Τα 3 χειρότερα ζώδια στις μακροχρόνιες σχέσεις

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Τα 3 χειρότερα ζώδια στις μακροχρόνιες σχέσεις

Οποισδήποτε θελήσει να δημιουργήσει μία υγιή, μακροχρόνια σχέση, έχει, φυσικά, τη δυνατότητα -ακόμα κι αν το ζώδιό του/της είναι "κακό" στις μακροχρόνιες σχέσεις. Έτσι όπως είναι εφικτό να δημιουργήσει μία μακροχρόνια σχέση παρά τους φόβους για τη δέσμευση, τα προβλήματα από το παρελθόν, κλπ., έχει να κάνει με τις αδυναμίες που έχει ο καθένας και τι κάνει για να τις αντιστρέψει. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως κανείς δεν ταιριάζει 100% με το ζώδιό του και τα ζώδια σε αυτή τη λίστα είναι απόλυτα ικανά να κάνουν υγιείς, μακροχρόνιες σχέσεις. Επίσης, δεν πειράζει αν οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι αυτό που επιθυμείτε. Αλλά αν αναζητάτε τη δέσμευση, με το να αξιολογήσετε τα κλασσικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, μπορεί να κατανοήσετε καλύτερα πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην ερωτική σας ζωή, αλλά και πώς να τις ξεπεράσετε.

 

Κριός

Ο Κριός συχνά θεωρείται ο "εγωιστής" του ζωδιακού κύκλου και μερικά χακτηριστικά της προσωπικότητάς του να ταιριάζουν με αυτό. Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου μπορεί να βάζει συχνά πρώτο τον εαυτό του και αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση. Δυσκολεύονται να βλέπουν τα πράγματα από την πλευρά του συντρόφου τους και μπορεί να έχουν πρόβλημα με το να συμβιβαστούν. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Κριός δεν μπορεί να είναι ώριμος, υπεύθυνος και να φροντίζει τον σύντροφό του, αν θέλει να είναι σε μακροχρόνια σχέση. Πρέπει απλά να βλέπουν τον άλλον ως σύντροφο, αντί για κάποιον που τον κρατάει πίσω. 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο "περιπλανώμενος" του ζωδιακού κύκλου. Και γι' αυτό δεν προτιμά ιδιαίτερα τις μακροχρόνιες σχέσεις. "Σε μία σχέση, υπάρχει μία οικειότητα στην οποία ο Τοξότης έχει... αλλεργία. Ανεξάρτητα με το πόσο υπέροχος είναι ο άνθρωπος απέναντί τους, οι Τοξότες θα ψάχνουν πάντα κάτι ξένο. Αυτό όμως που πολλοί του ζωδίου δεν συνειδητοποιούν, είναι πως μπορούν να έχουν και τα δύο αν αυτό τους ενδιαφέρει. Αν ο Τοξότης θέλει μία επιτυχημένη σχέση, θα πρέπει να σκεφτούν πόσο διασκεδαστικό θα είναι να εξερευνήσουν άγνωστα εδάφη με τον/την σύντροφό τους. Θα πρέπει να δουν τη συντροφικότητα ως έναν τρόπο να επεκτείνουν τις προοπτικές τους -δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα και ο Τοξότης μπορεί να μάθει πολλά από κάποιον εξίσου περιπετειώδη.

Υδροχόος

Ως ακόμα ένα ζώδιο που είναι ερωτευμένο με την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ο Υδροχόος μπορεί να δυσκολευτεί να δημιουργήσει κάτι μακροχρόνιο. Είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου -αν τους ζητήσεις να πάνε αριστερά, θα πάνε δεξιά. Σε μία σχέση είναι πιθανό να νιώσουν πως του κόβονται τα φτερά. Μερικές φορές θέλουν να είναι μόνοι και αυτό μπορεί να πληγώσει τον σύντροφό τους. Αυτό συνήθως είναι απαράδεκτο για τους συντρόφους τους. Ωστόσο, όπως και ο Τοξότης, μία απλή αλλαγή στον τρόπο σκέψης μπορεί να κάνει θαύματα αν ο Υδροχόος είναι ανοιχτός προς τη δέσμευση. Αν ένας Υδροχόος θέλει να απολαύσει μία μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να δουν την σχέση ως ένα μονοπάτι προς την ελευθερία. Με κάποιον στο πλάι τους μπορεί να έχπυν την δυνατότητα να είναι ελεύθεροι με άλλον τρόπο: Μπορεί να νιώσουν πιο δυνατοί ως κομμάτι ενός ζευγαριού, κι όταν νιώθουν δυνατοί μπορούν να πάρουν μεγαλύτερα ρίσκα και επισκευθούν ένα νέο μέρος στον κόσμο ή να εξερευνήσουν τα κρυφά ταλέντα τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss