16/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

16/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η Νέα Σελήνη της 17ης Ιανουαρίου στην 27η μοίρα του Αιγόκερου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, δηλώνει πως η ζωή των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) δεν μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται στον αέρα αλλά πρέπει να προσγειωθεί. 

 

Είναι ώρα να ζητήσεις να μείνεις μόνος/η, να απομονωθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν συνηθίσει να σε έχουν παρόντα/ούσα, ώστε να προκαλέσεις ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν συνειδήσεις προσώπων που θέλεις να δοκιμάσεις ως προς την αφοσίωση τους. 

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσεις πολλά περισσότερα από την άλλη πλευρά για να αντιληφθείς αν μπορεί να σου προσφέρει έστω αυτά τα πολύ λίγα που θα μπορούσαν να σε ικανοποιήσουν σε αυτή τη χρονική στιγμή. 

Είναι η κατάλληλη εποχή να δηλώσεις πως επιλέγεις να συστρατευτείς με τους ισχυρούς, να κολυμπήσεις με το ρεύμα που βγάζει στην πεδιάδα της δημιουργικότητας, αποφεύγοντας την παραμονή σε ένα βάλτο που σκουραίνει λόγω παρατεταμένης σήψης. 

Είναι η εποχή που μπορεί να επιλέξεις τη δουλειά που σου προσφέρει καλά χρήματα αναγνωρίζοντας την αξία σου και αγνοώντας συναισθηματικά σινιάλα, αφού πρέπει να αποδείξεις στον καθρέφτη σου πως γνωρίζεις πως να πουλήσεις τον εαυτό σου. 

Θα πρέπει να μάθεις να ζεις με τα πόδια πάνω στη Γη, να κάνεις σταθερά και βατά βήματα, ώστε να είσαι σε θέση να ονειρεύεσαι πάνω από το επίπεδο των ονείρων του μέσου όρου της κοινωνίας γύρω σου, αφού δεν μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βουλιάξει σε μία μάζα που κάποιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν παίζοντας σε παρτίδα με σημαδεμένη τράπουλα. 

Διαβάστε τη συνέχεθα εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss