Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 12/3 έως 18/3

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 12/3 έως 18/3

ΚΡΙΟΣ

Η επιμονή κάποιων ανθρώπων να αντιτίθενται στις βλέψεις και διαθέσεις σου θα σε εκνευρίσει και θυμώσει έντονα τη νέα εβδομάδα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως κάτι τέτοιο μπορεί να σε οδηγήσει και σε λύσεις. Η απευθείας σύγκρουση είναι μία κάποια λύση, η οποία όμως θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εκτονώσεις την ένταση που κουβαλάς, να ακουστεί η φωνή σου και να ισχυροποιήσεις την παρουσία σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλες οι διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο ή σε μία παράλληλη πραγματικότητα φαίνεται να δημιουργούν ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τη νέα εβδομάδα. Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η ώστε να ακούσεις κάποια λεγόμενα που είναι σε θέση να βλάψουν τις προσωπικές σου βλέψεις και επιθυμίες, να παρατηρήσεις συμπεριφορές ανθρώπων που αλλάζουν επειδή πρέπει να ενταχθούν σε ένα νέο συμμετοχικό σχήμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να βγεις από το μικρόκοσμο των άμεσων διαπροσωπικών σου σχέσεων και να στραφείς προς άτομα του φιλικού περιβάλλοντος με στόχο να πάρεις τις απαιτούμενες ανάσες που αναζητάς. Η συναναστροφή σου με ανθρώπους του κοινωνικού σου περίγυρου θα σε βοηθήσει να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της σχέσης σου, να αφήσεις για λίγο στο έδαφος τα γάντια πυγμαχίας που φοράς στον εργασιακό χώρο και να κοιτάξεις τα πράγματα μέσα από ένα νέο φακό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει αρκετά κουραστική και ιντριγκαδόρικη, αφού θα πρέπει να αντέξεις τις επιθέσεις ή διεκδικήσεις ατόμων που βρίσκονται γύρω σου. Θα χρειαστεί να μιλήσεις για εσένα, όχι επειδή θέλεις να αναδειχτείς ή να αποκομίσεις προσωπικά οφέλη, αλλά επειδή θα πρέπει να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις ηγετικούς ρόλους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό και το σώμα φαίνεται να τραβούν διαφορετικούς δρόμους τη νέα εβδομάδα, κάτι που όμως θα σε κάνει να χάσεις την ισορροπία και την επαφή με την πραγματικότητα και θα πρέπει να προσγειωθείς κάποια στιγμή απότομα. Θα χρειαστεί να αποδείξεις αν εννοείς κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου ή δείχνεις με τις κινήσεις σου, στη βάση του να βρεις χρόνο ώστε να τα κάνεις και πράξη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βοηθά να λάβεις κάποιες ουσιαστικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή, τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείς και θέσεις σε εφαρμογή για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Η επιμονή να κρατήσεις ζωντανές στη ζωή σου εικόνες και καταστάσεις που είναι άρρωστες και αδύναμες, είναι πολύ απαιτητική κατάσταση που δεν μπορείς να υποστηρίξεις πλέον. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Οι δύσκολες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι γεγονός και τη νέα εβδομάδα καλείσαι να αντιληφθείς πως δεν μπορεί να βρεθεί χρυσή τομή σε κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζεις. Μπορεί να υπάρχει έντονη πίεση στον επαγγελματικό τομέα και να καταλάβεις πως δε θα καταφέρεις να βελτιώσεις το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι όσο και αν προσπαθήσεις, αφού κάποιες φορές οι κύκλοι έχουν ολοκληρωθεί και απλά πρέπει να φύγεις το συντομότερο δυνατό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε καλέσει να ρίξεις όλο το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα, να ασχοληθείς επισταμένα με θέματα εργασιακού περιεχομένου με στόχο να καταφέρεις να διώξεις από το μυαλό σου θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή. Καλό θα ήταν να αντιληφθείς πως υπάρχει μία ανοικτή πληγή στην προσωπική σου ζωή και να φροντίσεις να την αγκαλιάσεις παρά να τη θέσεις στο περιθώριο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σου προς το τέλος της νέας εβδομάδας και αυτό μπορεί να σημάνει πως ξεμένεις από δυνάμεις, οπότε καλό θα ήταν να έχεις προνοήσει να μη βρεθείς στη μέση υποχρεώσεων χωρίς το σθένος να τις ολοκληρώσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο με πολλές δραστηριότητες και απαιτήσεις, τότε καλό θα ήταν να θέσεις χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης κάποιων ενεργειών, αφού πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου προς το τέλος αυτής, θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως μετατρέπεσαι σε πρωταγωνιστή/ρια της περιόδου. Θα έχεις ήδη καταλάβει πως καλείσαι να αντιμετωπίσεις ανοικτά μέτωπα που δύσκολα κλείνουν, χωρίς να διαθέσεις χρόνο και κόπο. Αυτό μπορεί να μη σε φοβίζει, να σε κάνει περισσότερο δυνατό/η απέναντι στις προκλήσεις, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να αναρωτηθείς αν διαθέτεις τις σωματικές και ψυχικές αντοχές να αντιμετωπίσεις όλα τα παραπάνω. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα θέλει να σου υπενθυμίζει πως συνεχίζοντας να πολεμάς μόνος/η ενάντια όλων, δεν πρόκειται ποτέ να πετύχεις το στόχο σου. Καλείσαι να βρεις τον τρόπο να συνεργαστείς και να ρίξεις τον προσωπικό σου εγωισμό, να τιθασεύσεις την παρόρμηση να αναλάβεις τον πρώτο ρόλο σε διαδικασίες που κρίνονται μέσα από την ομαδική δουλειά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα θα σου ζητήσει να αντιπαρατεθείς με το άτομο που σε βάζει στη διαδικασία να μετρήσεις κατά πόσο μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου και όχι και το όφελος της άλλης πλευράς. Το προσωπικό σου όφελος θα έρθει σε αντιπαράθεση με την ισορροπία που καλείσαι να κρατήσεις σε μία σχέση ή συνεργασία που δεν μπορεί να χάσει τα πατήματα της, με αποτέλεσμα να ταλαντεύεσαι έντονα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss