Τί λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 1/1 ως 7/1

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

 Τί λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 1/1 ως 7/1

ΚΡΙΟΣ

Κάτι αλλάζει τη νέα εβδομάδα αφού φαίνεται να εύχεσαι για κάτι που με ένα μαγικό ή ακατανόητο τρόπο μπορεί να γίνει και πραγματικότητα. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου μοιάζει σαν να ξεκολλά μία κατάσταση που παγιδεύτηκε σε κανόνες και νόρμες που στην πραγματικότητα δεν ισχύουν ή δεν τους πιστεύεις. Η εμμονή σου με ένα παρελθόν που έχει σβήσει, με μία κατάσταση που έχει κολλήσει σε ένα σημείο του μυαλού σου θα περάσει και θα μπορέσεις να δεις πολύ πιο καθαρά μπροστά σου. Μία ξαφνική σου απόφαση είναι σε θέση να ταράξει τα νερά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να δημιουργήσει απόνερα που για κάποιους θα μοιάζουν με τσουνάμι που τους καταπίνει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τη νέα εβδομάδα βρίσκεσαι μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση, όχι μόνο επειδή ανοίγονται ευκαιρίες που θα αλλάξουν το στάτους σου, αλλά επειδή ταυτόχρονα πρέπει να παραδεχτείς πως κλείνουν κάποιες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να θεωρούσες ως δεδομένες αλλά έπεσες έξω. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να προχωρήσεις σε μία βαθιά συνειδητοποίηση που αφορά ένα λάθος σου ή μία πορεία που κατέληξε σε αδιέξοδο και καλείσαι να αποδεχτείς την τελεία που μπαίνει. Από την άλλη όμως πλευρά, ανοίγεται ένας νέος δρόμος μπροστά σου, τον οποίο θα πρέπει να περπατήσεις με αρκετό ενθουσιασμό αλλά και ανάμεσα σε κόσμο  που δε γνωρίζεις και πολύ καλά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη γνώριμη καθημερινότητα συνεχίζεται και τη νέα εβδομάδα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα εύκολο, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν μπορείς να τις αγνοήσεις. Η ημέρα σου μπορεί να μοιάζει με ένα σλάλομ ανάμεσα σε εμπόδια, σε μία ικανότητα αποφυγής εμποδίων με τρόπο που δείχνει ισχυρό ένστικτο επιβίωσης ή έντονη τύχη. Από την άλλη βέβαια πλευρά, η σωματική κούραση θα δώσει τη θέση της στο ψυχικό βάρος και μπορεί να αντιδράσεις βίαια ή απότομα σε ένα πρόσωπο που δε φταίει σε κάτι αλλά αποτελεί το σάκο του μποξ. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φέρνει μεγάλες εξελίξεις στη ζωή σου, αφού θα πρέπει να μιλήσεις για τη νέα σου ταυτότητα, χωρίς να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από σκιές άλλων, αμφιβολίες ολκής ή προσπάθεια να κερδίσεις χρόνο. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία σημαίνει πως κάποιοι θα μάθουν σχετικά με τις αλλαγές της ζωής σου, θα συνειδητοποιήσουν πως έχεις αποφασίσει να κάνεις το παρακάτω βήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως προχωράς μπροστά ή πίσω. Αν τρομάζεις με την ιδέα να εμφανιστείς, τότε καλύτερα να αποφασίσεις να αποσυρθείς από μία προσπάθεια που κάνεις εδώ και αρκετό καιρό ώστε να ακολουθήσεις ένα πατρόν ζωής που δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να σηκώσεις στις πλάτες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η εξέλιξη σχετικά με ένα ταξίδι ή μία περισσότερο μόνιμη μετακίνηση σου τη νέα εβδομάδα φαίνεται να κινητοποιεί περαιτέρω αλλαγές που μπορούν να έχουν επίδραση και στη ροή της καθημερινότητας σου. Η αλλαγή που είναι πιθανό να λαμβάνει χώρα στο χρονοδιάγραμμα της ημέρας σου μπορεί να κουβαλά μαζί της περισσότερες ανατροπές και διαφοροποιήσεις στη ζωή σου, αφού είναι πιθανό να ιεραρχείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Η ευκαιρία να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, αφού υπάρχουν αρκετές παράμετροι που κάνουν αυτή την πιθανότητα μία εξαιρετική αφορμή για να μηδενίσεις το κοντέρ του τελευταίου περίπου εξαμήνου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους φαίνεται να κουβαλά νέες ταχύτητες στη ζωή σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι στο σημείο εκείνο που θα πρέπει να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις που ζυμώνονται εδώ και αρκετό καιρό. Τα θέματα που σε απασχολούν στον ερωτικό τομέα χρειάζονται μία σοφή διαχείριση, απαιτούν έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να μπορέσεις να δεσμευτείς σε νέα δεδομένα χωρίς να σπάνε συμφωνίες και συνεργασίες. Κάποιες εξελίξεις είναι πλέον πολύ γρήγορες και θα πρέπει να δείξεις πως διαθέτεις αντίστοιχο βαθμό απόκρισης, οπότε φρόντισε να περιορίσεις το θόρυβο μέσα στο μυαλό σου ώστε να λάβεις την πλέον ενδεδειγμένη απόφαση στο κατάλληλο χρονικό διάστημα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Και ξαφνικά, τα δεδομένα αλλάζουν αφού η άλλη πλευρά αποφασίζει να λειτουργήσει με έναν τρόπο που σε πιάνει αδιάβαστο/η και είναι εξαιρετικά πιθανό να σου ζητά να σχοινοβατήσεις πάνω στην προοπτική του προσωπικού κέρδους και τη λύση μίας κατάστασης που διαμορφώνει τη δημόσια εικόνα σου. Μία σχέση θα ταρακουνηθεί και θα πρέπει να κοιτάξει την πραγματικότητα κατάματα, να αντικρύσει την αλήθεια και να πάψει να κρύβεται πίσω από τη φοβία της αναταραχής. Το τέλος μίας κατάστασης μοιάζει να είναι οριστικό και να χρειάζεται να κλείσει η πόρτα σε μία προοπτική που δεν είναι πλέον πιθανή, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να σταματά να είναι και επιθυμητή από την πλευρά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα σου μοιάζει να αλλάζει ταχύτητα τη νέα εβδομάδα αφού έχεις ανοίξει αρκετά μέτωπα και πρέπει να τρέξεις για τα προλάβεις. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι αρκετά πιθανό να αρχίσουν να κινούνται καταστάσεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό παρέμεναν στάσιμες και να πρέπει να συστηθείς σε κόσμο ή να διαχειριστείς την αλλαγή του ρόλου που αναλαμβάνεις. Συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μία προσπάθεια ώστε να μεγαλώσεις το ζωτικό σου χώρο, οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει πως υπάρχουν και κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, αλλά την ίδια στιγμή θα καταλάβεις πως μπορείς πλέον να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου με ένα νέο τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια τη μεγάλη κούραση που κουβαλάς πλέον, μετά από το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο σου, που σε έχει αναγκάσει να μην είσαι σε θέση να υποστηρίξεις κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες σου. Με τον Ερμή να είναι στο ζώδιο σου, αυτό που δεν μπορεί να σου προσάψει κάποιος/α είναι η έλλειψη ιδεών και οραμάτων. Συνεχίζεις να βλέπεις τη ζωή αισιόδοξα και να επιδιώκεις να γνωρίζεις κόσμο, να κάνεις επαγγελματικά σχέδια, να συζητάς συνεργασίες. Την ίδια όμως στιγμή,  το σώμα και η καρδιά μοιάζουν να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις με αποτέλεσμα να αναζητάς έναν τρόπο να θέσεις και πάλι σε κίνηση το καύσιμο της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα επιφυλάσσει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού μοιάζει σαν να πρέπει να λάβεις κάποιες αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σχέσεων. Η συνειδητοποίηση πως βρίσκεσαι σε ένα τέλμα θα πρέπει να αποτελέσει ένα καθαρτήριο και όχι μία πιθανή παγίδα που σε τραβά μέσα της, μία κρύπτη μέσα στην οποία μπαίνεις και χάνεις τον εαυτό σου. Καλείσαι να είσαι ο/η δυνατός/η της υπόθεσης, να λειτουργήσεις με απόθεμα ψυχής και να κάνεις μία κουβέντα που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως θα δημιουργήσει πόνο στους γύρω σου.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα πρέπει να σε βρίσκει αποφασισμένο/η να κινήσεις τις διαδικασίες που αφορούν την επαγγελματική σου ιδιότητα με ένα τρόπο που αποδεικνύει πως κουβαλάς διάθεση να αναδείξεις τον εαυτό σου ή να καθαρίσεις το τοπίο μέσα στο οποίο κινείσαι. Θα χρειαστεί ή θα αποφασίσεις να αναλάβεις ηγετικό ρόλο, να τραβήξεις μαζί σου μία ομάδα που μπορεί να έχει μείνει από δυνάμεις, να ξεκινάς κάτι καινούργιο δείχνοντας πως κουβαλάς ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Ίσως πάλι να μετακομίζεις σε ένα νέο τόπο, να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχεις την ευκαιρία να αισθανθείς πως αφήνεις πίσω σου μία περίοδο που σε πίεσε μέσα σε μία στενή καθημερινότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επιθυμία σου για ένα ταξίδι ή για έντονη ενασχόληση με θέματα που είναι μακριά από την καθημερινότητα είναι μεγάλη και τη νέα εβδομάδα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση κατά την οποία ζυγίζεις την πιθανότητα να αλλάξεις τα δεδομένα στον προσωπικό τομέα, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να αντιληφθείς κατά πόσο μπορεί να εμπλέκεσαι σε μία ιστορία δέσμευσης που σε τρομάζει ή σε ευχαριστεί. Μπορεί να προσπαθήσεις να πάρεις αποστάσεις από την παρούσα κατάσταση, δοκιμάζοντας τις αντοχές σου ή να αναζητήσεις λόγους για τους οποίους θα ήθελες να ενισχύσεις αυτή τη σχέση.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss