Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 19/3 έως 25/3

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 19/3 έως 25/3

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει αρκετές αναταράξεις, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, αφού καλείσαι να ξεπεράσεις δύσκολες σχέσεις με άτομα στον επαγγελματικό τομέα και να αναλάβεις ρόλους που σε ιντριγκάρουν, αλλά παράλληλα σε βάζουν σε σύγκρουση με την προσωπική σου υπομονή. Μπορεί να κληθείς να γίνεις οδηγός/η σε προσπάθειες επαγγελματικής καθοδήγησης σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη από πειθαρχία και επιβολή στόχων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να εργαστείς σκληρά πάνω στην έννοια του χρόνου. Δεν είναι εφικτό να ακολουθήσουν όλοι το ρυθμό σου, οπότε καλό θα ήταν να καταγράψεις το ρυθμό των γύρω σου και να προσπαθήσεις να μην αποξενωθείς. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα θέμα υγείας, που ίσως να προκύπτει από την εξέλιξη της σχέσης σου, κάτι που όμως μπορείς να επιλύσεις αν καταφέρεις να γίνεις ειλικρινής με τις προθέσεις σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ικανότητα σου να λειτουργήσεις έξω από τα στενά όρια της προσωπικής σου φιλοσοφίας, να ακούσεις διαφορετικές γνώμες και να θελήσεις να τις αποδεχτείς, είναι το μεγάλο στοίχημα της νέας εβδομάδας. Μπορεί να προσπαθήσεις να δυναμώσεις τον τόνο της φωνής σου με στόχο να πείσεις άτομα που λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύεις, να νουθετήσεις πρόσωπα που θεωρείς πως παλεύουν να στηρίξουν τον εαυτό τους με λανθασμένο τρόπο. Μπορεί να αυξηθεί ο προσωπικός σου εγωισμός, να δυναμώσει ο τόνος της φωνής σου θέλοντας να υπερασπιστείς τις ιδέες σου, με αποτέλεσμα να ραγίσουν σχέσεις με άτομα που βρίσκονται στον κοινωνικό σου περίγυρο. Θα μπορούσες όμως να μαλακώσεις πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζεις και να επιτρέψεις σε άλλους να πάρουν το τιμόνι στα χέρια τους για να εξετάσεις αν είναι σε θέση να οδηγήσουν τις εξελίξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με εμπόδια και αδιέξοδα που θα μπορούσαν να χαμηλώσουν τον πήχη της αισιοδοξίας που έχεις θέσει στη ζωή σου. Το αδιέξοδο ή το τέλμα σε μία ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις το λόγο για τον οποίο επιλέγεις να συναναστρέφεσαι κόσμο που σε οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις ανισορροπίας ανάμεσα στα άτομα που απαρτίζουν τις σχέσεις που επιλέγεις να διατηρείς. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον κόσμο που βρίσκεται γύρω σου, να κοιτάξεις και λίγο πιο μακριά, εκεί που υπάρχουν άτομα που σου προτείνουν να κάνεις το παραπάνω βήμα αλλά δειλιάζεις. Ίσως να πρέπει να αποφασίσεις να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και ομαδικός/η, να πάρεις κάποια μαθήματα από πρόσωπα που είναι σε θέση να αναλάβουν πρωτοβουλίες τις οποίες φοβάσαι, να αποφασίσεις να ακούσεις την καρδιά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα αρχή που θα επιχειρήσεις να φέρεις εις πέρας την καινούργια εβδομάδα μοιάζει με προσπάθεια να μονομαχήσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό ώστε να ξεπεράσεις τις αναστολές και τα εμπόδια που μπορεί να θέτεις εσύ ο/η ίδιος/α στον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις απέναντι σου πρόσωπα που φαίνεται να θέλουν να σε στριμώξουν στη γωνία, να δοκιμάσουν να κονταροχτυπηθούν με τις αντοχές σου. Μπορεί να θελήσουν να τεστάρουν την ικανότητα σου να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι, να πέσεις στη μάχη χωρίς να δειλιάζεις, να φέρεις εις πέρας τις υποσχέσεις και τις προθέσεις σου χωρίς να μένεις στα λόγια. Ίσως να έχεις πάλι απέναντι σου ένα άτομο που ήρθε για να δοκιμάσει αν μπορείτε να συνεργαστείτε πάνω σε ένα θέμα που πρέπει να εργαστείτε μαζί, που θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε κοινό τόπο σε ένα περιβάλλον που μπορεί να μοιάζει ξένο και στους δυο σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα έχει ως σκοπό να τεστάρει τις αντοχές σου απέναντι στα εμπόδια της καθημερινότητας, απέναντι σε θέματα εργασιακού περιεχομένου που ειναι σε θέση να αποτελέσουν αδιέξοδα που καλείσαι να ξεπεράσεις χωρίς να προσπαθήσεις να τα αγνοήσεις. Κάποιες συνεργασίες με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να περάσουν δύσκολες στιγμές αφού υπάρχουν κόντρες που δείχνουν πως απαιτείται να γίνουν περισσότερο ξεκάθαροι κάποιοι ρόλοι. Είναι όμως επίσης πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως συνεχίζοντας να συμβιβάζεσαι σε ένα συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον, μοιάζει σαν να παραδέχεσαι πως δεν είσαι σε θέση να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, πως δεν τολμάς να ανοίξεις τα φτερά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε μία αναδιάταξη καθώς προσπαθείς να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους θα μπορούσες να κρατήσεις ζωντανή μία σχέση που έχει δείξει σημάδια σήψης και αδυναμίας να ακολουθήσει τους ρυθμούς σου. Η άλλη πλευρά μπορεί να συμβολίζει ένα πρόσωπο που δε σου θυμίζει πλέον και πολλά σε σχέση με όσα παρατήρησες κάποια χρόνια πίσω, τότε που υπήρχε μία χημεία και ένας ηλεκτρισμός που έχουν εξαφανιστεί. Μπορεί πάλι να αισθάνεσαι πως είναι καιρός να γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση σου και αυτό να περνά μέσα από μία συζήτηση που δεν είναι και πολύ εύκολη, αφού γνωρίζεις πως θα ειπωθούν κάποια πράγματα που οδηγούν σε αποφάσεις-ζωής.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Οι δυσκολίες που αναγνωρίζεις στη ζωή σου τη νέα εβδομάδα έχουν ως στόχο να σε κάνουν να αναζητήσεις ακόμα πιο ασφαλές έδαφος ώστε να θέσεις θεμέλια που μοιάζουν να απουσιάζουν από το σήμερα. Αν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στη σχέση σου, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι από τα προβλήματα και θα πρέπει να συζητήσεις τα θέματα που σε ανησυχούν, αφού δεν είναι φρόνιμο να κρύψεις κάτω από το χαλί της εξώπορτας ζητήματα που μπορούν να μπουν από τα παράθυρα. Αν θεωρείς πως η άλλη πλευρά δε συμμετέχει ενεργά στις υποχρεώσεις  της σχέσης σας, τότε έχεις την ευκαιρία να αναφέρεις τους προβληματισμούς σου, πριν να γίνουν κύματα που καταπίνουν όλη τη σχέση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίδραση σου απέναντι σε αιτιάσεις ή πράξεις ατόμων του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος είναι  το στοίχημα της νέας εβδομάδας. Καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις αυτοκυριαρχία, πως είσαι σε θέση να τιθασεύσεις τις παρορμήσεις σου, να αποφύγεις κάποιες συγκρούσεις που μπορεί να κουβαλούν και την έννοια των εντυπώσεων. Από την άλλη βέβαια πλευρά δεν μπορείς να κλείσεις αυτιά και μάτια σε αυτά που λέγονται και γίνονται και μπορεί να προκαλούν τα νεύρα σου, να σε κάνουν να θέλεις να αντιδράσεις για να αποδείξεις πως διαθέτεις αντανακλαστικά και αντίλογο. Το θέμα όμως πλέον δεν είναι να αποδείξεις πως υπάρξεις, αλλά να αποφασίσεις σε ποιες περιστάσεις θα αναδείξεις την παρουσία σου, αφού διαφορετικά θα αρχίσεις να χαραμίζεσαι σε καταστάσεις που τελικά δε θα σου φέρουν κάποιο ουσιαστικό όφελος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα δοκιμάσει την ικανότητα σου να φρενάρεις λίγο πριν μία κίνηση που σκοπεύεις να κάνεις και θα μπορούσε να σε βάλει σε αρκετό κίνδυνο. Καλείσαι να προσέξεις ιδιαίτερα κάποιες προτάσεις που υπάρχουν στο τραπέζι και θα μπορούσαν να δοκιμάσουν τα οικονομικά σου, θα μπορούσαν να σε βάλουν σε κινδύνους εξόδων που δεν έχεις υπολογίσει. Καλό θα ήταν να κάνεις μία προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σου, να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός/η με οικονομικά ανοίγματα και αγορές που μπορεί και να μην έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Αν βέβαια από την άλλη πλευρά  αναγνωρίζεις πως υπάρχουν κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν επειδή αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις το σπίτι σου, να διαμορφώσεις το χώρο σου με τρόπο που τον κάνει περισσότερο φιλόξενο προς τις επιθυμίες σου, τότε είναι καιρός να επενδύσεις σε κάποιες αγορές, κατανοώντας όμως πως σημασία έχει η λειτουργικότητα των επιλογών σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρόρμηση της στιγμής φαίνεται να κονταροχτυπιέται με τη συγκράτηση που κουβαλάς ή καλείσαι να επιδείξεις τη νέα εβδομάδα απέναντι σε προκλήσεις που δεν είναι καθόλου εύκολα διαχειρίσιμες. Με τον Άρη και τον Κρόνο να βρίσκονται στο ζώδιο σου και να σου μιλάνε για σωστή διαχείριση του χρόνου στη ζωή σου, είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείς από μία εκτεταμένη υπομονή που μπορεί να δείξεις απέναντι στα πράγματα. Είναι πιθανό να περιμένεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε, να μαζευτείς πολύ έντονα στη δική σου γωνία και να χάσεις μία ευκαιρία που είναι μπροστά σου και σου ζητά να την αρπάξεις. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τη δυναμική και τις παρορμήσεις σου, γνωρίζοντας πως κουβαλάς μαζί σου το όπλο που ονομάζεται σοφία της στιγμής, ώστε να μπορείς να μαζευτείς όταν θεωρήσεις πως ανοίγεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Tα λόγια και οι πράξεις μπορεί να μη συμβαδίζουν τη νέα εβδομάδα με αποτέλεσμα να είναι δυνατό να παγιδευτείς από μόνος/η σου χωρίς να έχει επιδιώξει κάποιος άλλος να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Από τη μία πλευρά, έχεις τη διάθεση και να ανάγκη να εκφραστείς και να ανοίξεις τα χαρτιά σου, να κάνεις δηλώσεις που μπορεί να μοιάζουν με πυροτεχνήματα που προκαλούν εκπλήξεις. Μπορεί να θέλεις να τολμήσεις να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που σε βοηθά να αλλάξεις παραστάσεις, να κανονίσεις μία εξόρμηση που σε κάνει να συναντήσεις ανθρώπους που έχεις ανάγκη να δεις. Από την άλλη  όμως πλευρά, υπάρχουν υποχρεώσεις της καθημερινότητας τις οποίες και πρέπει να τακτοποιήσεις, να ολοκληρώσεις και να κλείσεις με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Το πάγωμα που μπορεί να αισθάνεσαι στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιθανό να έχει να κάνει με την αδυναμία σου να βρεις ισορροπία ανάμεσα στο να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί και αυτό που είσαι υποχρεωμένος/η να φέρεις εις πέρας. Από τη μία πλευρά, μπορεί να νιώθεις πως έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, να λειτουργήσεις μέσα σε ένα σύνολο από φίλους και γνωστούς, να αισθανθείς πως δεν είσαι μόνος/η και αυτό σε ευχαριστεί. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να συγκρίνεις τα επαγγελματικά σου με αυτά άλλων ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου και να αναγνωρίζεις πως είναι σχεδόν αδύνατο να λάβεις ευχαρίστηση, αφού μοιάζει να μην έχεις ανακαλύψει ακόμα το μονοπάτι που σε βγάζει προς την επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να κάνεις μία σοβαρή αυτοκριτική και να τα βάλεις με τον εαυτό σου επειδή ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους άλλους παρά για εσένα, αφού συνηθίζεις να λαμβάνεις ευχαρίστηση από τους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss