Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2018

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2018

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ενάρξεων για εσένα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς τις νέες γνωριμίες ή προκλήσεις στη ζωή σου, αποδεικνύοντας πως μπορείς να κοντράρεις την άλλη πλευρά χωρίς όμως να λειτουργείς μόνο αμυντικά. Η επιθετική σου διάθεση είναι παρούσα, αφού επιδιώκεις να συνδεθείς με ένα πρόσωπο που σου ανοίγει μία νέα ευκαιρία στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα. Η σεξουαλική πλευρά μίας σχέσης θα έρθει στην επιφάνεια και θα φανεί πως δεν είστε ισότιμα μέλη αυτής της σχέσης, οπότε υπάρχουν διεκδικήσεις και συγκρουσιακές διαθέσεις. Σε περίπτωση που μπεις σε μία τέτοια τροχιά σύγκρισης, να έχεις κατά νου πως δε χρειάζεται να τραβήξεις το σκοινί στα άκρα και να χάσεις την απόλαυση που σου παρέχεται, επειδή θέλεις απλά να έχεις τον πρώτο λόγο στα πάντα. Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνομιλίες συνεχίζονται και είναι η ώρα που θα πρέπει να τεθεί στο τραπέζι το θέμα της αμοιβής και του ρόλου μέσα σε αυτό το επαγγελματικό σχήμα που αλλάζει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος μοιάζει να αποτελεί μία δυναμική είσοδο στη νέα χρονιά, αφού οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα γνωρίσουν στιγμές έντασης και προκλήσεων. Καλείσαι να διαχειριστείς τη δυναμική της άλλης πλευράς και να αποδείξεις πως μπορείς να αποτελέσεις ένα ισότιμο μέλος σε μία κατάσταση που είναι εύκολο να γείρει προς τη μία κατεύθυνση. Μπορεί πάλι να δέχεσαι μία πολιορκία νέων προκλήσεων και να πρέπει να δράσεις αποφασιστικά, αφού δεν είναι εφικτό να αποδεχτείς τα πάντα. Δε χρειάζεται να λειτουργήσεις παρορμητικά και ενστικτωδώς, αφού πρέπει να ζυγίσεις την κάθε κατάσταση και να επιχειρηματολογήσεις σχετικά με τις επιλογές σου. Ένα ταξίδι μέσα σε αυτό το μήνα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις αμφιβολίες σου, να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες σου, να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που μοιάζει να είναι το ιδανικό για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας για εσένα, αφού μοιάζει σαν να μην μπορείς να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Η καθημερινότητα έχει τεράστιες απαιτήσεις, οπότε αν υπάρχουν θέματα υγείας, δικά σου ή πολύ κοντινών ανθρώπων, τότε θα πρέπει να διαμορφώσεις ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο προτεραιοτήτων για να καταφέρεις να επιβιώσεις από μία απαιτητική καθημερινότητα. Στον εργασιακό χώρο, θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ και σκληρά για να αποδείξεις πως μπορείς να θεωρείσαι ισότιμο μέλος μίας ομάδας που διαθέτει διαφορετικούς ρυθμούς από εσένα ή για να καταφέρεις να ισορροπήσεις πάνω σε διαπροσωπικές σχέσεις έντονης σύγκρισης που φέρνουν στην επιφάνεια δύναμη ψυχής. Στον οικονομικό τομέα, μπορεί  να αισθανθείς πως δεν έχεις τη στήριξη που ανέμενες να δεχτείς, να αντιληφθείς πως κάποιοι δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους και βρίσκεσαι χωρίς στηρίγματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας σχετικά με την προσωπική σου ζωή, αφού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις βήματα προς την ευτυχία σου μέσα από τις κατάλληλες επιλογές συντρόφου. Η υπάρχουσα σχέση σου θα δοκιμαστεί κάτω από το πρίσμα του επόμενου βήματος, το οποίο όμως δεν μπορεί να είναι ένας εύκολος και γρήγορος χωρισμός, αλλά η δοκιμασία να χωρέσεις σε μία σχέση που μπορεί να γεννήσει κάτι πολύ όμορφο. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις προσωπικές υποχωρήσεις, κάτι που μπορεί να σε αγχώνει, αλλά την ίδια στιγμή γεννιέται χώρος και χρόνος για νέες αφίξεις που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει εκ νέου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία έχει τη δυναμική να σου αναστατώσει τη ζωή και να βρεθείς μετέωρος/η σε μία κατάσταση που σου καρφιτσώνει ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, αλλά και μία απορία σχετικά με τη μέχρι σήμερα ζωή σου.   Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η νέα καθημερινότητα θα κάνει εμφανή τα σημάδια της το νέο  μήνα και θα σε αναγκάσει να αντιληφθείς πως χρειάζεται να διαχειριστείς με διαφορετικό πλέον τρόπο τις προτεραιότητες σου. Η καθημερινή δουλειά είναι πλέον διαφορετική και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να διαφυλάξεις τις σωματικές σου δυνάμεις, γιατί δεν είναι πλέον εφικτό να ξοδεύεσαι προς πολλές κατευθύνσεις. Η απαίτηση κάποιων να αναλάβεις στους ώμους σου βάρη και ευθύνες είναι ένα ζήτημα που δεν μπορείς να αγνοήσεις, αλλά να εξετάσεις με μεγάλη προσοχή, αφού η απάντηση που θα δώσεις θα μπορούσε να τροποποιήσει το ροή της ημέρας σου. Την ίδια όμως στιγμή, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις την ευκαιρία να κάνεις  μία μετακόμιση ή αλλαγή στο εσωτερικό του σπιτιού σου, να προχωρήσεις σε μία αποφασιστική πράξη που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο νέος μήνας μπορεί να φέρει μία πιο χαλαρή διάθεση σε σχέση με ότι έχεις περάσει τον τελευταίο χρόνο, αφού μπορείς να προγραμματίσεις ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που σε βοηθά να βγεις από το στενό πλαίσιο διαβίωσης σου. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να τεθεί πάνω σε νέες βάσεις, ειδικά αν έχεις αποφασίσει να μπεις σε μία σχέση με ένα άτομο που είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή της ζωής σου. Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το μέλλον θα παίξει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή τη σχέση, οπότε καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως οι υποσχέσεις που δίνεις δεν μπορούν να είναι λόγια του αέρα. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να αναλάβεις δράσεις που μπορεί και να μοιάζουν με κινήσεις που θέτουν σε αμφισβήτηση τον ηγετικό ρόλο τρίτων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τα νέα δεδομένα στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα θα πρέπει να απορροφήσουν ένα μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου, να σε βάλουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως μπαίνεις σε μία περίοδο κατά την οποία αλλάζουν οι σταθερές της ζωής σου. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να βασιστείς σε δεδομένα που συνήθισες να χρησιμοποιείς, σε καταστάσεις που πίστευες πως παρέχουν μία συγκεκριμένη μορφή ασφάλειας στη ζωή σου. Το σπίτι σου μπορεί να σε στενεύει, η δουλειά σου να σε δεσμεύει, η σχέση σου να μοιάζει δεδομένα και παράλληλα αρχίζεις να έχεις ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να σημαίνει πως το έδαφος πάνω στο οποίο έχεις χτίσει τα θεμέλια της ζωής σου αρχίζει να κουνιέται με τρόπο που δε σε ευχαριστεί και να νιώθεις πως δε βρίσκεσαι στο οικείο περιβάλλον που θεωρούσες πως έχεις διαμορφώσει για τη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παιχνίδι είναι πλέον στα χέρια σου και έχεις την ευκαιρία να θέσεις τους κανόνες αλλά και να γευτείς την επιτυχία. Με τη σύνοδο του Άρη με το Δία στο ζώδιο σου, μπορεί να αποφασίσεις να παίξεις με τα όρια της επιτυχίας, της ευτυχίας αλλά ταυτόχρονα και της πρόκλησης της τύχης. Λειτουργώντας άκρως ατομικά, ακουμπώντας ακόμα και τις έννοιες της αλαζονείας και του εγωισμού, μοιάζει σαν να θέλεις να εκδικηθείς ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Με αυτό τον τρόπο όμως μπορεί να χάνεις την ευκαιρία να γευτείς το νέκταρ της ευτυχίας που πηγάζει από νέες ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σου και θα μπορούσαν να σε φέρουν μπροστά σε πόρτες που καλό θα ήταν να τολμήσεις να ανοίξεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας κατά τον οποίο καλείσαι να κάνεις ταμείο σχετικά με την τελευταία τριετία και να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς πως δεν απειλούνται οι σωματικές και οικονομικές σου αντοχές. Με τον Κρόνο να έχει πλέον αποχωρήσει από το ζώδιο σου, έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πως δε σέρνεις μαζί σου ένα πρόσωπο που λειτουργεί ως χωροφύλακας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως μπορείς να επιστρέψεις σε μία πραγματικότητα χωρίς κανονισμούς, αφού υπάρχουν έξοδα που τρέχουν και επαγγελματικά χρονοδιαγράμματα που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ταυτόχρονα όμως, είναι πιθανό να έχεις μπει σε ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας σου, χωρίς να είσαι πρόθυμος/η να κατεβάσεις την ταχύτητα σου, θέλοντας να τακτοποιήσεις όλες τις ανοικτές εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου τον Ιανουάριο φαίνεται να λειτουργεί σαν την ολική σου επαναφορά σε ένα περιβάλλον που δεν έχει νιώσει έντονα την παρουσία σου τον τελευταίο καιρό. Καλείσαι να βγεις μπροστά και να αναλάβεις σοβαρές πρωτοβουλίες δράσης, να κινητοποιήσεις άτομα που ανήκουν στην επαγγελματική σου ομάδα και να λειτουργήσεις σαν ηγετική φυσιογνωμία σε περιστάσεις που όλοι κάνουν ένα βήμα προς τα πίσω. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μεγαλώσεις την απόσταση από το έτερο ήμισυ, σε μία σχέση που έχει βουλιάξει στην ανυπαρξία ή θα βγεις και θα μιλήσεις ανοικτά σε μία γνωριμία που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και πρέπει να αποφασίσει προς τα που βαδίζει. Τέλος, αυτό που θα πρέπει  να αντιληφθείς είναι πως η δημόσια εικόνα σου αλλάζει και δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτή τη φυσική εξέλιξη της ζωής σου. Μεγαλώνεις, ωριμάζεις, πατάς καλύτερα στα πόδια σου ή πρέπει να αποχωρήσεις από το στίβο της μάχης στον οποίο έχουν εμφανιστεί νεότερα άτομα που είναι σε θέση να σε κερδίσουν άνευ αγώνα.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία νέα πραγματικότητα βρίσκεται μπροστά σου, η οποία περιλαμβάνει καινούργιους εργασιακούς κανόνες, οπότε θα χρειαστείς σχεδόν όλο τον Ιανουάριο για να συνηθίσεις αυτά τα νέα δεδομένα. Η απαίτηση να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς την πίεση που προκύπτει από τις ευθύνες που φορτώνονται στους ώμους σου, δεν είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί μέσα από μία έντονη και τρελή καθημερινότητα, αλλά κυρίως μέσα από τον τρόπο που θα περάσεις στους γύρω σου πως πείθεις και προκαλείς έμπνευση και σιγουριά. Λειτούργησε σαν μέντορας και όχι σκληρό αφεντικό και προσπάθησε να βγάλεις από κάθε άτομο τον καλύτερο εαυτό σου, αν θέλεις να λειτουργήσεις ομαλά μέσα σε μία ομάδα. Στον προσωπικό τομέα, ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, να θέσεις σε δεύτερη μοίρα θέματα που αφορούν τη σχέση σου, αλλά προς το τέλος του μήνα δεν μπορείς να αγνοήσεις τις εξελίξεις που είναι μπροστά στα μάτια σου.   Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι ένας πιο εξωστρεφής μήνας σε σχέση με τους τελευταίους που έχεις βιώσεις, αφού ο Κρόνος έχεις πλέον αποχωρήσει από τον Τοξότη, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν διέξοδοι διαφυγής από ένα μοτίβο διαβίωσης που έμοιαζε με επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Είναι καιρός να βγεις από το καβούκι σου και να επιδιώξεις να γνωρίσεις κόσμο, να μπεις σε ένα τρένο ή αεροπλάνο και να βρεθείς σε ένα νέο τόπο, να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που σου έχει λείψει πάρα πολύ. Η συναναστροφή σου  με ανθρώπους που γνώριζες τα τελευταία χρόνια μοιάζει με μία πράξη άνευ ουσίας, αφού έχεις πλέον αλλάξει και αποκτήσει καινούργια ενδιαφέροντα που μπορεί να απέχουν έτη φωτός από αυτά που είχες πριν από λίγα χρόνια. Αυτό όμως που πρέπει πλέον να δουλέψεις είναι η ικανότητα σου να συναναστραφείς με κόσμο που μπορεί να μιλά μία νέα γλώσσα, να κινείσαι σε ένα άγνωστο περιβάλλον, να λειτουργεί με διαφορετική φιλοσοφία.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss