Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 12/2 ως 18/2

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 12/2 ως 18/2

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σου, η ισορροπία, με τους άλλους γύρω σου φαίνεται να είναι το μεγάλο θέμα της νέας εβδομάδας. Η συμμετοχή σου σε μία ομάδα, η συνεισφορά σου στο φιλικό σου  κύκλο, η διάθεση σου να γίνεις μέλος και όχι να ηγηθείς ή απλά να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τους γύρω σου, είναι μία πράξη αυτογνωσίας και δοκιμασίας. Μπορεί να σου ζητηθεί να χαμηλώσεις τον πήχη της εγωιστικής σου διάθεσης, να γίνεις περισσότερο ομαδικός/η, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο όφελος της ομάδας και όχι του ατόμου σου και αυτό να είναι κάτι που σε ζορίζει. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι ίσως η ώρα που θα σπάσεις τον ασφυκτικό κλοιό που επιτρέπεις να είναι γύρω σου, που θα τολμήσεις να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα, που θα εμπιστευτείς άλλους χωρίς να κουβαλάς τη βεβαιότητα πως κάποια στιγμή θα κάνουν το στραβοπάτημα.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της την αποφασιστική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να αποδείξεις αν εννοείς όσα λες, αν μπορείς να υποστηρίξεις τις προθέσεις σου ή θα συμβιβαστείς σε δεδομένα που δεν είσαι έτοιμος/η να διαταράξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να χρειαστεί να βγεις μπροστά, να μιλήσεις έξω από τα δόντια, ακόμα και αν αυτό θεωρείς πως μπορεί να σε εκθέτει και φοβίζει. Χρειάζεται να λάβεις μία απόφαση που μπορεί να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά, που είναι δυνατό να προκαλέσει ταραχή σε ανθρώπους γύρω σου, που θα μπορούσε να χωρίζει το χρόνο σε δύο περιόδους, στο πριν και το μετά. Αν παραμείνεις σιωπηλός/η και άβουλος/η, τότε μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η  με προσπάθειες κάποιων να λειτουργήσουν σαν αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου και αυτό σε πιέζει Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να είναι σε θέση να σε παρασύρει σε ένα ταξίδι, να σε απογειώσει κάπου μακριά, να σε στείλει σε έναν τόπο που είσαι σε θέση να ονειρευτείς και να αδειάσεις το μυαλό σου από πράγματα που σε στριμώχνουν. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως δημιουργούνται αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και την πραγματικότητα, σε εσένα και την καθημερινή ροή της ζωής σου, με αποτέλεσμα να μοιάζεις ξένος/η απέναντι σε πρόσωπα που έχουν συνηθίσει να έχουν μία συγκεκριμένη δική σου εικόνα. Αυτό βέβαια μπορεί και να σημαίνει πως τραβάς το ενδιαφέρον ανθρώπων που δεν μπορούν να σε συναντήσουν αν συνεχίσεις να κινείσαι σε μία καθημερινότητα χωρίς αλλαγές και τομές Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου στο να συμμετέχεις σε μία σχέση ή συνεργασία στην οποία σου ζητούν να προσφέρεις κομμάτια του εαυτού σου που μπορεί να πιστεύεις πως είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μπορεί να χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο και χρήμα που θεωρείς πως σε βγάζει από το γνώριμο  κουτί της διαβίωσης σου και σε αναγκάζει να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας σου ή να παίξεις με το  μαξιλάρι οικονομικής ασφάλειας που έχεις διαμορφώσει στη ζωή σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου αφού μοιάζει να δημιουργεί μία τομή στο χρόνο στη διάρκεια της οποίας καλείσαι να αντιληφθείς πως ξεκινά κάτι νέο. Είναι ίσως ώρα να υπάρξουν ανακοινώσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή, αποφάσεις που δείχνουν πως θα κάνεις το επόμενο βήμα, αφού είσαι πλέον σίγουρος/η κατά πόσο μπορείς να ακολουθήσεις την άλλη πλευρά. Ίσως να αποφασίζεις να απομακρυνθείς από μία σχέση που σε έχει  εγκλωβίσει σε ένα μοτίβο το οποίο δεν μπορείς να υποστηρίξεις, το οποίο είναι αδύνατο να χωρέσει μέσα στην ιδιοσυγκρασία σου. Ίσως όμως να κατανοείς πως έχεις πλέον απέναντι σου ένα άτομο που κουβαλά αυτά που αναζητούσες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε σε προκαλεί να κάνεις και τις δικές σου υπερβάσεις με στόχο να προχωρήσεις τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω.Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Αυτό που πρέπει να θυμάσαι τη νέα εβδομάδα είναι να προσέξεις μήπως και χάσεις το timing μίας πράξης που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, αφού είναι εύκολο να ξεχαστείς ή να παραμυθιαστείς. Αν έχεις εστιάσει όλη την προσοχή σου σε ένα πρόσωπο, τότε να έχεις κατά νου πως κάποιοι κάνουν κινήσεις που περνούν απαρατήρητες με αποτέλεσμα να αλλάζει ο ρόλος σου στον επαγγελματικό τομέα. Αν μπορείς να παρατηρήσεις τις κουβέντες που γίνονται στο σκοτάδι, τα βλέμματα που ανταλλάσσονται μεταξύ κάποιων ανθρώπων, τις περίεργες συμπεριφορές προσώπων που γνωρίζεις, τότε μπορεί  να αντιληφθείς πως κάτι ετοιμάζεται.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν μπορείς να συνοδέψεις με πράξεις τις λέξεις και τις σκέψεις σου ή απλά μιλάς με λόγια του αέρα. Η απόφαση σου να προχωρήσεις μέσω μίας διαφορετικής οδού στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα φαίνεται να είναι μία επιβεβλημένη ανάγκη, να μοιάζει με το μοναδικό δρόμο μέσω του οποίου μπορείς να επιτύχεις μία αλλαγή στη ζωή σου. Η απόσταση όμως ανάμεσα στη σκέψη και την πράξη, το σχέδιο και την πραγματοποίηση του είναι αρκετά μεγάλη και θα πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να τη διανύσεις. Δεν μπορείς να περιμένεις κάποια άλλη πλευρά να σε βγάλει από το τέλμα και την αδράνεια, να αναλάβει τα ηνία της κατάστασης χωρίς να δείχνεις πως είσαι διατεθειμένος/η να στηρίξεις και να δουλέψεις για την προσπάθεια..Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι νέες εξελίξεις στον προσωπικό τομέα φαίνεται να είναι περισσότερο έντονες τη νέα εβδομάδα αφού μοιάζει σαν κάποιοι να έχουν αποφασίσει να σου προτείνουν ένα νέο ρόλο. Οι ισορροπίες μέσα στη σχέση ή το σπίτι θα αλλάξουν και θα πρέπει να εκφραστείς πλέον ανοικτά, ακόμα και αν φοβάσαι μήπως γίνεσαι έντονα συναισθηματικός/η και ευσυγκίνητος/η. Οι αναστολές που μπορεί  να διαθέτεις θα πρέπει  να περάσουν σε δεύτερη μοίρα και να τολμήσεις να εκφραστείς ανοικτά, δείχνοντας πως μπορείς να σηκώσεις το γάντι που κάποιοι έχουν πετάξει μπροστά σου. Μπορεί να προκύψει μία προοπτική αλλαγής στέγης, να χρειαστεί να ξεκινήσεις διαδικασίες ανακαίνισης του σπιτιού σου ή να συζητήσεις το ενδεχόμενο μίας μακρινής μετακίνησης λόγω επαγγελματικών προκλήσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της εξελίξεις τις οποίες καλείσαι να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου, να στηρίξεις μέσα από την επιχειρηματολογία σου και να αναδείξεις την ικανότητα σου να τις ντύνεις και με τις πράξεις σου. Η ζωή σου μπορεί να έχει πλέον  περάσει σε νέα φάση και να συζητάς πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να μετακινηθείς προς ένα νέο τόπο ή να αναλαμβάνεις νέες επαγγελματικές προκλήσεις που κουβαλούν μαζί τους μία περίοδο εκπαίδευσης. Μία πρόταση που δέχεσαι σχετικά με μία επίσκεψη σου σε έναν τόπο που θα χρειαστεί να ζήσεις για λίγο καιρό μοιάζει με αρκετά μεγάλη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να είσαι πολύ κοντά στο να την αποδεχτείς. Την ίδια όμως στιγμή, δεν παύει να σε ενδιαφέρει αυτό που αφήνεις πίσω σου, να νιώθεις υποχρέωση να στηρίξεις πρόσωπα που γνωρίζεις και δεν μπορείς να αποχωριστείς τόσο εύκολα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε κάνει περισσότερο συντηρητικό/η από όσο συνήθως είσαι, αφού προσπαθείς να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου που νιώθεις να δέχονται μία επίθεση. Είναι πιθανό να βρεθείς σε έντονη θέση άμυνας, να προσπαθήσεις να αποτρέψεις τρίτους από το να σε προσεγγίσουν, αφού αισθάνεσαι πως θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στη ζωή σου. Η αλήθεια βέβαια είναι πως μπορεί να αισθάνεσαι πως κάποιοι μιλούν για εσένα πίσω από την πλάτη σου, πως υφαίνονται παράλληλες καταστάσεις τις οποίες δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, με αποτέλεσμα η άμυνα να είναι η μόνη σου απάντηση για την ώρα. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις και εσύ το βήμα σου, να προσεγγίσεις άτομα που θα μπορούσατε από κοινού να σχεδιάσετε μία επαγγελματική πορεία, να γίνεις περισσότερο δεκτικός/η προς περιβάλλοντα που κάποτε κρατούσες σε απόσταση.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού καλείσαι να αναλάβεις ένα ρόλο που είναι βέβαιο πως θα φέρει αναταράξεις σε υπάρχουσες καταστάσεις της ζωής σου. Αν ξεκινά κάτι νέο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις τα καινούργια δεδομένα, να ξαφνιάσεις κάποιους, να προκαλέσεις ακόμα και ένα μικρό σεισμό. Η ανάγκη σου να αποδείξεις πως έχεις πνοή και δύναμη, πως είσαι σε θέση να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιδιώκεις να βρεθείς, μπορεί να φοβίσει κάποιους αφού φαίνεται να μεγαλώνεις την απόσταση ανάμεσα σας. Μην ξεχνάς όμως πως δεν μπορείς να λειτουργείς εντελώς αυτόνομα, πως πρέπει να λειτουργείς εντός ομάδας και πλαισίου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να υποβαθμίσεις κάποια προσωπικά οφέλη που προκύπτουν ως προκλήσεις.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αλήθεια είναι πως τη νέα εβδομάδα δεν πρέπει να πιαστείς στον ύπνο, να καταφέρεις να επιπλεύσεις σε δεδομένα που αλλάζουν και φέρνουν αρκετές ανατροπές. Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και να πρέπει να αντιληφθείς όλα όσα συμβαίνουν χωρίς να είναι απαραίτητα φανερά μπροστά στα μάτια σου. Προσπάθησε να χαρτογραφήσεις τις προθέσεις των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι και να κατανοήσεις και κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να ανοίγονται χωρίς όμως να έχεις πλήρη συνείδηση των καταστάσεων. Αν πάλι βγαίνεις από μία έντονη περίοδο, τότε θα χρειαστείς κάποιο χρόνο ξεκούρασης και αποθεραπείας, χρόνο που θα ήθελες να περάσεις με το πρόσωπο που καταφέρνει να σε ξεκουράζει και χαλαρώνει αντιμετωπίζοντας την έντονη κυκλοθυμία σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss