Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 2/3

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 2/3

Η Πανσέληνος στις 2 Μαρτίου στην 11η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η λογική και το συναίσθημα θα βρεθούν αντίπαλοι σε ένα τερέν μίας σχέσης που πρέπει να κάνει βήματα προς την ενηλικίωση της. Η εξιδανίκευση της κατάστασης μπορεί να προκαλεί προβλήματα στη μία πλευρά, αφού ξοδεύεται χρόνος και παράλληλα δεν υπάρχει και κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Από την άλλη βέβαια, η υπερβολική χρήση της λογικής μπορείς να στεγνώνει τη σχέση από συναισθήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τριβές ανάμεσα στα δύο μέλη που δείχνουν πως υπάρχουν νεύρα που δύσκολα εκτονώνονται.

Η συγκεκριμένη όμως Πανσέληνος μπορεί να φέρει και εξελίξεις επαγγελματικού περιεχομένου, αφού πρέπει να μπει μία υπογραφή σε ένα συμβόλαιο που μπορεί όμως να έχει δύο σκέλη. Δείξε αποφασιστικότητα σχετικά με την επιλογή που κάνεις και φρόντισε να αποφύγεις να δείξεις αδυναμία έκφρασης προσωπικής άποψης. Χρειάζεται να πείσεις πως μπορείς να υποστηρίξεις τις σκέψεις σου και όχι να θελήσεις να ρίξεις τις ευθύνες των αποφάσεων στην άλλη πλευρά.

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να δημιουργεί τεράστιες ανάγκες στον τομέα της εργασίας ή της καθημερινότητας σου σχετικά με την αλλαγή της ροής αυτής με στόχο να νιώσεις περισσότερο χαρούμενος/η. Μπορεί να μη χωράς μέσα στο επαγγελματικό σου πλαίσιο και να εξιδανικεύεις κάποιες νέες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να επιλύσεις θέματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή ή στη σχέση σου με άτομα του φιλικού κύκλου, μέσω από συζητήσεις που είναι καιρός να λάβουν χώρα. Δε θα χρειαστεί όμως να επιμείνεις έντονα στην προσωπική σου γνώμη, να πιέσεις την άλλη πλευρά να αποδεχτεί τα λεγόμενα σου, αλλά να παίξεις με τα αισθήματα της άλλης πλευράς που είναι ικανά να γεφυρώσουν χάσματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις με άτομα που δεν έχετε εξηγήσει μεταξύ σας κάποια θέματα που σας προβληματίζουν. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ακούσεις αυτό που πραγματικά λέει η άλλη πλευρά, ακόμα και αν επιμένει σε ένα ζήτημα που μοιάζει να βαδίζει αντίθετα από τις δικές σου διαθέσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να θέτει σε εφαρμογή ένα ταξίδι, να σε βοηθά να βγεις από το καθημερινό σου πρόγραμμα και να καταφέρεις να δεις και πέρα από τις γνώριμες παραστάσεις της ζωής σου. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να σου προσθέτει κάποιες παραμέτρους που σε κάνουν να χάνεις την ικανότητα σου να αναλύεις τα πράγματα, να εκλογικεύεις και να φτάνεις σε συμπεράσματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των επαγγελματικών και οικονομικών σου με τρόπο που σε κάνει να χάνεις το μέτρο και τα πατήματα σου. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις προτάσεις που δέχεσαι, να μετρήσεις πολύ καλά τις επενδύσεις που μοιάζει να θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή, να αποφύγεις να ανοίξεις υπέρμετρα τα χαρτιά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θέλει προσοχή αφού μπορεί να πέσεις στην παγίδα της μη αντικειμενικής ματιάς απέναντι σε καταστάσεις που χρειάζονται επίλυση. Η εξιδανίκευση ενός ατόμου ή μίας πρότασης μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να προσθέτεις εμπόδια και βάρη στη ζωή σου, την εποχή που δεν έχεις ανάγκη από τέτοια θέματα στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο ζητά από εσένα να ασχοληθείς σοβαρά με ζητήματα της γενικότερης υγείας σου και να διώξεις ότι είναι περιττό. Ξεκίνησε να ασχολείσαι με τον τρόπο που ιεραρχείς τις προτεραιότητες της καθημερινότητας σου, αφού μπορεί να ανακαλύψεις κάποιες συνήθειες που τη βαραίνουν χωρίς να υπάρχει λόγος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να γίνουν κάποιες σημαντικές ρυθμίσεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, να γίνει μία συζήτηση σχετικά με το ρόλο σου μέσα σε ένα περιβάλλον που χρειάζεται αναδόμηση. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις και να πρέπει να εξηγηθούν κάποια πράγματα, να χρειαστεί να συζητηθεί μία ισορροπία που είναι αρκετά επικίνδυνη αφού θυματοποιεί  μία από τις δύο πλευρές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να υπάρξουν εξελίξεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα μετά από μία περίοδο τριών περίπου μηνών που κάποια πράγματα έχουν πλέον αλλάξει. Μοιάζεις έτοιμος/η να αναλάβεις νέους ρόλους, τους οποίους όμως θα πρέπει να ξεψαχνίσεις και να καταφέρεις να κρατήσεις στη ζωή σου με τρόπο που δε βαραίνουν τους ώμους σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να τολμήσεις μία απόδραση μακριά από ένα περιβάλλον που σε έχει εξουθενώσει, που έχει καταφέρει να σε κάνει να νιώθεις πως περιτριγυρίζεσαι από άτομα που χρειάζονται προσοχή αφού μπορεί να σε βλάψουν. Έχεις ανάγκη από τη συντροφιά προσώπων που συνεννοείστε χωρίς να μιλάτε, που συμβαδίζουν οι διαθέσεις και επιθυμίες σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο χρειάζεται προσοχή ως προς τον οικονομικό τομέα της ζωής σου, αφού μπορεί να εμπλέκεσαι σε επενδύσεις ή αγορές που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως είναι προς το συμφέρον σου. Φρόντισε να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου, να εξετάσεις αναλυτικά τα δεδομένα που παρατίθενται μπροστά σου και να ζητήσεις τη γνώμη ενός προσώπου που μπορείς να εμπιστευτείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου φαίνεται να αποτελεί  μία καθοριστική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού καλείσαι να αφεθείς σε μία σχέση ή συνεργασία χωρίς όμως να είσαι σίγουρος/η για τις δικές σου προθέσεις. Αν υπάρχουν θέματα που σε ενοχλούν στη ζωή σου, που καταφέρνουν να σε οδηγούν σε αδιέξοδα, που σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να βρεις τις λύσεις μόνος/η, τότε είναι η ώρα να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss