Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 29/1 ως 4/12

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 29/1 ως 4/12

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε κάνει να αντιληφθείς πως μπορεί να ανοίγεται μπροστά σου μία νέα προοπτική που αφορά τις κοινωνικές σου σχέσεις και το ρόλο σου μέσα σε ένα σύστημα που εξελίσσεται και δεν μπορείς να παραμένεις στάσιμος/η. Η απαίτηση να ανοίξεις του ορίζοντες σου φαίνεται να πηγάζει κατά κύριο λόγο από την προοπτική ενός ταξιδιού, από την ευκαιρία μίας νέας επαγγελματικής ενασχόλησης, από την ανάγκη σου να βάλεις κάτι νέο μέσα στην καθημερινότητα σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φέρνει εξελίξεις στον τομέα που επηρεάζει τη δημόσια εικόνα σου, αφού είναι η ώρα που έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ώστε να κάνεις τις κινήσεις που έχεις κατά νου ή σχεδιάσει στο χαρτί. Είναι ώρα να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να προκαλέσεις μία αλλαγή που θα συμπαρασύρει αρκετά στο διάβα της. Μία νέα επαγγελματική αποστολή μπορεί να ξεκινά και να σε απομακρύνει από ένα γνώριμο περιβάλλον που βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό, δοκιμάζοντας υπάρχουσες ισορροπίες και φιλίες που έχουν χτιστεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε ξεμυαλίσει μέσα από την προοπτική ενός ταξιδιού ή της έναρξης μίας επιμορφωτικής περιόδου που θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η μετακίνηση, είτε σωματικά είτε πνευματικά, είναι βασική παράμετρος της νέας εβδομάδας, αφού επιδιώκεις να αποφύγεις να παραμένεις δέσμιος/α ενός περιβάλλοντος και να λαμβάνεις όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες από γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου στο να συμμετέχεις σε μία σχέση ή συνεργασία στην οποία σου ζητούν να προσφέρεις κομμάτια του εαυτού σου που μπορεί να πιστεύεις πως είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μπορεί να χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο και χρήμα που θεωρείς πως σε βγάζει από το γνώριμο  κουτί της διαβίωσης σου και σε αναγκάζει να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας σου ή να παίξεις με το  μαξιλάρι οικονομικής ασφάλειας που έχεις διαμορφώσει στη ζωή σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να έχεις πλέον καταλάβει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από γελοίες δικαιολογίες και χαζές περιστάσεις, αφού η σκιά σου είναι πλέον  ορατή από πολύ κόσμο, οπότε είναι κρίμα να επενδύεις σε αυτή και όχι στην πραγματική σου εικόνα. Ναι, μπορεί να μου θυμώσεις επειδή ξεκινάω με αυτό τον τρόπο τις προβλέψεις μίας εβδομάδας που έχεις επενδύσει ώστε να σε βγάλει από το αδιέξοδο, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν είμαι το τζίνι με το λυχνάρι. Έχεις απέναντι σου ένα άτομο που είναι έτοιμο να συζητήσετε με σοβαρότητα το αύριο, χωρίς παρεμβολές τρίτων, χωρίς παράφραση της πραγματικότητας, χωρίς να κρύβεστε πίσω από λέξεις που παίζουν με τις εσωτερικές σας διαθέσεις και επιθυμίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά μαζί της την πρόκληση να αντιμετωπίσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή τη ροή της καθημερινής σου εργασίας ή με καταστάσεις που συνδέουν τα δύο παραπάνω στοιχεία. Η σωματική σου κούραση, η ψυχική σου κόπωση και η  ανάγκη σου να βρεις καθαρό αέρα είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία σε μία πραγματικότητα που ζητά από εσένα να δώσεις απαντήσεις που αφορούν το κατά πόσο χωράς μέσα σε αυτή. Η παραμονή σου σε ένα χώρο που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα μοιάζει να σε φυλακίζει, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να συζητήσεις σοβαρά με τα υπόλοιπα μέλη αυτού, χωρίς να υπάρξουν συγκρούσεις και εχθρικές πράξεις ανάμεσα σας.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική και κοινωνική σου ζωή, αφού μοιάζει σαν να είσαι σε θέση να εξαργυρώσεις την προσπάθεια που έχεις κάνει για να ανακαλύψεις την ευτυχία στη ζωή σου. Φρόντισε να διατηρήσεις ανοικτά τα μάτια σου και να μη χάσεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς προτάσεις και προσκλήσεις, οι οποίες μπορεί να ξεκινούν από μία απλή φιλική πρόταση και να φτάνουν μέχρι ένα επίμονο φλερτ που αναζητά τον τρόπο να γίνει και πράξη.Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο ταρακούνημα αυτής της νέας περιόδου μόλις φτάνει και θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς τα παρελκόμενα αυτής της κίνησης. Υπάρχουν εξελίξεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο και θα πρέπει να αναλάβεις δράση για να μη φανεί πως μένεις πίσω ως προς τις εξελίξεις, πως μοιάζεις χαμένος/η και αδρανής. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε επαγγελματικό επίπεδο μοιάζει να σε προκαλούν να αποδείξεις πως μπορείς να ηγηθείς μίας κατάστασης, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη μπορεί να φανεί ως βιαστική απόφαση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο ζώδιο σου και μία σειρά από γεγονότα στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα είναι σαφές πως αναζητάς την ευκαιρία να αποδράσεις, να βρεθείς κάπου μακριά, εκεί που μπορείς να σχεδιάσεις το μέλλον σου χωρίς να προβληματίζεσαι από το παρελθόν σου. Ίσως να προκύπτει ένα ταξίδι που μπορεί να σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που κουβαλούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ζωή σου, ακόμα και μέσα από προοπτικές ερωτικού περιεχομένου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα νέο τόπο για θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, για να ανακαλύψεις επιτέλους τη διέξοδο που αναζητάς τον τελευταίο καιρό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με αποφάσεις άλλων που έχουν να κάνουν με το κλείσιμο κύκλων της ζωής τους, με διαδικασίες εκκαθάρισης καταστάσεων που έχουν παραμείνει μετέωρες ή ανοικτές για πολύ καιρό. Σε μία συνεργασία σου είναι εξαιρετικά πιθανό να παρατηρήσεις πως δεν υπάρχει η ισορροπία που θα ήθελες να βλέπεις, πως υπάρχουν σημάδια διαφορετικής αντιμετώπισης των καταστάσεων κάτω από φως και πίσω στα παρασκήνια. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι πλέον το συγκεκριμένο άτομο με κλειστά τα μάτια, πως θα πρέπει να μπουν νέοι κανόνες ή να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια που είχες κάνει με τη συμμετοχή του. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η στιγμή της ουσιαστικής αναμέτρησης έχει φτάσει και καλείσαι να αποδείξεις πως μπορείς να σηκώσεις το γάντι όταν σε προκαλέσουν ή να εκκινήσεις μία αναμέτρηση που πρέπει να φέρει ένα αποτέλεσμα εξέλιξης σε μία σχέση ή συνεργασία που κινδυνεύει να βουλιάξει από την πλήξη. Το ερέθισμα ώστε να κινητοποιηθείς είναι πλέον ορατό και μπορεί να έρθει  μέσα από μία γνωριμία που μοιάζει να έσκασε σαν λάμψη από τον ουρανό ή μία επαγγελματική πρόταση που δεν μπορείς να την προσπεράσεις χωρίς να δείξεις ένα έστω μικρό ενδιαφέρον. Αυτά τα νέα δεδομένα θα προκαλέσουν την ισορροπία των υπαρχουσών καταστάσεων της ζωής σου και θα σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως υπάρχουν προβλήματα που μέχρι σήμερα κρύβονταν με μαεστρικό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Με αρκετή κινητικότητα στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας σου, η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο και κόπωση αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τις προτεραιότητες σου με σαφή τρόπο. Στον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να υπάρξουν κινήσεις παρασκηνίου που είναι σε θέση να σε βλάψουν, εκτός και αν είσαι διατεθειμένος/η να ασχοληθείς με ανοικτές εκκρεμότητες ώστε να πάψουν να στέκονται σαν τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από  το κεφάλι σου. Ίσως πάλι να συμμετέχεις σε συζητήσεις που δεν έχουν δει το φως για την ώρα, που πρέπει να γίνουν ώστε να σχεδιαστεί όσο το δυνατό καλύτερα ένα νέο μοντέλο εργασίας μέσα στο οποίο καλείσαι να έχεις ένα ρόλο που θα πρέπει να χωνέψεις πως μπορείς να εκφράσεις χωρίς να αμφιταλαντεύεσαι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss