27/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

27/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου φαίνεται να αυξάνουν την ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η μετακίνηση ανάμεσα στην απόλυτη ευτυχία και την ολική δυστυχία μοιάζει με βόλτα με το τρενάκι του τρόμου, έχοντας πληρώσει εισιτήριο, γνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα πως μπορεί να μετατραπεί σε μία εμπειρία που δε θα ήθελες να ζήσεις. Μπορεί να κάνεις μία αυτοκριτική και να ανακαλύπτεις σφάλματα σου, την ίδια όμως στιγμή που είναι πολύ εύκολο να ρίξεις όλο το φταίξιμο σε άτομα που είναι γύρω σου και να αποφύγεις την επαφή  με τα δικά σου λάθη. Μπορεί να αισθανθείς πως έχεις δίπλα σου το άτομο που σε συμπληρώνει ολοκληρωτικά, την ίδια όμως στιγμή να νιώθεις πως απειλείται η προσωπική σου ελευθερία και να θέλεις να σπάσεις δεσμά. 

Η σημερινή ημέρα δοκιμάζει τις αντοχές σου στις απότομες εναλλαγές διάθεσης και επιθυμίας, στην ικανότητα σου να ισορροπείς πάνω σε λεπτό σκοινί γνωρίζοντας πως με μία απότομη κίνηση θα το σπάσεις και κάποιος/α θα βρεθείς στο κενό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

More for you

 
 

Don't Miss