Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2018

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2018

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη αναμέτρηση με τα όρια του Κρόνου στη ζωή σου έρχεται το Μάρτιο με την είσοδο πλανητών (Ερμής και Αφροδίτη) στο ζώδιο σου και το τετράγωνο με τους με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να αναζητάς και να βρίσκεις τρόπους απόδρασης από το τερέν στο οποίο δε χωράς ή δεν μπορείς να συντονιστείς, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μπορείς να διαχειριστείς εμπόδια και κρίσεις. Την ίδια όμως στιγμή δεν μπορείς να αποφύγεις την επαφή με την πραγματικότητα και την πεποίθηση που δημιουργείται πως δεν είναι εφικτό να βρίσκεσαι πάντα σε απόσταση από όσα προκαλούν εμπόδια, από όσα μπορεί να θεωρηθούν ως παγίδες που δεν είναι εύκολο να παραβλέψεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Δία απέναντι σου το Μάρτιο θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία ουσιαστική αναθεώρηση δεδομένων, με στόχο να πετάξεις από πάνω σου ότι αποτελεί κομμάτι που σε βαραίνει και σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου. Μπορεί να νιώσεις πως έχεις κουραστεί, πως εδώ και αρκετό καιρό τρέχεις για να οργανώσεις κομμάτια της νέας σου ζωής χωρίς να έχεις όμως αναρωτηθεί μήπως έχεις οδηγήσει το σώμα και το μυαλό σου στα όρια τους. Μπορεί πάλι να κατανοήσεις πως οι αλλαγές που έχεις κάνει σε έχουν μετατρέψει σε ένα πρόσωπο που έχει αυξήσει τον αριθμό των επικριτών γύρω του, πως υπάρχουν προστριβές και θέματα που έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας αναταραχές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος φαίνεται να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να παρατηρήσεις καλύτερα τους ανθρώπους που έχεις μαζέψει γύρω σου, και να ανακαλύψεις νέους ρόλους που ανοίγονται για εσένα. Η σύμπραξη ή συναναστροφή με ένα πρόσωπο μπορεί να μοιάζει με δύσκολη υπόθεση, να φέρνει εμπόδια στον τομέα της καθημερινότητας σου και αυτό να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Ίσως πάλι να ζορίζεσαι επειδή πρέπει να περάσεις χρόνο μέσα στο σπίτι σου, να βρεθείς με πρόσωπα που είναι πιθανό να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ σας και να προσπαθείς να πάρεις αποστάσεις.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του Μαρτίου περιλαμβάνει αρκετές σκέψεις από την πλευρά σου, αφού προσπαθείς να εκλογικεύσεις κάποιες προτάσεις και συζητήσεις που γίνονται, θέλοντας να βάλεις όρια σε ότι μοιάζει με αρκετά παράλογο και ριψοκίνδυνο. Στη διάρκεια των επόμενων όμως ημερών θα πρέπει να προχωρήσεις και σε πράξεις, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις τις θέσεις σου, ακόμα και να συγκρουστείς με άτομα που μοιάζουν να διατηρούν μία θέση ισχύος. Στον προσωπικό τομέα, θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου αν είσαι σε μία σχέση που δοκιμάζει τις αντοχές της απέναντι στο χρόνο, να τεστάρεις τις αντιδράσεις σου στη βάση της σύμπνοιας με το έτερο ήμισυ. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα του Μαρτίου μπορεί να σου προκαλέσει κάποια αναστάτωση στην τσέπη ή στην καρδιά, αφού μπορεί να αναγνωρίζεις πως υπάρχουν εξελίξεις για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος/η. Μπορεί να υπάρχουν μία σειρά από έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, να χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο έτερο ήμισυ ή να αντιμετωπίσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου και προέρχονται από τρίτα άτομα. Ίσως πάλι να νιώθεις πως δεν πατάς και πολύ καλά στο έδαφος και να αναζητάς ευκαιρίες και ερεθίσματα για να κοιτάξεις πέρα από ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί και να έχεις εγκλωβιστεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου φαίνεται να κουβαλούν αρκετή ένταση μαζί τους αφού καλείσαι να διαχειριστείς λεπτές ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να ισορροπήσεις πάνω σε πολύ λεπτά σκοινιά. Αν πρέπει να διακοπεί κάτι, τότε να ξέρεις πως δεν είναι κάτι πολύ εύκολο, αφού μπορεί αυτή η πράξη να δείχνει πως έχει έρθει το τέλος μίας μακράς εποχής συμβιβασμού και αναμονής λύσεων από του ουρανό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος σου δείχνει τα δόντια του πολύ νωρίς, αφού καλείσαι να ισορροπήσεις πάνω σε καταστάσεις στις οποίες μπορεί να μην έχεις τον έλεγχο. Η δυναμική της άλλης πλευράς, του ατόμου που βρίσκεται στη ζωή σου ή που θα ήθελες να προσεγγίσεις, είναι παρούσα και καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις επιθυμίες και διαθέσεις του. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι και πολύ εύκολο, αφού χτυπάνε και καμπανάκια που μπορεί να σε επιστρέφουν πίσω σε μία επιλογή του παρελθόντος, τότε που θεωρούσες πως κατάφερνες να επιλύσεις θέματα που έσερνες μαζί σου χρόνια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος μοιάζει με το μήνα που καλείσαι να αποδείξεις πως αντέχεις το χτύπημα του χρόνου και της πίεσης. Στον τομέα της δουλειάς σου μπορεί να αντιληφθείς πως υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις με τη δική σου δυναμική, χωρίς να προσπαθείς να βασιστείς σε υποστυλώματα που θέτουν άλλα άτομα. Θα χρειαστεί να βρεις συμβιβαστικές λύσεις σε διαφωνίες που είναι πλέον ολοφάνερες, να τολμήσεις να προτείνεις κάποιες δράσεις που θα μπορούσαν να σημαίνουν πως θέτεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα με στόχο να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα του μήνα απαιτεί αρκετό νεύρο αφού καλείσαι να διαχειριστείς συνομιλίες και επαφές που μοιάζουν να δοκιμάζουν την αντοχή σου στη διαφορετική γνώμη και άποψη. Η ορμητικότητα σου είναι παρούσα και μπορεί να γεννήσει εστίες έντασης σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος, αφού είναι πλέον φανερό πως δεν μπορείς να συναναστραφείς κάποια συγκεκριμένα άτομα. Η μετακόμιση ή μετακίνηση δεν είναι απαραίτητα η λύση στο πρόβλημα σου, αλλά αποτελεί μία σκέψη πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις μία γενικότερη αλλαγή της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μήνας μετάβασης, αφού θα πρέπει να περάσεις από την περίοδο του σχεδιασμού σε αυτή της υλοποίησης. Στο ξεκίνημα του μήνα μπορεί να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση σκέψης και αναζήτησης, να προσπαθείς να ανακαλύψεις τα πατήματα σου, να καταφέρεις να αναπτύξεις κάποιους συνδέσμους επικοινωνίας που μπορεί να είναι νέοι για εσένα. Με την πάροδο όμως των ημερών, θα καταλάβεις πως θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να πιέσεις τις καταστάσεις και να προσπαθήσεις να ξεριζώσεις κάποια κομμάτια που είναι άρρωστα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος μπορεί να ξεκινά με μία έντονη ασάφεια ως προς τον οικονομικό τομέα, αφού θα προσπαθήσεις να βρεις νέα πατήματα σε καταστάσεις που έχουν αναδιαμορφωθεί. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές σε δραστηριότητες που έχεις εντάξει στη ζωή σου, να κόψεις κάποιες από αυτές αν θεωρείς πως δε σου ταιριάζουν πλέον ή επειδή φαίνονται αρκετά απαιτητικές σε θέμα χρήματος και χρόνου. Με την πάροδο των ημερών όμως θα ανακαλύψεις λόγους για να θέλεις να βγεις από το στενό πλαίσιο της καθημερινότητας, αφού μπορεί να προκύψει η προοπτική ενός ταξιδιού, μίας απόδρασης σε ένα μέρος που θα σε βοηθήσει να σκεφτείς κάποια πράγματα που έχεις κατά νου και θα μπορούσαν να βάλουν τη ζωή σου σε νέα τροχιά.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Το ξεκίνημα του μήνα απαιτεί από εσένα μία αρκετά προσεκτική διαχείριση του χρόνου σου, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να μην είσαι σε θέση να διαχειριστείς όλα όσα καλείσαι να φέρεις εις πέρας μέσα στο χρονικό διάστημα που είναι διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που έχεις μία άμεση διαπροσωπική σχέση, επειδή δεν υπάρχει ροή στις ενέργειες σου. Με την πάροδο των ημερών θα καταλάβεις πως τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο σοβαρά, καθώς κάποιοι αποφασίζουν να πάρουν αποστάσεις από εσένα για να εξετάσουν κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς το βάρος που πέφτει στους ώμους σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss