Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 15/1 εως 21/1

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 15/1 εως 21/1

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει εξελίξεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα επειδή μοιάζει σαν να πρέπει να χρησιμοποιήσεις την ευφυΐα και την εφευρετικότητα σου για να αποδράσεις από παγίδες που δεν είναι τόσο δεσμευτικές όσο μπορεί να μοιάζουν. Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσεις το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου έχει μεγάλη σημασία, αφού καλείσαι να ξεγλιστρήσεις από κουβέντες που δε χρειάζεται να λάβουν χώρα, να αποφύγεις συναντήσεις που είναι βέβαιο πως θα σε δυσκολέψουν και από αποφάσεις που δεν είναι ώρα να ληφθούν. Η προσθήκη νέων δραστηριοτήτων στην ημέρα σου θα σε ενισχύσει και θα σε βοηθήσει να σκεφτείς έξω από το κουτί, να αφουγκραστείς κάποιες πληροφορίες που δεν είναι δεδομένες από τους συγκεκριμένους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ικανότητα σου να αφεθείς ως προς την προσωπική σου έκθεση είναι το βασικό ζητούμενο της νέας εβδομάδας. Μπορεί να βρεθείς μπροστά στην πρόκληση μίας απόδρασης μακριά από ένα περιβάλλον που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι, αφού θα περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ, και αυτό να σημαίνει πως θα έρθουν στην επιφάνεια αισθήματα και διαθέσεις σου που μπορεί και να σε τρομάξουν, αφού εκτίθεσαι. Μπορεί πάλι να πρέπει να αναλάβεις έναν πιο ουσιαστικό και ηγετικό ρόλο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που όμως σημαίνει πως καλείσαι να διαχωρίσεις τη θέση σου μέσα σε περιβάλλοντα που σε εγκλωβίζουν, και αυτό να φέρει αναταράξεις σε υπάρχουσες ισορροπίες.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει θέματα υγείας στο προσκήνιο, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να αφορούν εσένα, αλλά πρόσωπα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου. Είναι πιθανό να κατανοήσεις πως οι αντοχές κάποιων ανθρώπων έχουν μειωθεί, έχουν διαμορφώσει μία νέα συνθήκη καθημερινότητας, την οποία καλείσαι να εντάξεις στη ζωή σου. Είναι πάλι πιθανό να αισθανθείς πως έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, να καταλάβεις πως είναι καιρός να προχωρήσεις σε μία απόδραση που σε βοηθά να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου ή τα νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια στιγμή μπορεί να αντιληφθείς πως έχεις πέσει στην παγίδα της επανάληψης μίας καθημερινότητας που σε βοηθά να μη σκέφτεσαι μακροχρόνια, αλλά την ίδια στιγμή σε αποσπά από την έννοια του χρόνου, ο οποίος περνά και δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα απαιτεί να γίνει μία νέα αρχή σε μία διαπροσωπική σχέση που έχει επίδραση σε κομβικό τομέα της ζωής σου και θα πρέπει να ακούσεις τα καλέσματα που λαμβάνεις για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί να θέλεις να αποφύγεις να εμπλακείς σε μία συζήτηση που θα σε ζορίσει, να επιδιώκεις να κρατηθείς μακριά από μία συνάντηση που θα σε στριμώξει, αλλά έχει φτάσει η ώρα που θα πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα όπως ακριβώς είναι. Δε χρειάζεται να ετοιμάζεις λίστα δικών σου παραπόνων, αφού είναι προτιμότερο να ακούσεις αυτά που έχει να πει η άλλη πλευρά. Δε χρειάζεται όμως να ετοιμάζεις και λίστα με την άμυνα σου απέναντι σε αιτιάσεις τρίτων, αφού έχει σημασία καταρχάς να αποφασίσεις αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις να κινείσαι στο συγκεκριμένο χώρο. Θα μπορούσες λοιπόν να ετοιμάσεις ένα μικρό δικό σου ιστορικό που θα καταγράφει στιγμές που σου έχουν εντυπωθεί και τότε θα αντιληφθείς κατά πόσο έχει νόημα αυτή η κουβέντα.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα σε βάζει σε μία νέα περίοδο ενός περίπου μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξουν σαφείς αλλαγές στη ζωή σου, κυρίως μέσα από την επανατοποθέτηση σου ως προς σχέσεις που έχουν καταντήσει βαρίδι στα πόδια σου. Η συνέχιση της συμμετοχής σου σε τέτοιες καταστάσεις και περιβάλλοντα θα έχει αρνητική επίδραση στον τομέα της υγείας σου, αφού θα αντιληφθείς πως το σώμα σου αντιδρά με αλλεργικό τρόπο απέναντι σε ανθρώπους και χώρους. Θα νιώσεις την ανάγκη για μία απόδραση από την καθημερινότητα σου, για να ζήσεις με διαφορετικό τρόπο μία ημέρα σου, καθώς χρειάζεσαι νέες παραστάσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις που σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά τον τομέα της καριέρας σου, χωρίς όμως να είναι ακόμα εύκολο να λάβεις αποφάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με την ιδανική ευκαιρία ώστε να φέρεις σε επαφή τα όνειρα και τα σχέδια σου με την πραγματικότητα, αφού μπορείς να έχεις απέναντι ή δίπλα σου το πρόσωπο που μοιάζει να μπορεί να ενώσει την αλήθεια με τη φαντασία. Στον προσωπικό τομέα, θα μπορούσες να μιλήσεις σε γήινο επίπεδο με το έτερο ήμισυ και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που ανανεώνει τη σχέση σας ή να σχεδιάσετε μία μετακόμιση η οποία μπορεί να είναι και απαραίτητη πλέον αφού υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να αφορούν τον τομέα της οικογένειας. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να θέσεις σε εφαρμογή τις σκέψεις και τις ιδέες σου, να τολμήσεις να εκφράσεις τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από επιθυμίες άλλων, όνειρα τρίτων και μονοπάτια που δεν ταιριάζουν με τα πατήματα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά μαζί της εξελίξεις που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένεια σου ή τις ρίζες σου. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που έχουν να κάνουν με την αλλαγή ρόλων μέσα στο σπίτι σου, αφού είναι πιθανό να έχουν μεταβληθεί εργασιακά δεδομένα τα οποία επηρεάζουν τα οικονομικά σας. Είναι πάλι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως δε σε καλύπτει, χωρά ή δε σου αρμόζει το σπίτι που βρίσκεσαι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνεις ένα σοβαρό διάλογο με τον εαυτό σου σχετικά με τη δυνατότητα που έχεις να υποστηρίξεις μία μετακόμιση. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κοιτάξεις τι συμβαίνει στο σκοτάδι της δουλειάς σου, στο παρασκήνιο που μπορεί να οργιάζει και να επηρεάζει και τα δικά σου οικονομικά δεδομένα, αφού οι ισορροπίες μεταβάλλονται.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα αρχίσει να σε προειδοποιεί πως καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να επενδύεις στη σιωπή, να μετράς πλέον τις δηλώσεις και τις πράξεις σου, αφού θα πρέπει να προσέξεις την υπερβολική έκθεση στο κοινό. Χρησιμοποίησε τη σοφία του μυαλού σου ώστε να αποφύγεις να δώσεις απαντήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν και προσπάθησε να μετριάσεις τα λόγια σου, αφού κάποιοι παραμονεύουν και προσπαθούν να καταγράψουν λάθη της συμπεριφοράς σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητα σε μία επαγγελματική πραγματικότητα που αλλάζει και καλείσαι να ενταχθείς μέσα σε ένα περιβάλλον που δε σηκώνει και πολλές επαναστατικές ή ηγετικές πράξεις από την πλευρά σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με την ευκαιρία που έχεις ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στον οικονομικό τομέα, να ανακαλύψεις λύσεις που σε  βοηθούν να αποδράσεις  από έναν ασφυκτικό κλοιό δεδομένων που επηρεάζουν τις κινήσεις σου. Στον εργασιακό χώρο μπορεί να βιώνεις αλλαγές που έχουν να κάνουν με την αμοιβή σου με αποτέλεσμα να πρέπει να σταθμίσεις τα νέα δεδομένα και να λάβεις αποφάσεις. Αν υπάρχει  μία νέα πρόταση στο προσκήνιο, τότε φρόντισε να εξετάσεις πολύ προσεκτικά τα νέα δεδομένα που υπάρχουν και να δώσεις την απάντηση σου μετά από αρκετή σκέψη, να εξετάσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να θέσεις την προσωπική σου ικανοποίηση σε δεύτερη μοίρα και να λειτουργήσεις για το καλό μίας ομάδας. Αν πάλι αντιμετωπίζεις σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τότε είναι μάλλον η ώρα που θα ζητήσεις στήριξη από πρόσωπα που πάντα είναι κοντά σου ώστε να σε γλυτώσουν από τα δύσκολα μονοπάτια που μπορεί να βρεθείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να μοιάζει με το σημείο εκκίνησης σε μία προσπάθεια που κάνεις ώστε να αναδείξεις τις αποφάσεις σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως έχεις ανάγκη τη στήριξη προσώπων που μπορεί να σε βοηθούν να ξεμπλοκάρεις από προσωπικές σου αγκυλώσεις. Ίσως να προκύπτει και μία προοπτική μετακόμισης που λειτουργεί σαν την ευκαιρία να θέσεις τη σχέση σου σε νέα βάση ή επειδή έχει βρεθεί ένα πρόσωπο στο προσκήνιο που σε έπεισε να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σου  μέσα από την κοινή σας συμβίωση. Ίσως πάλι να υπάρχει μία επαγγελματική πρόκληση την οποία και δεν μπορείς να αγνοήσεις, αφού μοιάζει με την ευκαιρία να αναδείξεις τα δικά σου ταλέντα και ικανότητες που τόσο καιρό κρύβονται πίσω από αποφάσεις ανωτέρων σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στα μέσα της εβδομάδας έχει ως στόχο να σου υπενθυμίσει πως είναι καιρός να σπάσεις τον κλοιό που έχεις γύρω σου και σε αναγκάζει να ζεις με έναν τρόπο που έχει καταντήσει ρουτίνα. Είναι η ώρα που θα καταλάβεις πως συνεχίζοντας να κινείσαι με τον ίδιο τρόπο, κάνεις κακό στον εαυτό σου αφού επιμένεις να τον γεμίζεις με στιγμές και καταστάσεις που του προσθέτουν βάρος. Η επαγγελματική επιτυχία είναι ένα ισχυρό δέλεαρ για να μην αλλάξεις τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πως έχεις την υποχρέωση να προσφέρεις και προσωπική ευχαρίστηση στον εαυτό σου. Είναι καιρός να βγεις από το καβούκι σου και να εξετάσεις αν είσαι καλά στη σχέση σου ή μήπως έχει φτάσει η ώρα να βγεις και πάλι εκεί έξω στον κόσμο και να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Το ισοζύγιο ανάμεσα στην επιλογή του να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή ή να επενδύσεις στον κοινωνικό σου  κύκλο φαίνεται να επιδιώκει  να βρει μία θέση ισορροπίας, αλλά αυτό δε μοιάζει να είναι και τόσο εύκολο. Από τη μία πλευρά,  μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα ταξίδι με το έτερο ήμισυ και να αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος που μπορείς να επενδύσεις πλέον στις κοινωνικές σου δραστηριότητες είναι αρκετά περιορισμένος. Ίσως πάλι να επιστρέφεις από  ένα ταξίδι και να βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με τα θέματα της καθημερινότητας σου, κάτι που σε ενοχλεί και περιορίζει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσωτερικές συγκρούσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss