Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 22/1 ως 28/1

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 22/1 ως 28/1

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας αποτελεί μία ευνοϊκή στιγμή ώστε να αποφασίσεις να πάρεις μία ανάσα, να βγεις από ένα στενό πλαίσιο διαβίωσης που περιλαμβάνει την επανάληψη της καθημερινής ρουτίνας ή την επαφή με προβλήματα που αντιμετωπίζουν πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ή σχεδιάσεις ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να δεις από άλλη οπτική ένα ζήτημα εργασιακού περιεχομένου που σε ζορίζει τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να προκύπτει μία επαγγελματική πρόταση που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως έχει φτάσει η εποχή που θα αναταράξεις κάποιες αποφάσεις που είχες λάβει στο παρελθόν, οι οποίες όμως σε έχουν οδηγήσει και σε συγκεκριμένες επιλογές της προσωπικής σου ζωής.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε φέρνει περισσότερο κοντά στην απόφαση ή ακόμα και την πράξη της οριστικής διακοπής μίας κατάστασης που αφορά τη ζωή σου. Μετά τις επαγγελματικές επαφές που είχες τον τελευταίο καιρό, έχει μάλλον φτάσει η ώρα ώστε να δείξεις αποφασιστικότητα απέναντι στο κλείσιμο κάποιων συνεργασιών ή ασχολιών, με στόχο να δημιουργήσεις χώρο και χρόνο ώστε να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τις νέες σου ιδιότητες. Ίσως πάλι να στραβώνει μία πρόταση που είχες στα χέρια σου, αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα ή ευοίωνα,  με αποτέλεσμα να αρνείσαι να εμπλακείς σε μία διαδικασία ρίσκου. Στον ερωτικό τομέα, καλείσαι να βρεις τον τρόπο να αποδράσεις από ένα μοτίβο σκέψης που σε αναγκάζει να βλέπεις μπροστά σου εμπόδια και αδιέξοδα και να επιτρέψεις να μπει ένα φως που αλλάζει την οπτική σου.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά στην ανάγκη σου να ανακαλύψεις μία διέξοδο διαφυγής από θέματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Μία πρόταση για ένα ταξίδι μπορεί να μοιάζει με το δώρο που πέφτει από τον ουρανό και αποτελεί μία εξαιρετική αφορμή για να κερδίσεις χρόνο και χώρο σε μία συζήτηση που έχει αρχίσει να μοιάζει με φυλακή. Μία γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να φέρει φρέσκο αέρα στο μυαλό σου, να λειτουργήσει σαν την αφορμή για να λάβεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν, που σε πιέζουν ώστε να λάβεις αποφάσεις που είναι φανερό πως δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που πρέπει να τρέξεις, να αφεθείς σε ταχύτητες που δεν είναι γνώριμες για εσένα, αφού καλείσαι να κινηθείς σύμφωνα με το περιβάλλον σου. Φαίνεται να μην έχεις την πολυτέλεια του χρόνου και να πρέπει να εμπιστευτείς κάποια άτομα που αποφασίζουν να αναλάβουν δράση, με στόχο να μοιράσεις ευθύνες και υποχρεώσεις σε ανθρώπους που εργάζεστε μαζί. Ίσως πάλι να ξυπνάς από μία περίοδο λήθαργου και να αποφασίζεις να αυξήσεις το χρόνο που επενδύεις στη σωματική σου άσκηση, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως αλλάζεις τη ροή της καθημερινότητας σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να νιώσεις πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις πλήρως, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να αμφιβάλεις για τις επιλογές σου και για τη στάση που μπορείς να κρατήσεις μέσα σε αυτή τη γνωριμία ή σχέση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα θα αποτελέσει την έναρξη της περιόδου των καινούργιων μεγάλων προκλήσεων που θα αντιμετωπίσεις και είναι σε θέση να αλλάξουν  τη θέση σου μέσα σε μία σχέση ή συνεργασία. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας θα φέρει νέο αέρα στη ζωή σου, αφού θα μπορέσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου ή για δραστηριότητες που σε βοηθούν να βγάλεις και πάλι την παιδική αθωότητα από μέσα σου. Θα μπορέσεις να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να τολμήσεις να μιλήσεις ανοικτά σε ένα πρόσωπο που φαίνεται να υπάρχει ερωτική χημεία απέναντι σας. Σε μία υπάρχουσα σχέση, τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν αφού η συγκατοίκηση ή η απόκτηση ενός παιδιού είναι θέματα που τίθενται με αρκετά μεγάλη σοβαρότητα πλέον στο τραπέζι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να στραφείς και πάλι σε θέματα οικονομικού και επαγγελματικού περιεχομένου, αφού καλείσαι να εξετάσεις τα νέα δεδομένα στον εργασιακό τομέα και να επανατοποθετηθείς απέναντι σε σχέσεις που πρέπει να ρυθμιστούν. Κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά σου μπορεί να σε παραξενέψουν και να σε κάνουν να ανησυχήσεις, αφού καλείσαι να συζητήσεις τα νέα  δεδομένα ακόμα και με άτομα που γνωρίζεις πως μπορεί να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις λόγω διαφορετικής αντίληψης των καταστάσεων. Η απαίτηση να διώξεις από πάνω σου κομμάτια μίας ζωής που επιμένεις να κουβαλάς μαζί σου αλλά δεν έχει πλέον κανένα ορατό όφελος, μπορεί να σε αγχώσει, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί το μοναδικό τρόπο μέσα από τον οποίο καταφέρνεις πάντα να εναρμονίσεις τον εαυτό σου με τα νέα δεδομένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποδράσεις από μία συνεχιζόμενη μάχη με την έννοια της κρίσης, κάτι που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Είναι καιρός να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να κανονίσεις ένα ταξίδι που σου δίνει τον απαραίτητο φρέσκο αέρα που αναζητάς εδώ και καιρό. Η εξωστρέφεια σου είναι και πάλι παρούσα και αυτό σημαίνει πως κάποιες νέες γνωριμίες είναι σε θέση να αποτελέσουν την αφορμή για να δεις  την ερωτική σου ζωή μέσα από μία καινούργια ματιά, να γνωρίσεις ένα άτομο που μοιάζει να έφτασε μπροστά σου τη στιγμή που δεν περίμενες κάτι τέτοιο. Αν πάλι έχεις μία μόνιμη σχέση, τότε ίσως να υπάρξουν εξελίξεις στην έννοια της απόκτησης ενός παιδιού, που σε κάνουν όμως να αντιληφθείς πως πρέπει καταρχάς να σπάσεις τα δεσμά της σκέψης σου που σε αναγκάζουν να μην τολμάς να προχωρήσεις σε πράξεις που σε διαχωρίζουν από όσα έχεις μάθει να κάνεις σε σχέση με όσα θα μπορούσες πλέον να τολμήσεις να κάνεις .Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο σου προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να αποτελέσει ένα πλήγμα στον εγωισμό σου, αφού μειώνονται οι αντοχές σου, αναγκάζεσαι να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να δώσεις χώρο και σε άλλους. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να σε στενοχωρήσει, αφού συνήθισες να έχεις τον πρώτο λόγο και να οδηγείς το όχημα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι καιρός να κοιτάξεις και γύρω σου για να εξετάσεις κατά πόσο ακολουθούν πρόσωπα που θέλεις δίπλα σου ή μήπως έμεινες μόνος/η και δεν το έχεις καταλάβει. Η νέα εβδομάδα λοιπόν θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα άτομα της οικογένειας, να εξετάσεις μήπως έχουν ανάγκες που έχεις παραμελήσει και θα πρέπει να τις στηρίξεις. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με άτομα της δουλειάς σου και να ακούσεις κάποια παράπονα που έχουν συσσωρευτεί και τόσο καιρό τα αγνοούσες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου προς το τέλος της εβδομάδας, προφανώς και δίνει έναν πιο ευχάριστο και εορταστικό τόνο στις επόμενες ημέρες, αρκεί να μπορέσεις να φτάσεις μέχρι εκεί, μέσα από καταστάσεις που παίζουν με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Κάποια θέματα στον επαγγελματικό χώρο μοιάζουν να τεστάρουν την αντοχή σου στο παρασκήνιο και να δοκιμάζουν τις διπλωματικές σου ικανότητες. Ίσως πάλι να έχεις πλέον συσσωρεύσει έντονη κούραση και να χρειάζεσαι μερικές στιγμές που θα πάρεις καθαρό αέρα, χωρίς να χρειαστεί να απαντήσεις σε προκλήσεις που δέχεσαι και να τολμήσεις να κάνεις κινήσεις που μπορεί να προδώσουν τη δύσκολη περίοδο που διανύεις. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις μία εκδρομή που θα αλλάξει όλη την κατάσταση που βιώνεις ή να προκύψουν κάποιες γνωριμίες που κουβαλούν ένα φρέσκο αέρα στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη να υπάρξει περισσότερη ησυχία στη ζωή σου θα γίνει ορατή τη νέα εβδομάδα, αφού η είσοδος του Άρη στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει περισσότερο επιρρεπή σε βιαστικές και άστοχες επιλογές, σε βιασύνη που σε εκθέτει, σε σχόλια και πράξεις που μοιάζουν κάπως άκαιρα. Φρόντισε να προφυλάξεις τον εαυτό σου όχι μόνο από τους ανθρώπους που είναι γύρω σου και μπορεί να λειτουργήσουν παρασκηνιακά ή ακόμα και ως ξεκάθαροι αντίπαλοι, αλλά και από τη σωματική και πνευματική σου κούραση. Έχεις επενδύσει μεγάλα τμήματα από την προσωπικότητα σου τον τελευταίο καιρό σε μία προσπάθεια να θέσεις εκ νέου τη ζωή σου σε κίνηση, με αποτέλεσμα να πρέπει πλέον να κάνεις ένα διάλειμμα και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαφή της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης τη νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι μπροστά σε καρμικές στιγμές για τη ζωή σου και καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το ρόλο σου. Περνώντας από μία διαδικασία ουσιαστικής εκκαθάρισης των εκκρεμοτήτων σου, θα έχεις πλέον παρατηρήσει πως εξακολουθείς να συναναστρέφεσαι πρόσωπα που μπορεί να μη σου λένε και πολλά πλέον. Στόχος λοιπόν πλέον είναι να αποφασίσεις πως θα καταναλώσεις το χρόνο σου από εδώ και πέρα ώστε να προσφέρεις στον εαυτό σου την ευχαρίστηση που έχεις την ευκαιρία να βρεις μέσα από τις επιλογές που θα κάνεις. Μπορεί λοιπόν να προετοιμάζεις μία οριστική έξοδο από μία ερωτική ή εργασιακή σχέση,  αφού αναζητάς την προσωπική σου ελευθερία και λόγους για τους οποίους θα νιώσεις και πάλι δημιουργικός/η για το μέλλον. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας θα σε αναγκάσει να στραφεις με περισσότερο ενδιαφέρον προς τα επαγγελματικά σου και να πρέπει να προλάβεις κάποιες προθεσμίες ή να αποδείξεις πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που μοιάζουν πολύ βαριές για τους ώμους σου. Ο χρόνος σου μπορεί να περιοριστεί και να πρέπει να θέσεις σε δεύτερη προτεραιότητα την προσωπική σου ζωή, αφού απαιτείται να αναλάβεις ένα νέο ρόλο που δεν μπορείς να αρνηθείς. Ίσως πάλι να προκύψουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα σε κουράσουν, αφού βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και δεν μπορείς να νιώσεις πως ξυπνάς σε ένα γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον. Στον ερωτικό τομέα, θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου για να δώσεις κάποιες απαντήσεις που δύσκολα θα ανακαλύψεις από τρίτους, αφού μοιάζει σαν να πρέπει να παραδεχτείς κάποια πράγματα που τόσο καιρό αρνείσαι να αποδεχτείς.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

More for you

 
 

Don't Miss