησε το ρόλο που μπορείς να φέρεις εις πέρας, ακόμα και αν αυτή η πράξη θα σε φέρει αντιμέτωπο/η  με τις ελπίδες άλλων, ακόμα και αν μία τέτοια απόφαση μπορεί να μοιάζει με πράξη πολέμου απέναντι σε άτομα που φαίνεται να επιζητάς κομμάτια από τους ρόλους τους.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγάλο ζητούμενο της νέας εβδομάδας είναι να καταφέρεις να αποφύγεις να μετατρέψεις το όνειρο σε πραγματικότητα, να μην  κάνεις την ουτοπία το στόχο της εποχής. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εμπλακείς σε μία συλλογική προσπάθεια που θα καταναλώσει μεγάλο κομμάτι της προσωπικής σου δημιουργικότητας, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι πως συμμετέχεις σε μία δράση που δεν έχει ξεκάθαρο στόχο και δεν υπάρχει χώρος ώστε να έχεις προσωπικό ρόλο. Μπορεί να θέλεις να στηρίξεις ανθρώπους που έχουν ζητήσει την αρωγή σου, αλλά αυτό  δε σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές σου επιθυμίες. Ίσως πάλι να μπαίνεις σε μία ερωτική ιστορία που κουβαλά αρκετό παρασκήνιο και δύσκολα μονοπάτια, παραγνωρίζοντας πως δεν  έχεις όλα τα δεδομένα στα χέρια σου, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να έχεις το τιμόνι στα χέρια σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ώθηση που σου προσφέρεται ώστε να παρουσιαστείς σε ένα νέο περιβάλλον είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να αγνοήσεις τη νέα εβδομάδα. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού έχει πλέον φτάσει η ώρα που θα κάνεις εντύπωση σε κόσμο, ακόμα και αν  αυτό αποτελεί και μία δοκιμασία για σχέσεις που κουβαλούν μαζί τους το στοιχείο της σύγκρισης και αναπόφευκτης σύγκρουσης. Ίσως πάλι να πρέπει να αναλάβεις έναν  καινούργιο ρόλο ο οποίος σε βάζει σε διαδικασία αντιπαράθεσης με συναδέλφους ή με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αφού αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι χρόνοι σου. Στον προσωπικό τομέα, η ιδέα και ευκαιρία της απόκτησης ενός παιδιού είναι μία προοπτική  που δεν μπορεί να σε αφήνει ανεπηρέαστο/η αυτή την εποχή, ειδικά αν έχεις βρεθεί κοντά σε ένα άτομο που καλύπτει  τις ανάγκες σου για ασφάλεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξωστρέφεια σου τη νέα εβδομάδα είναι ένα στοιχείο που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και κατά πόσο θα καταφέρεις να επωφεληθείς από μία ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να αλλάξεις την εικόνα σου απέναντι σε άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης. Καλείσαι να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας αποστολές που μπορεί να μοιάζουν με δοκιμασίες, αλλά την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσουν να διαχωρίσεις τη θέση σου από το γενικότερο σύνολο γύρω σου. Αν αναλάβεις να βγάλεις από τη δύσκολη θέση μία ομάδα που πασχίζει να σταθεί στα πόδια της, τότε θα καταφέρεις να αποκτήσεις ένα ρόλο που πολλοί θα ζήλευαν, αλλά ελάχιστοι τολμούν να δοκιμάσουν να κατακτήσουν. Στον ερωτικό τομέα, δεν μπορεί να παραμένει κρυφό κάτι που έχει πλέον δοκιμαστεί και μεγαλώσει, αφού το πάθος ή τα σχέδια για το επόμενο βήμα είναι εδώ μπροστά σου και δεν μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς πως μπορείς να τα αγνοείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βοηθά να βρεθείς κάπου μακριά από ένα μέρος που γνωρίζεις πως υπάρχει ένταση, αφού πρέπει να ειπωθούν πράγματα που θα οδηγήσουν σε κρίσεις επαγγελματικής ευσυνειδησίας και ερωτικής αφοσίωσης. Η ευκαιρία για ένα ταξίδι δεν μπορεί να πάει χαμένη, αφού θα καταφέρεις να βρεθείς σε έναν τόπο που θα σε βοηθήσει να σκεφτείς διαφορετικά για ένα ζήτημα που σε έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό έντονα. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις το μυαλό σου απέναντι σε ευκαιρίες εκπαίδευσης τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις, αφού θα μπορούσαν να φανούν πολύ χρήσιμες στη καριέρα σου. Στον προσωπικό τομέα, αν βρίσκεσαι σε μία νέα σχέση, τότε πάρε αποστάσεις από το γνώριμο περιβάλλον σου και προσπάθησε να περάσεις στιγμές με το έτερο ήμισυ χωρίς να υπάρχουν ανάμεσα σας πρόσωπα που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ροή της σχέσης σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss