26/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

26/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τη Σελήνη από τον Κριό την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου φαίνεται να δημιουργεί αρκετή εσωτερική και εξωτερική ένταση στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ανάληψη προσωπικής δράσης μπορεί να συναντήσει εμπόδια σε άτομα με κύρος ή απαίτηση να αποφευχθούν οι παρορμητικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να φαίνεται  πως δημιουργούνται συγκρούσεις ανάμεσα σε δύο κόσμους. Μία τέτοιου είδους διαφωνία μπορεί να λάβει  έντονες διαστάσεις, εκτός και αν επικρατήσουν οι ψύχραιμες φωνές που θα οδηγήσουν σε βήματα προς τα πίσω πριν τη μετωπική σύγκρουση. Από την άλλη όμως πλευρά, χρειάζεται να φανεί πως υπάρχει και μία διαφορετική άποψη, πως καλό θα ήταν να γίνουν τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας και διαύγειας σε ανθρώπους με στενή λογική, ώστε να δημιουργηθεί  η ανάγκη για μετακίνηση από θέσεις και πρακτικές που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Κάποιοι άνθρωποι θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν μία διαδικασία ανασκόπησης της χρονιάς που ολοκληρώνεται και μπορεί να βρεθούν μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις που καλούνται να λάβουν και θα μπορούσαν να τους ακολουθήσουν γα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέλλον. Η απόσταση από τα συναισθήματα είναι μία λανθασμένη πρακτική, αφού η λογική προστάζει για δράσεις που μπορεί να μην είναι οι απόλυτα ενδεδειγμένες για την ψυχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss