7/2 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

7/2 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου μοιάζε να κινητοποιεί καρμικές στιγμές για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η γνώση για το παρακάτω μπορεί να μπερδεύεται με τις επιθυμίες που βρίσκονται βαθιά μέσα σου και να σε οδηγεί σε μία σύγκρουση ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. Η τάση να επιμείνεις στις απόψεις σου μπορεί να είναι μία έκφανση της εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να βασίζεται και σε αλαζονικές συμπεριφορές που σε κρατούν δέσμιο/α απόψεων που δεν είσαι σε θέση να εξελίξεις. Προσπάθησε λοιπόν να ακούσεις και τις άλλες πλευρές γύρω σου, αποφεύγοντας να πέσεις στην παγίδα της στείρας εμμονής με την προσωπική σου άποψη. 

Από την άλλη πλευρά, μοιάζεις έτοιμος/η να θανατώσεις μία κατάσταση που σε οδηγεί σε αδιέξοδο, θέτοντας στην άκρη ακόμα και δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss