Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 18/12 έως 24/12

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 18/12 έως 24/12

ΚΡΙΟΣ

Η επίδραση του Κρόνου στη ζωή σου αρχίζει να γίνεται πολύ έντονη από τη νέα εβδομάδα, αφού η είσοδος του στον Αιγόκερω στις 20 Δεκεμβρίου δηλώνει πως ξεκινά μία τριετία εξετάσεων για τη ζωή σου. Το μυαλό σου φαίνεται να δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς τον τελευταίο καιρό αφού προσπαθείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα σε ένα περιβάλλον όμως που δε γνωρίζεις αν είναι σε θέση να παραμείνει όπως το συνάντησες και βλέπεις. Από τη μία πλευρά, θα ήθελες να τολμήσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι που έχεις κατά νου και θα μπορούσε να ανοίξει ένα νέο δρόμο στα επαγγελματικά σου, από την άλλη όμως πλευρά σκέφτεσαι το οικονομικό σκέλος μίας τέτοιας πράξης. Από τη μία πλευρά, νιώθεις να ασφυκτιάς μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον ή σχέση που σε περιορίζουν, από την άλλη όμως πλευρά, πόσο εύκολο είναι να τινάξεις στον αέρα μία κατάσταση που έχεις χτίσει με πολύ κόπο; Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να πρέπει να μιλήσεις με αλήθειες, να πείσεις πως έχεις κατανοήσει το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη μίας νέας εποχής που πρέπει να επενδύσεις στον εαυτό σου και τη σχέση που αποφασίζεις να θεωρήσεις πως μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης. Όποιος άνθρωπος συνεχίζει να υπάρχει κοντά σου και να επιμένεις να τον βλέπεις κοντύτερο από ότι πραγματικά είναι, δεν έχει θέση στη ζωή σου, και καλά θα κάνεις να αποδεχτείς πως δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Αν πάλι προσπαθείς να βελτιώσεις το κλίμα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που απλά δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σου, τότε φαίνεται να χάνεις το χρόνο σου, τον οποίο θα μπορούσες να διαθέσεις στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής ή στην επένδυση του σε εκπαιδευτικά δρώμενα που θα προσφέρουν ειδικό βάρος στο βιογραφικό σου.  Διάβασε τη συνέχειαεδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έξοδος του Κρόνου από το ζώδιο σου στις 20 Δεκεμβρίου δεν μπορεί παρά να γιορταστεί με μία φαντασμαγορική απόφαση ή πράξη λίγες ημέρες νωρίτερα ή αργότερα, τότε που θα βγει το πόρισμα μίας προσπάθειας να πάρεις  τη ζωή και πάλι στα χέρια σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23 Δεκεμβρίου φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα σε ένα κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων, να σε αναγκάζει να δεις την αλήθεια κατάματα και να πρέπει να την αντιμετωπίσεις κιόλας. Μία νέα αρχή σε ένα καινούργιο περιβάλλον μπορεί να σε ζορίζει για την ώρα, να σε περιορίζει και να σε πιέζει, αλλά στην πραγματικότητα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις όλη την εμπορεία και σοφία της προηγούμενης τριετίας σε ένα άγονο έδαφος που θα μπορούσες να το μεταμορφώσεις σε γόνιμη περιοχή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20 Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής, μίας περιόδου κατά την οποία καλείσαι να πιστέψεις στις σχέσεις ώστε να πάψεις να ονειροβατείς και να αποφασίσεις να ζήσεις πατώντας τα πόδια σου πάνω στη Γη. Η υπερβολική ενασχόληση με τις προσωπικές σου παραξενιές και ανασφάλειες θα πρέπει να σε έχει πλέον κουράσει, να σε έχει αναγκάσει να παραδεχτείς πως νιώθεις μοναξιά και απογοήτευση επειδή δεν καταφέρνεις να βγεις από το καβούκι-φυλακή σου. Πριν λοιπόν αρχίσεις να διαβάζεις πως ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα φέρει μεγαλύτερη απογοήτευση, περισσότερες δυσκολίες, αμέτρητες δοκιμασίες, θα σου έλεγα να βγεις από τη φωλιά σου και να μιλήσεις  ειλικρινά για τον εαυτό σου. Έχεις απέναντι σου κάποια πρόσωπα που πραγματικά ενδιαφέρονται και νοιάζονται για εσένα και είναι κρίμα να επιμένεις να ζείτε πίσω από μάσκες.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η ανεμελιά  μοιάζει να αρχίζει να απομακρύνεται από τη ζωή σου, αφού είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις να κοιτάξεις λίγο πιο καθαρά μέσα σου για να καταφέρεις να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους δε νιώθεις ικανοποίηση και εσωτερική πληρότητα. Η απομάκρυνση σου  από ένα γνώριμο περιβάλλον μπορεί να έχει φέρει νέες προοπτικές μπροστά σου, αλλά την ίδια στιγμή δεν  μπορείς να αγνοείς την ανάγκη σου να δεις πρόσωπα που σου έχουν λείψει, να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να ξεγράφεις έτσι απλά ένα παρελθόν που έχει αφήσει έντονες μνήμες στο μονοπάτι σου. Η επιστροφή σε άτομα που έχουν σημαδέψει την τελευταία σου χρονιά μπορεί να μοιάζει με ένα πισωγύρισμα, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλογο που δεν έγινε ποτέ, που προσπάθησε να αποκτήσει σάρκα και οστά, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει τη μάσκα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη στα μέσα της εβδομάδας σε κάνει να νιώθεις έντονη ανυπομονησία για να αποδράσεις, για να βρεθείς μακριά από ένα περιβάλλον που συνήθισες να βρίσκεσαι, που κουράστηκες να προσπαθείς να αποδείξεις πως αξίζεις. Η αλήθεια όμως είναι πως υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που καλείσαι να κλείσεις, πως δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου χάος ή χαλάσματα και να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις. Θα πρέπει να επενδύσεις στην ασφάλεια του σπιτιού ή  του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, μέσα από πράξεις που δείχνουν πως δεν είσαι περαστικός/η, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να ανοίξεις ντουλάπες, να καθαρίσεις βιβλιοθήκες, να αναδιατάξεις τα έπιπλα του χώρου για να καταφέρεις να δημιουργήσεις χώρο για τα νέα που έρχονται. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε  κάνει επιρρεπή σε παρορμητικές φράσεις και πράξεις και καλό θα ήταν να προσέξεις μήπως εκτεθείς στο μέλλον. Η παραμονή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία μέχρι σχεδόν το τέλος της εβδομάδας αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να συμμαζέψεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και καθορίζουν τη σχέση  σου με άτομα του συγγενικού κύκλου, να δεις ανθρώπους που έχετε χαθεί, να εξηγήσεις τις σκέψεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, να κανονίσεις κάποιες δουλειές της καθημερινότητας που έχεις αμελήσει. Ίσως πάλι  να πρέπει να επανέλθεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου και να εξηγήσεις αποφάσεις που έχουν αλλάξει ισορροπίες.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία τόσο του Άρη όσο και του Δία στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα φαίνεται να λειτουργούν σαν μία βόμβα σαγήνης στα χέρια σου, σαν την ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να κατακτήσεις τους στόχους σου χωρίς να χρειαστεί να αποδείξεις και πολλά. Η φυσική σου παρουσία δεν περνά απαρατήρητη, αφού εκπέμπεις έναν αέρα σιγουριάς ή φέρεις μία εικόνα που είναι σε θέση να κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς την πλευρά σου. Στον ερωτικό τομέα, είναι καιρός να επιτρέψεις να φανεί αυτό που έχει λάβει χώρα και πιθανότατα να έχει βάλει τη ζωή σου σε νέα ταχύτητα, ακόμα και αν κάτι τέτοιο μπορεί να παραξενέψει πρόσωπα που σε γνωρίζουν αφού μοιάζει σαν να θέλεις να ρισκάρεις χωρίς να κολλάς σε παλιές αγκυλώσεις ασφάλειας. Στον οικονομικό όμως τομέα, καλό θα ήταν να ζυγίσεις τις επιλογές που ετοιμάζεσαι να κάνεις, αφού μπορεί να έχεις παθιαστεί από μία πρόταση την οποία θέλεις να αποδεχτείς ή εκτελέσεις, χωρίς να μπορείς να κοιτάξεις το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι πως ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο σου στις 20 Δεκεμβρίου και αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από τους ώμους σου. Κάτι τέτοιο σαφώς και θα σου ακουστεί ως ευκαιρία για γιορτή ή διασκέδαση, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η παρουσία του Άρη και του Δία στο Σκορπιό δείχνουν πως δεν έχεις και πολλές δυνάμεις και αντοχές για να καταφέρεις να υπερβείς καθημερινά δεδομένα, πως είναι πολύ πιθανό να σε προδώσει ο εαυτός σου αν θελήσεις να σπάσεις απότομα τους κανόνες και τους νόμους που έχεις υποχρεωθεί να θέσεις στη ζωή σου την τελευταία τριετία. Ταυτόχρονα, η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σου, μέχρι τις 23 του μήνα, σημαίνει πως καλύτερα να καθαρίσεις τη ζωή σου, να δημιουργήσεις ελεύθερο χώρο, να πετάξεις και τα τελευταία σκουπίδια που έχουν μαζευτεί, αντί να ανοίξεις την πόρτα για να υποδεχθείς νέα δεδομένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σου στις 20 του μήνα σηματοδοτεί μία νέα εποχή που ξεκινά και θα φέρει τεράστιες εξελίξεις στη ζωή σου. Η νέα εβδομάδα λοιπόν θα σε βάλει στη διαδικασία να αναγνωρίσεις το τέλος εποχής, να αντιληφθείς πως κλείνεις πίσω σου πόρτες και προοπτικές και παίρνεις μαζί σου ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, αποτυχίες και επιτυχίες αλλά κυρίως γνώση και εμπειρία τα οποία έχεις ανάγκη στο παρακάτω βήμα σου. Με την παραμονή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία σχεδόν όλη την εβδομάδα, θα νιώσεις αρκετή πίεση από  ανθρώπους που θα ήθελες να εξαφανίσεις, θα παλέψεις να μείνεις όρθιος/α απέναντι σε επιθυμίες και αιτιάσεις άλλων που μοιάζουν να μη σε υπολογίζουν, θα αγχωθείς για να κλείσεις ανοικτά μέτωπα που σε παγιδεύουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στον προγραμματισμό σου λόγω περιορισμών στα σχέδια τρίτων, λόγω αδυναμίας κάποιων ανθρώπων να ακολουθήσουν αυτά που είχαν υποσχεθεί, αυτά που θεωρούσαν ως δεδομένα. Η σχέση σου με άτομα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού κύκλου μπορεί να περάσουν από δυσκολίες και να πρέπει να ειπωθούν λόγια που δεν έχουν έρθει στην επιφάνεια τόσο καιρό. Ίσως πάλι να είναι ώρα να ρίξεις έντονο βάρος στα επαγγελματικά σου, αφού καλείσαι να αποδεχτείς μία πρόκληση που είναι σε θέση να αλλάξει την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, που θα μπορούσε να αποτελέσει τον προθάλαμο μίας εκτίναξης της καριέρας σου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι πιθανό να πρέπει να ακυρώσεις σχέδια που έκανες τον τελευταίο καιρό και να εστιάσεις σε νέα δεδομένα, κάτι που βέβαια μπορεί να φέρει κάποιες γκρίνιες σε πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πληθώρα πλανητών και γεγονότων στο ζώδιο του Τοξότη τη νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει αρκετές εξελίξεις στη ζωή σου που αλλάζουν το ρόλο σου μέσα σε ένα περιβάλλον που καλείσαι να διαχειριστείς πλέον νέες ισορροπίες. Οι τελικές εξετάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα φέρουν μαζί τους και ένα αποτέλεσμα που ολοκληρώνει αυτό που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, αφού είναι η ώρα που θα δεχτείς το νέο ρόλο ή θα κάνεις πίσω και θα συμβιβαστείς με τα παλιότερα δεδομένα. Ίσως πάλι να προκύπτουν εξελίξεις στη δουλειά σου που σε αφορούν έμμεσα, αφού φέρνουν καραμπόλες σε μία πυραμίδα που αλλάζει και πρέπει να προχωρήσεις στις κατάλληλες νέες συμμαχίες. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να νιώσεις πως κάνεις βήματα προς τα πίσω, αφού δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της άλλης πλευράς ή δε νιώθεις έτοιμος/η να υποστηρίξεις τις οικογενειακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss