Το ένα ζώδιο που δεν θα επηρεαστεί από τον ανάδρομο Ερμή τον Μάρτιο

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Το ένα ζώδιο που δεν θα επηρεαστεί από τον ανάδρομο Ερμή τον Μάρτιο

Δεν είναι πολύ δίκαιο να υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να ξεφύγει από το μένος του ανάδρομου Ερμή -εκτός κι αν αυτό το ζώδιο είναι το δικό σας- αλλά συμβαίνει. Μερικές φορές, τα άστρα ευθυγραμμίζονται με τον σωστό τρόπο για ένα συγκεκριμένο ζώδιο και έτσι ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι τόσο σκληρός μαζί του. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτό το ζώδιο δεν θα επηρεαστεί από τον ανάδρομο Ερμή τον Μάρτιο του 2018 και όχι μόνο θα ξεφύγουν από τις αρνητικές επιπτώσεις, αλλά θα βιώσουν και θετικές καταστάσεις χάρη στην ανάδρομη πορεία του πλανήτη.

Διαβάστε εδώ: Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη στις 17/3

Το ζώδιο αυτό είναι ο Παρθένος γι' αυτόν τον μήνα. Η επερχόμενη ανάδρομη πορεία πέφτει στον Κριό, ένα ζώδιο της φωτιάς που δεν περνάει απαρατήρητο. Έτσι, μαζί με τα συνηθισμένα προβλήματα στην επικοινωνία, θα αντιμετωπίσουμε και ανθρώπους με φλογερές αντιδράσεις σε αυτά τα προβλήματα, κάνοντας την κατάσταση πιο δύσκολη απ' ότι είναι. Για τους περισσότερους από εμάς, η υπομονή θα είναι λίγη, οι αντιδράσεις μας υπερβολικές και τα νευρικά ξεσπάσματα θα δίνουν και θα παίρνουν.

Αν είστε Παρθένος, θα παραμείνετε ανεπηρέαστη για το μεγαλύτερο κομμάτι. Να περιμένετε τους εργοδότες σας να είναι ευχαριστημένοι με εσάς, να περιμένετε οι φίλοι σας να βασίζονται σε εσάς, αλλά και πολύ έμπνευση που θα σας βοηθήσει την περίοδο του ανάδρομου Ερμή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss