Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2018

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2018

ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος μοιάζει με το μήνα της μάχης ανάμεσα στο παλιό και το νέο, ανάμεσα στην ανάγκη σου να αλλάξεις άρδην τη ζωή σου ακόμα και μέσα σε μία ημέρα και στις απαιτήσεις που έχουν συσσωρευτεί και αποτελούν δεσμεύσεις μίας πραγματικότητας που έχεις χτίσει. Από τη μία πλευρά υπάρχουν αρκετές αφορμές ή μεγάλη επιθυμία για ταξίδια και αποδράσεις και από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα οικονομικό φάντασμα χρεοκοπίας που δε σε βοηθά να κοιμάσαι εύκολα τα βράδια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος μοιάζει με έναν έντονα καθοριστικό μήνα ως προς τις εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, αφού θα βρεθείς μπροστά στην ανάγκη να κάνεις νέα ξεκινήματα. Με την Ηλιακή έκλειψη στα μέσα του μήνα να αποσταθεροποιεί υπάρχουσες δομές, καλείσαι να αποφασίσεις αν μπορείς να ζήσεις κάνοντας τομέα της ζωή σου ή απλά θα μείνεις στα σχέδια που έχεις μπροστά σου και θα επιλέξεις το συμβιβασμό με το σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό, αλλά πιθανότατα και το σώμα, μοιάζει να βρίσκονται αλλού, να κινούνται σε διαφορετική τροχιά από ότι συνήθως, να έχουν παθιαστεί με κάτι νέο που σε ταρακουνά και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είσαι άνθρωπος της στιγμής. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο είναι σε θέση να σε κάνει να σκίσεις κάθε συμβόλαιο και δέσμευση, να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις όνειρα που δεν έχουν καμία λογική, αλλά έχεις ανάγκη να ταρακουνηθείς από τη θέση σου.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μοιρασιά ανάμεσα σε αυτά που κατέχεις και όσα είσαι διατεθειμένος/η να προσφέρεις είναι ένα μεγάλο στοίχημα το νέο μήνα για εσένα. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι έντονοι, κάτι που σημαίνει πως η κούραση και το άγχος μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να αναζητάς τη στήριξη που θα περίμενες να βρεις από πρόσωπα που επιλέγεις να διατηρείς στη ζωή σου. Όταν λοιπόν δεν υπάρχει μία τέτοιου είδους πράξη από την άλλη πλευρά, τότε δημιουργούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις σε σχέσεις που δεν έχουν συνηθίσει να λειτουργούν με τέτοια παροχή ρεύματος, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν διαφωνίες που μοιάζουν πολύ μικρές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας έντονα καθοριστικός μήνας για όλη τη χρονιά, αφού θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με προκλήσεις που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και χωρίς να δείξεις βιασύνη. Η πρόσκληση που λαμβάνεις μπορεί να μοιάζει με την ευκαιρία να κάνεις μια επίδειξη δύναμης ή πυγμής, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις και να παθιαστείς, στοιχεία που όμως είναι αρκετά επικίνδυνο να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και την ανάγκη προσωπικής επίδειξης. Από την άλλη βέβαια πλευρά, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ή συνεργασία που σε πνίγει, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την απότομη αλλαγή του συγκεκριμένου μοτίβου, ακόμα και με τρόπο που δείχνει πως ανεβάζεις τους τόνους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου φαίνεται να σε ταλαιπωρεί κάπως, αφού πρέπει να χωρέσεις μέσα σε μία καθημερινότητα που δεν είναι καθόλου σταθερή και ασφαλής, που δε σου επιτρέπει να ελέγχεις τους γύρω σου ώστε να μπορείς να νιώθεις καλά και με τον εαυτό σου. Οι ανατροπές στον εργασιακό χώρο, οι προστριβές με άτομα που κάποτε μπορούσατε να συνεργαστείτε πολύ πιο αρμονικά και οι λανθασμένες επιλογές που κάνεις ώστε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου, μπορεί να σε εκνευρίσουν ή ακόμα και να σε αρρωστήσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που φαίνεται να σε ωθεί να επανατοποθετήσεις τον εαυτό σου μέσα από τον ατομικό ή ευρύτερα κοινωνικό ρόλο που θα λάβεις, θέλοντας να αποδείξεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Αν είσαι σε μία σχέση που δοκιμάζεται, τότε η απόκτηση ενός παιδιού μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για το μέλλον της, θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν την πιστολιά που θα βάλει σε κίνηση τις εξελίξεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα γάμο και έχεις οικογένεια, τότε μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι πως πνίγεσαι και θα ήθελες να βρεις τον τρόπο να σπάσεις δεσμά που δεν είναι όμως βέβαιο πως θέτουν οι άλλοι προς εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΤΟι εξελίξεις τουλάχιστον του πρώτου μισού του Φεβρουαρίου φαίνεται να σε προκαλούν να αναλάβεις δράση ή τουλάχιστον να πάρεις θέση σε περιστάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων δεν μπορείς να παραμείνεις σιωπηλός/η. Η αλλαγή ρόλου μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σημαίνει πως βγαίνεις από τη σκιά που κρύβεσαι και χρειάζεται να στηρίξεις άλλους ανθρώπους ή να αποφασίσεις να επενδύσεις σε σχέσεις που πλέον χωλαίνουν. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αυτή τη μετακόμιση που εδώ και καιρό έχεις κατά νου αλλά δεν αποφασίζεις, αφού δεν είσαι σίγουρος/η πως μπορείς να σηκώσεις το βάρος της. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο ζώδιο σου όλο το μήνα, αυτό που χρειάζεται να ξεδιαλύνεις είναι κατά πόσο έχεις τον έλεγχο των κινήσεων σου ή μήπως παρασύρεσαι από παραινέσεις άλλων ή από εσωτερικές σου παρορμήσεις να αποδράσεις από το υπάρχον περιβάλλον με αποτέλεσμα να δρας θεωρώντας πως ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η εξήγηση του παραπάνω μπορεί να έγκειται στην έξοδο του Κρόνου πλέον από το ζώδιο σου με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ελευθερία ώστε να λειτουργήσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σου διαθέσεις, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως παύεις να δίνεις μεγάλη σημασία τους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Κρόνου πλέον στο ζώδιο σου θα πρέπει να έχει αλλάξει τις προτεραιότητες σου, αφού καλείσαι να ξεκινήσεις να χτίζεις εκ νέου τη ζωή σου με υλικά τα οποία γνωρίζεις πως να χρησιμοποιήσεις. Θα ξεκινήσεις λοιπόν από τα οικονομικά σου και θα προσπαθήσεις να βάλεις τάξη σε ανοικτά μέτωπα, να κλείσεις ανοικτές υποθέσεις που μπορεί να σε κάνουν να αιμορραγείς χρηματικά. Είναι λοιπόν η ώρα που θα επαναδιαπραγματευτείς τις οικονομικές σου συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, που μπορεί να υπάρξει ένας νέος ρόλος για εσένα στην υπάρχουσα δουλειά σου, που ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω για να παρατηρήσεις τη θέση που πιστεύουν οι άλλοι πως διατηρείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας εξαιρετικά καθοριστικός μήνας για όλη τη χρονιά, αφού σε καλεί να αναλάβεις δράσεις και πρωτοβουλίες που μοιάζουν να ταρακουνούν τα υπάρχοντα δεδομένα. Αυτό που θα προσπαθήσεις να διαχωρίσεις αυτό το μήνα είναι η προσωπική πρωτοβουλία σε σχέση με την κοινωνική σου εικόνα και αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εσένα. Η διατήρηση της προσωπικής σου ταυτότητας σε σχέση με την εικόνα που πρέπει να έχεις ως προς τους γύρω σου είναι μία μάχη που δεν είναι καθόλου εύκολη και μοιάζει με εξαιρετική δοκιμασία ώστε να αντιληφθείς κατά πόσο μπορείς να πείσεις όχι επειγή γίνεσαι αυτό που θέλουν οι άλλοι, αλλά επειδή οι άλλοι γίνονται αυτό που προτείνεις εσύ. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου μπορεί να μην είσαι σε θέση να αντιληφθείς πλήρως αυτά που λαμβάνουν χώρα, να μην μπορείς να αναγνωρίσεις τις κινήσεις που πραγματοποιούνται μπροστά σου ή γίνονται μέσα στο σκοτάδι. Θα χρειαστεί να οξύνεις τις αισθήσεις σου, να καταφέρεις να διακρίνεις όσα γίνονται στο σκοτάδι και να συλλάβεις βλέμματα και νοήματα που κάνουν άλλοι με στόχο να προετοιμάσουν τις εξελίξεις. Ίσως πάλι να είσαι σε θέση να αντιληφθείς τις εξελίξεις όπως τις βλέπεις μέσα στον ύπνο σου, αφού μπορεί να βλέπεις αρκετά όνειρα τα οποία όμως δεν μπορείς να εξηγήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss