9/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018

9/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό την Τρίτη 9 Ιανουαρίου επαναφέρει την έκπληξη στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

 

Μία συνάντηση που δεν περίμενες μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας σου και να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο που σκέφτεται με έναν τρόπο που δεν είχες φανταστεί. Μία συνομιλία με ένα πρόσωπο που μοιάζει να κουβαλά αποφασιστικότητα, μπορεί να σου τονώσει το ηθικό και να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις σε θέματα που δείλιαζες να αγγίξεις. Μία παρόρμηση της στιγμής μπορεί να σε βγάλει σε ένα μονοπάτι που δεν περίμενες να βρεθείς και να σε βοηθήσει να αλλάξεις τις σκέψεις σου που σε ταλαιπωρούν. 

Την ίδια όμως στιγμή, ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος αν δεν προσέξεις τα σημάδια που είναι μπροστά στα μάτια σου. Αν βιαστείς να γίνεις αναλυτικός/η την ώρα που μιλάς, μπορεί να πεις κάτι που αποτελεί εξαιρετικό δώρο για την άλλη πλευρά, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για να στραφεί η κουβέντα εναντίον σου. Αν πάλι οδηγείς γρήγορα με στόχο να προλάβεις όλα όσα έχεις να κάνεις, τότε υπάρχει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, που μπορεί να είναι επιπόλαιο αλλά θα σε εκνευρίσει αφού θα αλλοιώσει τη ροή της ημέρας σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss