Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 2/01

Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 2/01

Η εξαιρετικά δυνατή Πανσέληνος στις 2 Ιανουαρίου, στη 12η μοίρα του Καρκίνου και σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά και τρίγωνα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τους Άρη και Δία από το Σκορπιό, δηλώνει πως η εποχή της πραγματικότητας δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους και ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει μία συνειδητή επιλογή για τον καθένα από εμάς. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει έντονα και δυναμικά τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο (κυρίως των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου), αφού ρίχνει φως σε θέματα που πρέπει να ισορροπήσουν μέσα από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. 

Η ανάγκη να βγεις από το καβούκι σου είναι παρούσα και μεγάλη, κάτι που όμως μπορεί να σε αγχώνει και να σε κάνει να λαμβάνεις αμυντικές στάσεις απέναντι από καταστάσεις που θα πρέπει να επιδείξεις πυγμή. Αν λοιπόν έχεις απαντήσεις, αλλά ακόμα καλύτερα ουσιαστικές προτάσεις, τότε βγες μπροστά και πρότεινε τες, αφού κάποιοι αναμένουν να μπορέσεις να σπάσεις την πανοπλία που φοράς για να προστατεύεσαι, αλλά ταυτόχρονα τη χρησιμοποιείς ώστε να περνάς απαρατήρητος/η. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η προοπτική του να συνεχίσεις να ζεις πάνω σε ένα σύννεφο, μακριά από τη γήινη πραγματικότητα, εκεί που η εικόνα των πραγμάτων είναι διαφορετική και άκρως ανακουφιστική. Θα χρειαστεί να καταφέρεις να απομονώσεις τους ήχους που φτάνουν στα αυτιά σου, να κλείσεις τα μάτια σου μπροστά σε ότι σε ενοχλεί και να συμφωνήσεις πως θέτεις διαφορετικά τις προτεραιότητες της ζωής σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

More for you

 
 

Don't Miss