Άστρα: Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στις 18/12

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Άστρα: Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στις 18/12

Η Νέα Σελήνη της 18ης Δεκεμβρίου στην 26η μοίρα του Τοξότη, σε σύνοδο με τον Κρόνο, τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς και τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας νέας πορείας ζωής ειδικά στη ζωή των μεταβλητών του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ο Κρόνος μετά από τρία περίπου χρόνια παραμονής στον Τοξότη ετοιμάζεται να περάσει στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να θέλει να πει την τελευταία λέξη που μοιάζει με απαράβατο νόμο, με κανόνα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και διαπραγμάτευσης. Οι τελικές εξετάσεις  ενηλικίωσης φτάνουν στο τέλος τους και είναι ώρα να γράψεις το όνομα σου πάνω στην κόλλα που θα παραδώσεις και να ετοιμαστείς να βγεις από την αίθουσα που σε φιλοξένησε την τελευταία τριετία. Αυτή τη φορά δεν είναι απαραίτητο να αναζητήσεις την επόμενη αίθουσα στο ίδιο  κτίριο, αφού μάλλον κατευθύνεσαι προς την εξώπορτα του κτιρίου. Και τώρα αρχίζει το πραγματικό καρδιοχτύπι.

Ανοίγοντας την πόρτα προς τα έξω, αναμένεις να δεις ένα νέο φως, να ακούσεις καινούργιες φωνές, να αντιμετωπίσεις φρέσκες παραστάσεις και προκλήσεις. Μοιάζει να φλέγεσαι να ζήσεις κάτι τέτοιο, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν νέα δεδομένα που καλείσαι να χωνέψεις και παγίδες που θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα άφησες και ο χρόνος που θα χρειαστείς για να ενταχθείς στο νέο περιβάλλον είναι το μεγάλο σου στοίχημα. Και κάτι τελευταίο: δεν είναι πλέον απαραίτητο να αναζητήσεις το περιβάλλον που θα ενταχθείς, αλλά ίσως να είναι ώρα να δημιουργήσεις το περιβάλλον που θα εντάξεις τους ανθρώπους που συμπληρώνουν τη νέα σου προσωπικότητα.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μπροστά στις τελικές σου εξετάσεις που θα καθορίσουν με ποιο βαθμό και με ποιο ρόλο περνάς στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου ώστε να εμπνέεις και να δημιουργείς, κάτι που είναι πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια σου αν κυνηγάς μία νέα θέση εργασίας ή να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ανωτέρων ώστε να εξελιχθείς στην υπάρχουσα δουλειά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει με την τελική πράξη οριστικού κλεισίματος μίας σχέσης ή συνεργασίας και την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου ώστε να περάσεις στο επόμενο στάδιο. Η επαφή σου  με ανθρώπους που σε στοιχειώνουν, με δεδομένα που σε περιορίζουν και με καταστάσεις που δεν ξυπνούν από το θάνατο θα πρέπει να λάβει τέλος και να κλείσεις το βιβλίο που διαβάζεις την προηγούμενη τριετία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί την τελευταία λέξη σε μία σχέση που περνά σε επόμενο στάδιο και θα πρέπει να γίνει συνείδηση και για τις δύο πλευρές. Αν μεγαλώνει η απόσταση με το έτερο ήμισυ, τότε ο μόνιμος χωρισμός και αποχωρισμός είναι προ των πυλών και δεν μπορεί να λάβει νέα παράταση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να ολοκληρώνει μία περίοδο συγκεκριμένου τρόπου εργασίας και συνεργασίας, αφού έχουν πλέον αλλάξει τα δεδομένα και οι ρόλοι. Μία αποτυχία στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να μοιάζει με την ταφόπλακα σε μία κατάσταση που έχει κουράσει ή ακόμα και εξοντώσει, αφού οδηγεί σε μία έξοδο που μοιάζει επιβεβλημένη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα πρέπει να αποτελέσει την τελική σου φράση απέναντι σε μία προσπάθεια που κάνεις για να νιώσεις και πάλι παιδί, χωρίς όμως αυτό να γίνεται και πράξη λόγω εμποδίων που θέτει η άλλη πλευρά. Ο κόπος που έχεις επενδύσει τον τελευταίο καιρό θα πρέπει να έχει ανταπόκριση και αποτέλεσμα, οπότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να προσπαθείς να έχεις αποτέλεσμα όταν η άλλη πλευρά μοιάζει απροσπέλαστη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να ρίχνει την αυλαία σε μία μάχη τριετίας κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να απαντήσεις αν πατάς καλά στα πόδια σου ή χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου. Αν έχεις στήσει τη ζωή σου σε ένα καινούργιο περιβάλλον, τότε καλείσαι να διαμορφώσεις το χώρο διαβίωσης με τρόπο που δείχνει πως δε φοβάσαι τις προκλήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει το καμπανάκι στα αυτιά σου που σηματοδοτεί την ευκαιρία ή απαίτηση να βγάλεις κάποια συμπεράσματα που δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούν τη λογική και μόνο. Η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων μπορεί πλέον να αποτελεί στοιχείο προσωπικής δειλίας, να μοιάζει  με την ανικανότητα σου να στηρίξεις τις σκέψεις και αποφάσεις σου, με ανεπάρκεια να αποτελέσεις ένα ισότιμο μέλος μίας σχέσης ή συνεργασίας που σου ζητείται να δημιουργηθεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχει ως στόχο να ρυθμίσει οικονομικά δεδομένα της ζωής σου και να φροντίσει να βάλει φρένο σε σχέδια και πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο το πορτοφόλι και την καρδιά σου. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να κάνεις ένα συμμάζεμα και να θέσεις στο περιθώριο κάποιες συνήθειες της τελευταίας περιόδου που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τρύπες στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Κρόνο φαίνεται να σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής, την είσοδο σου σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μοιάζει να έχεις ένα νέο ρόλο. Η αναμονή για να δώσεις την απάντηση σου φτάνει στο τέλος της και καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις αποφασιστικότητα και ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που δεν μπορούν να σε υποσκελίσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να αποτελεί τη συνειδητοποίηση πως υπάρχει ένα παρασκήνιο ή παρελθόν που πρέπει να πάψει να αποτελεί παγίδα και φόβο, αλλά καλείσαι να το φέρεις στο φως και να το αντιμετωπίσεις θαρραλέα και ειλικρινά. Σταμάτα να κοιτάζεις τον καθρέφτη σου και γύρνα το κεφάλι προς τα πίσω ή σε μία άλλη κατεύθυνση για να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα την οποία προσπαθείς να αποφύγεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων για να μπορέσεις να οργανώσεις τη ζωή σου πάνω σε πιο ουσιαστικές σχέσεις και επαφές. Θα θελήσεις να μειώσεις τον κύκλο των δραστηριοτήτων σου ώστε να παραμείνεις δεμένος/η με ότι θεωρείς απαραίτητο, με ότι είναι σε θέση να αποτελέσει σοβαρή βάση για τις επιδιώξεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να αποτελεί την τελική πινελιά σε μία καριέρα που έχει πλέον αλλάξει ρότα. Η είσοδος σου σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να είναι δύσκολη ή αγχωτική, αλλά ταυτόχρονα έχεις την ευκαιρία να βρεις και κάποια πρόσωπα από το παρελθόν που θα μπορούσαν να σε στηρίξουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss