Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 08/1 εως 14/1

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 08/1 εως 14/1

ΚΡΙΟΣ

Φαντάσου αυτή την εβδομάδα να ερχόταν το τζίνι μέσα από το λυχνάρι και να σου έλεγε πως μπορείς να διασκεδάσεις με όλο σου το είναι χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Να καταναλώσεις χρήματα σε αγορές που επιβραβεύουν τη ματαιοδοξία σου, σχετικά με την εικόνα σου ή με την ανάγκη σου να περνάς στιγμές διασκέδασης χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Να μπορούσες να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς αν πρέπει να δεις και πάλι  το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Να έβρισκες δουλειά με πολλά χρήματα χωρίς να ψάξεις, η οποία θα σου κάλυπτε κάθε καταναλωτική σου μανία. Θα ήσουν ικανοποιημένος/η με όλα τα παραπάνω; Θα κοιμόσουν καλά τα βράδια; Θα ικανοποιούσες την ανάγκη σου να αποδείξεις πως μπορείς να κατακτήσεις στόχους που θέτεις και όχι πως σου χαρίζονται από τους γύρω σου; Αν ναι, τότε επιδίωξε το και μπορεί να σταθείς τυχερός/η. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία για περισσότερο χρόνο με πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σου, για να καταφέρεις να ανοίξεις τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου κύκλο, την ίδια όμως στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν από εσένα να ακούσουν ή να δουν πως είσαι σε θέση να εκφράσεις μία εμπεριστατωμένη φιλοσοφία για το αύριο. Αυτό το γεγονός μπορεί να σε φοβίσει στην αρχή, αφού μοιάζει σαν να πρέπει να πάρεις το μικρόφωνο και να μιλήσεις μπροστά σε κοινό, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να έχεις έτοιμες απαντήσεις. Μπορεί λοιπόν να αγχώνεσαι σχετικά με την ετοιμότητα του μυαλού σου, αλλά υπάρχει και η ετοιμότητα της καρδιάς την οποία δεν πρέπει να ξεχνάς. Αυτό που κάποιοι περιμένουν από εσένα είναι να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου, να τολμήσεις να εκφραστείς χωρίς να πνίγεις τα αισθήματα σου, να πείσεις με τη γλώσσα του σώματος και όχι τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έννοια του χρόνου και των ορίων που θέτει στις προοπτικές και τις δυνατότητες σου είναι το βασικό ζήτημα της νέας εβδομάδας. Μία έντονη καθημερινότητα μπορεί να μοιάζει με ευχάριστη ευκαιρία να περάσει ακόμα μία εβδομάδα χωρίς να χρειαστεί να πιάσεις κουβέντα με τον εσωτερικό σου κόσμο, αλλά να έχεις κατά νου πως ο άλλος σου εαυτός συνεχίζει να μιλά και αρχίζει να εκνευρίζεται αφού δεν του δίνεις την απαραίτητη σημασία. Και όμως, κάποια στιγμή θα αντιληφθείς πως υπάρχει μία ηχώ που φτάνει στα αυτιά σου και αρχίζει να καθαρίζει όσο περνούν οι ημέρες, αφού ακούς πλέον πολύ πιο καθαρά αυτό που λέγεται, αυτό που λέει η άλλη πλευρά, κάποια παράπονα που υπάρχουν και θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Αρχίζεις να φορτώνεις τον οργανισμό σου με σκέψεις και πράξεις που δηλητηριάζουν το σώμα και  την ψυχή σου, γι αυτό θα ήταν χρήσιμο να κάνεις ένα διάλειμμα και να αναζητήσεις την πληγή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με έχει έρθει για να καταφέρεις επιτέλους να ξεκαθαρίσεις αυτό που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι ώρα να σταθείς στα πόδια σου, να βρεις το κέντρο σου, να μιλήσεις με τόλμη και ειλικρίνεια χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες. Θα χρειαστεί να πεις τα πράγματα όπως είναι, ακόμα και αν γνωρίζεις πως με αυτό τον τρόπο θέτεις σε κίνδυνο την προσωπική σου ασφάλεια και αξιοπρέπεια, αφού μπορεί να βρεις απέναντι σου τοίχο ή κενό. Μπορεί πάλι να πρέπει να αναλάβεις τις προσωπικές σου ευθύνες στον εργασιακό χώρο και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να παραδεχτείς λάθη σου αλλά και να προτείνεις λύσεις που δείχνουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ίσως πάλι να έχει φτάσει η ώρα για να κάνεις το νέο ξεκίνημα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, βάζοντας όμως μία υπογραφή που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού δεν μπορείς να έχεις αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο θα μπορέσεις να υποστηρίξεις αυτό που υπόσχεσαι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η αντικειμενική πραγματικότητα της καθημερινότητας φαίνεται να βάζει εμπόδια σε προσωπικά σου σχέδια και πλάνα, με αποτέλεσμα να προκαλείται εκνευρισμός που δε λύνεται αν δεν καταφέρεις να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τη ζωή σου. Από τη μία πλευρά, αναζητάς τον τρόπο να σπάσεις κανόνες και πλαίσια, ίσως μάλιστα να έχεις ανακαλύψει μία τέτοιου είδους μέθοδο, αλλά δεν μπορείς να τη θέσεις σε εφαρμογή. Υπάρχουν λοιπόν δυσκολίες που έχουν να κάνουν με ένα έντονα φορτωμένο πρόγραμμα, με καθημερινές υποχρεώσεις που καταναλώνουν τεράστιο κομμάτι από τον προσωπικό σου χρόνο, με δύσκολες σχέσεις με πρόσωπα που σε αναγκάζουν να εσωτερικεύεις σκέψεις και άγχη σου και να μεταμορφώνονται σε μικρά ή μεγαλύτερα θέματα υγείας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για ακόμα μία εβδομάδα, το μυαλό σου μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για να αποδράσεις από ζητήματα που θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις, αλλά απαιτούν ισχυρή προσπάθεια από την πλευρά σου και την ανάγκη να έχεις επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι μακριά από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει και δυσκολεύει να πάρεις ανάσα, αλλά με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να έχεις κατά νου πως απλά καταφέρνεις να παρατείνεις το χρόνο σε μία απόφαση που πρέπει να ληφθεί. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε μία σημαντική πρόκληση που ζητά από εσένα να πείσεις τον εαυτό σου αν μπορείς να αναλάβεις το βάρος της ευθύνης, αν είσαι διατεθειμένος/η να φέρεις στην επιφάνεια στην αλήθεια σου και να μεταμορφώσεις ένα κομμάτι της ζωής σου που παραμένει προσγειωμένο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η ευκαιρία να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου θα βρει αντιστάσεις τη νέα εβδομάδα σε ανθρώπους και καταστάσεις που καταφέρνουν να είναι μέρος της ζωής σου ακόμα και αν γνωρίζεις πως λειτουργούν συνωμοτικά πίσω ή και μπροστά από την πλάτη σου. Η προσωπική σου επαφή με άτομα του οικογενειακού κύκλου μπορεί να είναι μία τραυματική εμπειρία και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως περιβάλλεσαι από άτομα που κάτω από άλλες περιστάσεις θα απόφευγες να εντάξεις στη ζωή σου. Μία σύγκρουση με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να διαχωρίσεις τη θέση σου από κάποιες περιστάσεις που δε θα μπορέσετε ποτέ να δείτε μέσα από την ίδια οπτική. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως κάθε δώρο κρύβει και κάποια παγίδα, αφού μπορεί να αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, κάτι που μπορεί να σε αγχώνει περισσότερο ή να κλέβει χρόνο από αυτό που είσαι διατεθειμένος/η και συνηθισμένος/η να επενδύεις σε κοντινά σου πρόσωπα.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε ωθεί να τεστάρεις τις αντοχές των άλλων απέναντι στη διάθεση σου να παίξεις με τα όρια τους και την αντίσταση τους στις προκλήσεις που μπορείς να εφαρμόσεις και να κάνεις κάθε κεφάλι να γυρίσει προς την πλευρά σου. Πιθανότατα να βρίσκεσαι σε εκείνο το χρονικό σημείο που μπορείς να ορίσεις τη σκέψη της άλλης πλευράς, που είσαι σε θέση να διαμορφώσεις μία αλληλουχία ιδεών που μπορεί να οδηγούν στην παράνοια. Η ικανότητα σου  να κρύβεσαι και να εμφανίζεσαι κατά βούληση μπορεί να είναι ένα τρομακτικό ταλέντο σου, αφού είσαι σε θέση να διατηρήσεις σε εγρήγορση όλες τις αισθήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να πέσεις και στην παγίδα της εξάρτησης από τον/ην αντίπαλο και να τρελαθείς και μόνο στην ιδέα πως μπορεί να επιλέξει κάποια στιγμή να παίξει  με άλλο άτομο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την πραγματική διάσταση των οικονομικών σου, θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κάποια όρια τα οποία δεν μπορείς να σπάσεις και ξεπεράσεις, ακόμα και αν επιμένεις να βασίζεσαι στην παροιμιώδη πολλές φορές τύχη σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να ρίξεις αρκετό από το βάρος της ζωής σου, αφού καλείσαι να αποδείξεις πως αξίζεις και πως είσαι σε θέση να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για τον εαυτό σου βασιζόμενος/η στην προσπάθεια που καταβάλεις και το αποτέλεσμα που αποφέρει αυτή. Ίσως να χρειαστεί να παρατηρήσεις κάπως καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σου, γιατί θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν διπρόσωπα άτομα που είναι διατεθειμένα να εστιάσουν στο δικό τους κέρδος, αποφεύγοντας να σε κοιτάξουν στα μάτια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσο εφικτό είναι να κρατήσεις κλειστό το στόμα σου αυτή την εβδομάδα ώστε να παρατηρήσεις πολύ καλύτερα συμπεριφορές και διαθέσεις άλλων γύρω σου; Διαθέτεις στα χέρια σου μία νέα δυναμική που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις με σύνεση και φειδώ, που θα χρειαστεί να κατανοήσεις πως δεν μπορείς να ξοδεύεις άσκοπα. Αυτό σημαίνει πως καλείσαι να διαχειριστείς το χρόνο σου με μεγάλη προσοχή, να αντιληφθείς πως είναι πλέον  πολυτέλεια να ασχολείσαι να κάποιους ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν κάτι σε ανταπόδοση. Ίσως όμως να βρίσκεσαι και σε ένα χρονικό σημείο που επανακάμπτεις σε ένα κοινωνικό περιβάλλον από το οποίο απουσίασες τον τελευταίο καιρό και θα ήθελες να κάνεις μία είσοδο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολική σου έκθεση στα φώτα και τις επάλξεις συνεχίζεται και τη νέα εβδομάδα, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να κρύψεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες ή τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στον προσωπικό τομέα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως έρχεσαι και σε αντιπαράθεση με κόσμο που δε γνωρίζεις και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να χαρτογραφήσεις πριν κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς το ξεδίπλωμα της προσωπικότητας σου. Ίσως πάλι να ζητάνε από εσένα να αναλάβεις υποχρεώσεις που είναι αρκετά βαριές για τους ώμους σου, που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν αν δεν προσέξεις τις παγίδες, αν φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια στις περιστάσεις που είναι φανερό πως την έχεις ανάγκη. Καλό θα ήταν όμως να θυμάσαι πως ακόμα και αν όλα βαδίζουν καλά στη ζωή σου, υπάρχουν νέα πρόσωπα που κινούνται γύρω σου και μοιάζει σαν να θέλουν να σκαλίσουν το παρελθόν σου για να βρουν κάτι που θα μπορούσε να σε εκθέσει, οπότε προσπάθησε να κοιτάξεις στα μάτια κάθε άτομο που βρίσκεται απέναντι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Μοναξιά ή πολυκοσμία; Το παραπάνω ερώτημα μπορεί να γίνει σημαία σου τη νέα εβδομάδα και να πρέπει να λάβεις αποφάσεις που σε δυσκολεύουν όχι τόσο ως προς το δίλημμα που έχεις μπροστά σου, αλλά κυρίως ως προς το χρόνο και τη διάρκεια που θα πρέπει να επιλέγεις να εφαρμόσεις τη μία από τις δύο πλευρές του νομίσματος. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που σε ανανεώνει, την ίδια όμως στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως αφήνεις στην άκρη πρόσωπα του φιλικού τομέα που περνούν σε δεύτερη μοίρα. Έχεις πάλι την ευχέρεια να πάρεις μέρος σε κάποιες κοινωνικές δραστηριότητες, στις οποίες όμως μπορεί να νιώσεις πως χάνεις τον εαυτό σου και γίνεσαι αυτό που θέλουν οι άλλοι, κάτι που σε κουράζει αφού καταπνίγει τα συναισθήματα σου. Η νέα εβδομάδα λοιπόν σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν μπορείς να ζεις για εσένα ή για τους άλλους, αν πρέπει να σκέφτεσαι ή να νιώθεις, αν μπορείς να κινήσεις τα νήματα ή θα πρέπει  να ακολουθείς τις εξελίξεις όπως έχεις μάθει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

 

More for you

 
 

Don't Miss