16/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

16/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου 17 Μαρτίου στην 27η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο με το Χείρωνα και τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη, αλλά και σε τρίγωνο με το Δία από το Σκορπιό φαίνεται να τονίζει με έντονο τρόπο την αδυναμία του ανθρώπου απέναντι σε μία πληγή που δεν είναι εφικτό να την επουλώσει μόνο με τις δικές του δυνάμεις. 

Η  επούλωση του τραύματος δεν είναι μία επιφανειακή πράξη, μία εύκολη και εύπεπτη διαδικασία του μυαλού που είναι σε θέση να ορίσει τα βήματα με τα οποία θα γίνει αυτή η πράξη. Ένας απλός επίδεσμος πάνω σε μία πληγή που αιμορραγεί, δε σημαίνει πως θα σταματήσει τη ροή του αίματος, αφού η ρίζα βρίσκεσαι πολύ πιο μακριά από αυτόν. Τα όμορφα ρούχα πάνω σε ένα άτομο με σκληρή και σκοτεινή καρδιά, μοιάζουν με λανθασμένη επιλογή κοστουμιού σε κομπάρσο που θέλησε να γίνει πρωταγωνιστής. Μία ερωτική εξομολόγηση που δεν ξεκινά από το βάθος της ψυχής δεν μπορεί ποτέ να αγγίξει την άλλη πλευρά, ακόμα και αν ντυθεί με χρυσό περιτύλιγμα. Ένα συγγνώμη δε σβήνει πάντα μονοκονδυλιά μία συμπεριφορά που κατάφερε να γρατζουνίσει μία καρδιά που δεν κρύφτηκε ποτέ για τα αισθήματα της. 

Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να μοιάζει με την υπόσχεση που δίνει κάποιος/α ώστε να συνεχίσει να μιλά από την καρδιά του/ης, να κοιτάζει μέσα από την ψυχή του/ης  και να αγκαλιάζει με όλο του/ης το είναι. Μοιάζει με την υπογραφή με αίμα σε ένα συμβόλαιο ζωής, με τη διαισθητική αποδοχή μίας τρελής κατά πολλούς πρότασης, με την εμπιστοσύνη που θα δείξεις απέναντι στους εχθρούς σου ακόμα και αν γνωρίζεις πως μπορούν να σου ξανακάνουν κακό στο μέλλον, αφού γνωρίζεις πως ο πόνος είναι κομμάτι της ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss