Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 26/3 έως 1/4

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 26/3 έως 1/4

ΚΡΙΟΣ

Οι ταχύτητες που θα αναπτύξεις τη νέα εβδομάδα μπορεί να σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που δε θα ήθελες να έχουν μία κακή εικόνα για εσένα, οπότε θα ήταν φρόνιμο να φροντίσεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου μπροστά σε άτομα που σε ενδιαφέρουν. Στον επαγγελματικό τομέα καλείσαι να δείξεις πως μπορείς να αναλάβεις στους ώμους σου ευθύνες που μπορεί να μεγαλώσουν την απόσταση σου από συνεργάτες και συναδέλφους, που θα μπορούσαν να εκθέσουν τις ικανότητες κάποιων προσώπων που δεν είναι ακριβώς αυτές που διαφημίζουν πως διαθέτουν.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να καλύψεις τα νώτα σου, να προστατέψεις τον εαυτό σου από παραλείψεις που μπορεί να σε εκθέσουν, από ανθρώπους που μπορεί να σχεδιάζουν χωρίς να το γνωρίζεις, από κινήσεις που δε σε υπολογίζουν και δεν είσαι σε θέση να τις ψυχανεμιστείς. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα και να φροντίσεις να διαφυλάξεις την υγεία σου από προβλήματα που μπορεί να προκληθούν επειδή δεν την ελέγχεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις τη νέα εβδομάδα μπορεί να σε αναγκάσουν να αντιληφθείς πως δεν είσαι σε θέση να ιεραρχήσεις το χρόνο σου με τον πλέον κατάλληλο τρόπο με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεις κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα που σε νοιάζουν. Μπορεί να αδυνατείς να προσφέρεις χρόνο στη σχέση σου, να παλεύεις να βρεθείς με το έτερο ήμισυ και να συνειδητοποιείς πως ο λίγος χρόνος που περνάς μαζί του δεν είναι και ο πιο ποιοτικός που θα ευχόσουν να έχεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στιγμή της αναθεώρησης των δεδομένων της τελευταίας περιόδου φαίνεται να έχει πλέον φτάσει και να καλείσαι να αναδείξεις την ικανότητα σου να βελτιώσεις κάποιες κινήσεις που έγιναν και μπορεί να έχουν επιφέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα σου. Θα χρειαστεί να λάβεις κάποιες αποφάσεις επαγγελματικού περιεχομένου και να μιλήσεις σε κάποια πρόσωπα που μοιάζει να μην έχουν κατανοήσει τη σχέση σας ή τους ρόλους που έχουν αναλάβει. Μπορεί να κληθείς να δώσεις απαντήσεις σε άτομα με εξουσία και ισχύ, να αναλάβεις κάποιες ευθύνες στους ώμους σου και να χρειαστεί να πληρώσεις ένα αντίτιμο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με το μυαλό σου και πως θα το χρησιμοποιήσεις ώστε να ξεπεράσεις εμπόδια που μπορεί να μην είναι  και τόσο μεγάλα όσο τα βλέπεις. Κάποιες δυσκολίες στον τομέα της καθημερινότητας έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την ισορροπία στη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες, με πρόσωπα που θέλετε να λειτουργήσετε αρμονικά μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αλλά αυτό είναι αδύνατο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια ζητήματα οικονομικού περιεχομένου μπορεί να σε δυσκολέψουν τη νέα εβδομάδα και να φέρουν αναταράξεις και στην προσωπική σου ζωή. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να βάλεις καλύτερα θεμέλια στη ζωή σου, ξεκινώντας από τη σχέση σου που χρειάζεται κάποιο πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να κινηθεί. Αν όμως αυτή η προσπάθεια οδηγεί σε δυσκολίες συνεννόησης και στη συνειδητοποίηση πως βρίσκεσαι σε μία σχέση που δε σε ευχαριστεί, τότε είναι πολύ εύκολο να νιώσεις εγκλωβισμένος/η να και να αρχίσεις να λειτουργείς εντελώς παγωμένα απέναντι στο έτερο ήμισυ. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις διεξόδους διαφυγής από θέματα που σε απασχολούν και έχουν να κάνουν με γονείς/οικογένεια ή με πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα που επιμένουν να θέλουν να θέσουν φραγμούς στις φιλοδοξίες και τις δυνατότητες σου. Με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος απέναντι σου, οι δυσκολίες συνεννόησης θα γίνουν εντονότερες και μπορεί να σε οδηγήσουν στην πεποίθηση πως κάποιες σχέσεις δεν είναι δυνατό να κάνουν το επόμενο βήμα. Η στήριξη από άτομα που σε γνωρίζουν είναι παρούσα, αλλά και πάλι μπορεί να μοιάζει με νουθεσίες που σε πιέζουν και να μετατραπούν σε αφορμές για λεκτικές συγκρούσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπομονή που θα επιδείξεις απέναντι σε συζητήσεις και αιτιάσεις τρίτων είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσεις να αποφύγεις να λεκτικές συγκρούσεις με άτομα που μπορεί να είναι σε θέση να επηρεάζουν έντονα τη διάθεση σου τη νέα εβδομάδα. Καλείσαι να διαχειριστείς με στωικότητα κάποιες συζητήσεις με τις οποίες διαφωνείς, να αναδείξεις την ικανότητα σου να ακούς τους άλλους χωρίς να πέφτεις στην παγίδα να απαντήσεις πριν καν ακούσεις όλη την πρόταση. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία απέναντι σε ανθρώπους που αποφάσισαν να ανοίξουν μία κουβέντα που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να επιφυλάσσει κάποιες συγκρίσεις με πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου που σε βάζουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν έχεις την ευχέρεια των προσωπικών κινήσεων ή πρέπει να υπακούς σε νόμους και κανόνες. Μπορεί να αισθάνεσαι πως τα χέρια σου είναι δεμένα, αφού δεν μπορείς να ρυθμίσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου όπως θα ήθελες, αφού δεν έχεις ακόμα την ευχέρεια των κινήσεων με τον τρόπο που έχεις στο μυαλό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα δείχνει πως καλείσαι να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να οδηγήσεις τη ζωή σου. Μπορεί να χρειαστεί να κονταροχτυπηθείς με πρόσωπα μέσα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, να αντιδράσεις απέναντι στις αιτιάσεις ανθρώπων που συνεχίζουν να επιμένουν να θέλουν να τρέξουν κάποιες καταστάσεις χωρίς όμως να διαθέτουν την απαραίτητη δυναμική και εμπειρία. Μπορεί πάλι να νιώθεις πως δεν ανήκεις στο χώρο που σε έχουν βάλει να κινείσαι, να θέλεις να αλλάξεις τη διακόσμηση του ή ακόμα και να μετακομίσεις κάπου μακριά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι ακριβώς συμβαίνει όταν το σώμα και το πνεύμα δεν μπορούν να συνεργαστούν; Τι αποτέλεσμα βγαίνει όταν οι θεωρίες, οι ιδέες, τα σχέδια επί χάρτου δεν μπορούν να μετατραπούν σε πράξεις και πραγματικότητα; Η νέα εβδομάδα θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς αρκετά επισταμένα με τον τρόπο που καλείσαι να διαχειριστείς πρακτικά εμπόδια, να κοιτάξεις τις σωματικές σου αντοχές και να αναρωτηθείς μήπως παλεύεις να δημιουργήσεις κάτι που δεν έχει και μεγάλο νόημα τελικά για εσένα. Ίσως να χρειαστεί να κατεβάσεις το επίπεδο της προσωπικής σου φιλοδοξίας, να ασχοληθείς περισσότερο με τη συνοχή της ομάδας μέσα στην οποία κινείσαι παρά με την προσωπική σου επιβράβευση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να πιέζει τον τομέα των οικονομικών σου και να σε αναγκάζει να αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις την κατάσταση, χωρίς όμως να μπορείς να πεις πως βρίσκεις άμεσες λύσεις. Μπορεί να συγκρίνεις τον εαυτό σου με πρόσωπα του κύκλου σου και να αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι καταφέρνουν πολύ καλύτερα να πουλήσουν τον εαυτό τους, να προοδεύσουν και να ανέβουν στην οικονομική κλίμακα, χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο και για εσένα. Ίσως λοιπόν να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ίσο ανάμεσα στους γύρω σου, πως μπορεί να πρέπει να έχεις ένα ρόλο που δεν καλύπτει τις αρχικές σου φιλοδοξίες, πως υπάρχουν στεγανά που δεν μπορείς να σπάσεις όσο και αν προσπαθείς να δείξεις πως δεν είναι ορατά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss