02/04 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

02/04 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με την Αφροδίτη από τον Ταύρο τη Δευτέρα 2 Απριλίου φαίνεται να δίνουν τον τόνο της εκκίνησης σε μία εβδομάδα που μπορεί να δημιουργεί έντονα πάθη και δυναμικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε άτομα που έχουν φιλοδοξίες αλλά δεν είναι απαραίτητο να εκφράζονται άμεσα και φανερά. 

Μία συνάντηση σήμερα μπορεί να πυροδοτήσει ένα νέο γύρο γεγονότων, να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ερωτικό θέμα ή μία οικονομική αναμέτρηση που είχε καταφέρει να κρύβεται, να έχει ξεχαστεί, να έχει πέσει σε χειμερία νάρκη. Η αλήθεια όμως είναι πως η νέα τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να επιτρέψει σε αυτή την εκκρεμότητα, σε αυτό το συναίσθημα να παραμένει σε διαδικασία ύπνωσης, καθώς θα πρέπει να λυθεί το θέμα που μοιάζει με γόρδιο δεσμό. Θα κληθείς να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το πρώτο βήμα σε μία τέτοια πρόκληση, αφού καλό θα ήταν να γνωρίζεις τι πρόκειται να πράξει και η άλλη πλευρά. 

Αν πάλι η ημέρα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις για εσένα, τότε καλό θα ήταν να θέσεις προτεραιότητες, να προσπαθήσεις να ιεραρχήσεις τη σημασία των ανθρώπων στη ζωή σου και να πορευτείς αναλόγως. Να έχεις κατά νου πως έχεις ανάγκη από προσωπική επιβεβαίωση, πως χρειάζεσαι χρόνο με ένα πρόσωπο που καταφέρνει να καλύψει την ανάγκη σου για προσωπική ικανοποίηση, οπότε μην απομακρυνθείς από αυτό το πρόσωπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss