23/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

23/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Τοξότη το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου φαίνεται να κλείνει μία περίοδο τριών περίπου εβδομάδων που έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις που δεν ήταν ακόμα ανακοινώσιμες, ειδικά στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

 

Η ανασκόπηση της τελευταίας τριετίας μέσα σε μία περίοδο  τριών εβδομάδων φτάνει στο τέλος της και καλείσαι να λάβεις αποφάσεις που μπορεί να κουβαλούν μαζί τους την έννοια της μετακόμισης και μετακίνησης. Αφήνοντας πίσω σου μία χρονική περίοδο που σε πίεσε ώστε να χωρέσεις τις σκέψεις, τα σχέδια και τα θέλω σου μέσα σε ένα μικρό κουτί, μπορεί να ανακαλύψεις πως τελικά δεν προσπάθησαν να σου περιορίσουν την προσωπική ελευθερία, αλλά να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως η προσωπική ελευθερία είναι εξαιρετικά πολύτιμη για να την αφήνεις ελεύθερη βορά στις διαθέσεις των γύρω σου.

Η προσωπική ελευθερία μπορεί να είναι οι στιγμές που ασχολείσαι έντονα με τη δραστηριότητα που σε κάνει να αγαπάς τον εαυτό σου ή απλά η αγκαλιά με το άτομο που συνειδητοποιείς πως σε συμπληρώνει. 

Η προσωπική σου ελευθερία δεν κινδυνεύει από την ενηλικίωση σου, αλλά από την αφέλεια σου να πιστεύεις πως κάθε εξωτερικός κανόνας είναι παγίδα για να την καταπνίξει. 

Η προσωπική σου ελευθερία είναι παρούσα και δε χρειάζεται να την κάνεις λάβαρο εξέγερσης απέναντι στις διαθέσεις της κοινωνίας να θέτει όρια σε αυτή, αρκεί να γνωρίζεις πως να την εκμεταλλευτείς ώστε να ασχοληθείς με θέματα που σε βοηθούν να έρθεις πολύ πιο κοντά με τον πυρήνα της ύπαρξης σου, όταν συνειδητοποιήσεις πως ο χρόνος δεν είναι απειλή, αλλά αρωγός στο να συνδέσεις μυαλό και ψυχή. 

Η προσωπική σου ελευθερία δεν εξαγοράζεται αλλά ούτε και σπαταλιέται χωρίς φειδώ, γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι σαν να βάζεις πωλητήριο στον εαυτό σου και στη δεύτερη περίπτωση είναι σαν να βάζεις τη ζωή σου ενέχυρο στο χρόνο, θεωρώντας πως μπορείς να τον ξεγελάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss