Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 5/3 ως 11/03

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 03 Μαρτίου 2018

Σάββατο 03 Μαρτίου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 5/3 ως 11/03

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα φαίνεται να κινητοποιούν εξελίξεις, να πυροδοτούν νέες δράσεις, να σε βάζουν και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως οι δρόμοι είναι ανοικτοί, πως είσαι σε θέση να τρέξεις τις διαδικασίες όπως θα ήθελες χωρίς να συναντήσεις εμπόδια και αδιέξοδα μπροστά σου. Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω υψώνει αναχώματα και φιγούρες εξουσίας, οι οποίες έχουν βαλθεί να δυσκολέψουν τη διαδρομή σου, να σου προσθέσουν βάρη στους ώμους, αν θέλεις να κινηθείς με την ηγετική σφραγίδα στην ταυτότητα σου. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι μάλλον η ώρα να σπάσεις κάποια στεγανά, να μονομαχήσεις με αντιπάλους που είναι πάνω από τα μέτρα σου, αν θέλεις να κάνεις βήματα ανόδου και προσωπικής εξέλιξης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Δία απέναντι σου στα μέσα της νέας εβδομάδας φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία μίας μεγάλης αναθεώρησης δεδομένων που έχουν ληφθεί και αποφασιστεί μέχρι σήμερα. Με την ταυτόχρονη είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, φαίνεται σαν να συναντάς απέναντι σου πρόσωπα που στέκονται εμπόδια στο δρόμο σου, που αποφάσισαν να δημιουργήσουν σκιές στις αποφάσεις και τις δράσεις σου. Θα χρειαστεί επίσης να κονταροχτυπηθείς με τις φιλοδοξίες σου και τα σχέδια σου που μπορεί να μοιάζουν με πολύ όμορφα, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να γίνουν κάπως περισσότερο γήινα και να καταφέρεις να εισάγεις και την πραγματικότητα μέσα σε αυτά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο κάποιες δύσκολες σχέσεις με άτομα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού κύκλου, αφού οι νόμοι και οι κανόνες της σχέσης σας δε φαίνεται αν καλύπτονται και να τηρούνται. Με το Δία να γυρίζει ανάδρομος στο Σκορπιό είναι πιθανό να αντιληφθείς πως ξεκινά μία περίοδος καθημερινότητας που δεν είναι καθόλου εύκολο να προλάβεις τα πάντα, να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, να συνυπάρξεις με άτομα που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχατε έντονες προστριβές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος πλανητών στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει ισχυρές αναταράξεις στον επαγγελματικό τομέα αφού καλείσαι να μονομαχήσεις με άτομα εξουσίας ή να επιβάλεις την ηγετική σου φυσιογνωμία σε πρόσωπα που φαίνεται να μην κατανοούν τις ευθύνες που καλούνται να αναλάβουν. Η ώρα που το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του έχει πλέον φτάσει και θα πρέπει να εφαρμοστούν οι κανόνες που τόσο καιρό παραμένουν στο περιθώριο. Αυτό βέβαια μπορεί να ζορίσει τις καταστάσεις, να υπάρξουν ελαφρές ή βαρύτερες συγκρούσεις με άτομα που μέχρι πριν από λίγες ημέρες περνούσατε πολύ καλά, αλλά είναι πολύ γόνιμο να τεθούν κάποια όρια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η συνέχιση της αναμονής και τη νέα εβδομάδα μπορεί να σου κοστίζει υπερβολικά αφού θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν εμπόδια στη ζωή σου τα οποία και δεν επιλέγεις να ξεπεράσεις. Με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Δία στο Σκορπιό θα αντιληφθείς πως δεν είναι τόσο εύκολο να αποχωρήσεις από αυτά που σε ενοχλούν, να κλείσεις λογαριασμούς με ότι σε κάνει να αισθάνεσαι πως σέρνεις αλυσίδες πίσω από τα πόδια σου. Θα χρειαστείς μεγάλη δύναμη για να βάλεις μπροστά νέες δράσεις, αφού πρέπει να μιλήσεις ειλικρινά με άτομα της οικογένειας ή της προσωπικής σου ζωής για να ενημερώσεις σχετικά με τις σκέψεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η εποχή της δράσης έχει φτάσει καθώς θα πρέπει να γίνουν κινήσεις προς την κατεύθυνση της εξέλιξης μίας σχέσης που μπορεί να έχει κολλήσει σε θέματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και λεπτομέρειες. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό θα κάνει την άλλη πλευρά έτοιμη να αναλάβει δράση, η οποία όμως θα μπορούσε να μοιάζει κάπως έντονη και άδικη. Αυτό όμως που καλείσαι να αντιληφθείς είναι πως δεν μπορείς να αρνείσαι να λάβεις αποφάσεις και να υπάρξουν δράσεις, να καθυστερείς τις εξελίξεις επειδή δεν είσαι αρκετά σίγουρος/η. Αν θέλεις να προχωρήσει η σχέση σου παρακάτω, τότε θα πρέπει να αντιληφθείς πως η άλλη πλευρά έχει απαιτήσεις και επιθυμίες που δεν αρνείται να φέρει στην επιφάνεια, ακόμα και αν μοιάζουν με τελεσίγραφα σε κάποιες περιπτώσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας φαίνεται να φέρνει πολυκοσμία στη ζωή σου, να ανακατεύει την τράπουλα και να προσθέτει και νέες υποχρεώσεις ή επαφές. Η επικοινωνία με άτομα που έχεις δίπλα ή απέναντι σου θα γίνει κάπως εντονότερη και πιο δυναμική, με στόχο να λυθούν παρεξηγήσεις και να εξελιχθούν σχέδια που παραμένουν στο χαρτί τόσο καιρό. Ίσως πάλι να βρεθείς απέναντι από αιτιάσεις που είναι πολύ εύκολο να γεννήσουν νεύρα και λεκτικές διαμάχες, αφού μοιάζει σαν να καθρεφτίζεις δικά σου προβλήματα στα λόγια και την εικόνα των ανθρώπων που είναι απέναντι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Δία στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μπορεί να σηματοδοτήσει μία σειρά από γεγονότα που είναι πιθανό να μοιάζουν με αλλαγή στον τρόπο που κάποιοι συμπεριφέρονται απέναντι σου. Θα νιώσεις πως κάποιοι αποφάσισαν να σε βάλουν στο στόχαστρο, να υπάρξει μία αναίρεση καταστάσεων που λειτουργούσαν με συγκεκριμένο τρόπο μέχρι σήμερα. Η επαφή σου με πρόσωπα της εργασιακής καθημερινότητας θα δυσκολέψει και μπορεί να χρειαστεί να εμπλακείς ακόμα και σε συγκρούσεις για να βρεθεί άκρη σε διεκδικήσεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αναμέτρηση με καταστάσεις που δεν είναι σε θέση να ξεδιαλύνουν το τοπίο θα πρέπει να φτάσει στο τέλος της τη νέα εβδομάδα, αφού είναι καιρός να δείξεις πως μπορείς να βγεις από τη χειμερία νάρκη ή την προσπάθεια να βάλεις τάξη σε πράγματα που τελικά δεν μπορείς να ορίσεις όπως θα ήθελες. Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό θα καταφέρεις να βρεις συνομιλητές στην προσπάθεια σου να δεις τη ζωή μέσα από θετική ματιά, αφού μοιάζεις πλέον πανέτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου ένα παρελθόν που σε στοιχειώνει. Μπορεί να αποφασίσεις να αφήσεις το σπίτι σου, να ολοκληρώσεις τον κύκλο σου στο επαγγελματικό περιβάλλον που πλέον κλείνει, να επιβεβαιώσεις πως είσαι έτοιμος/η να λάβεις σοβαρές αποφάσεις σε μία σχέση που μοιάζει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό τη νέα εβδομάδα θα αρχίσουν να προετοιμάζουν το έδαφος των μεγάλων αποφάσεων στη ζωή σου. Η συναναστροφή σου με άτομα της οικογένειας μπορεί να γίνει κάπως δύσκολη, αφού υπάρχουν απόψεις που έχουν απόσταση μεταξύ τους και μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα σε υπάρχοντα δεδομένα. Μία απομάκρυνση από το χώρο του σπιτιού δεν είναι μία πιθανότατα που μπορεί να αποκλειστεί, αφού φαίνεται να αναζητάς την απελευθέρωση σου από δεσμά που έχουν πλέον γίνει αρκετά σφιχτά γύρω από το λαιμό σου.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται να αλλάζουν το κλίμα της περιόδου, αφού θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποδράσεις από ένα κλειστό σύστημα που έζησες τις προηγούμενες ημέρες. Έχεις την ανάγκη να κοιτάξεις και πάλι τον εαυτό σου, να ορίσεις την ταυτότητα σου μέσα από αυτά που σκέφτεσαι, επικοινωνείς και εκφράζεις και όχι απαραίτητα μέσα από τη δουλειά σου. Θα ήθελες να προσεγγίσεις και πάλι κάποια άτομα του συγγενικού ή κοινωνικού σου περιβάλλοντος από τα οποία έχεις πάρει απόσταση, αφού χρειάζεσαι κάποιες τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό φαίνεται να ενεργοποιούν τον τομέα των οικονομικών σου αφού μοιάζει σαν να πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες των υποσχέσεων που έδωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Συνεχίζεις να κάνεις βήματα προς την επαγγελματική σου εξέλιξη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως δοκιμάζεις τις αντοχές σου απέναντι σε υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss