Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 16/4 έως 22/4

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 16/4 έως 22/4

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία τη νέα εβδομάδα αποτελεί ένα γεγονός που θα πρέπει να γνωρίζεις πως σου αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και λαμβάνεις αποφάσεις. Ξαφνικά, μπορεί να ξυπνήσεις από το λήθαργο και να αντιληφθείς πως δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, πως δεν έχεις μπροστά σου αδιέξοδο, πως τόσο καιρό ζούσες σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η θολούρα θα φύγει από μπροστά σου και καλείσαι να δεις ξεκάθαρα τον τρόπο που θα κάνεις το επόμενο βήμα. Ναι, μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως ο ρόλος σου σε ένα σύστημα που συνήθισες να βρίσκεσαι έχει  πλέον πάψει να υφίσταται. Ναι, είναι πιθανό να νιώσεις πως σε διώχνουν από εκεί που έζησες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και αυτό είναι άδικο και σκληρό. Χρειάζεται όμως να επιμείνεις να ακουστεί η αλήθεια σου, να μιλήσεις ειλικρινά και γνωρίζοντας πως θα κάνεις θόρυβο.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της την πρόθεση για εκπλήξεις, για να έρθουν στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που είναι ικανά να αλλάξουν την κατεύθυνση μίας σχέσης ή συνεργασίας που πρέπει να βρει νέο δρόμο εξέλιξης. Αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό και δεν μπορεί να φανερωθεί, αυτό που μοιάζει με μία θεατρική παράσταση που λαμβάνει χώρα στο σκοτάδι, θα έρθει στο φως και το προσκήνιο και μπορεί να αναστατώσει τη ζωή σου. Ο ρόλος σου μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον θα μπορούσε να αλλάξει και να χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι ικανός/η να διαχειριστείς τη νέα πρόκληση. Αυτό που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας θα μπορούσε να μεταμορφώσει εντελώς τη ζωή σου, να σε κάνει να εξελιχθείς και να δεις τη ζωή σου μέσα από νέα ματιά. Στον ερωτικό τομέα, καλείσαι να πιστέψεις σε αυτό που ξεκινά, να πείσεις πως είσαι σε θέση να ηγηθείς και να οδηγήσεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που επιδιώκεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα θα βοηθήσει να λάμψει η αλήθεια, ακόμα και αν αυτή μπορεί να κουβαλά μαζί της μία μεγάλη απαίτηση να αφήσεις πίσω σου κάτι που θεωρούσες ως δεδομένο. Μπορεί λοιπόν να χρειαστεί να αποχαιρετήσεις ένα πρόσωπο, μία κατάσταση ή μία συνήθεια, να κλείσεις την πόρτα πίσω σου ή να βρεθείς έξω από την πόρτα μετά από απαίτηση άλλων, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο κόσμο. Η συμμετοχή σου σε μία ομαδική δραστηριότητα θα μπορούσε να αποτελέσει το εφαλτήριο για να αλλάξεις τον κοινωνικό σου  κύκλο, με στόχο να υπάρξουν καινούργιες ερωτικές συγκινήσεις ή για να περάσεις ομαλά στη νέα σου  επαγγελματική δραστηριότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα επιφυλάσσει μία έκπληξη η οποία είναι ικανή να ταράξει τα νερά σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου νέα που θα σε κάνουν να κοπεί η ανάσα σου, που θα σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Η εξέλιξη μίας ερωτικής σχέσης είναι κάπως μη αναμενόμενη και καλείσαι να αντιμετωπίσεις την πρόκληση με θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να δείξεις πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τα νέα, πως μπορείς να πάρεις στις πλάτες σου κάποιες ευθύνες που είναι στον αέρα και να προχωρήσεις παρακάτω με αποφασιστικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για τις αντιδράσεις που θα προκαλέσουν αυτά που έπεσαν στο τραπέζι, καθώς προκαλείσαι να κινηθείς εκτός του πεδίου ασφάλειας που υπάρχει γύρω σου εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις δύσκολες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο, με τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις στις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες, χωρίς να βγεις εκτός ορίων. Η εύκολη λύση είναι να σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι, να στραφείς προς την προοπτική του να αποδράσεις από το περιβάλλον που έχει αρχίσει να σφίγγει γύρω από το λαιμό σου ολοένα και πιο επικίνδυνα. Η άλλη και πιο προκλητική λύση είναι να αντιπαρατεθείς επί της ουσίας, να βάλεις απέναντι σου τα πρόσωπα που πραγματικά σε ενοχλούν και να εξηγήσεις τις διαφωνίες σου. Μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια παράπονα, να κοιτάξεις στον καθρέφτη μήπως έχεις και εσύ κάποιο μερίδιο ευθύνης στην όλη διαδικασία, να τα βάλεις και με τον εαυτό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις που αφορούν τον τομέα των σχέσεων σου μπορεί να είναι καταιγιστικές τη νέα εβδομάδα, αφού θα πρέπει να έρθει στην επιφάνεια αυτό που εδώ και κάποιο καιρό κυοφορείται. Μία γνωριμία η οποία έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε άτομα που σε γνωρίζουν και είναι πιθανό να αιφνιδιάσει κάποιους. Ορισμένοι μπορεί να θεωρήσουν πως προσπαθείς να ξεπεράσεις ένα ζήτημα που σε έριξε κάτω μέσα από μία νέα εξέλιξη στη ζωή σου, μέσα από κάτι που μοιάζει πολύ πρόωρο για να θεωρείται τόσο δυνατό. Κάποιοι άλλοι όμως θα δουν στο πρόσωπο σου την αποφασιστικότητα να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου, έχοντας αποκτήσει μία έκφραση που δεν είχες δείξει σε προηγούμενες περιστάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Μία δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα και λυτρωτική, νέα εβδομάδα ξεκινά και σου  λέει πως δεν μπορείς να καθυστερήσεις τις εξελίξεις όταν ο χρόνος έχει πλέον φτάσει. Η απόφαση ενός ατόμου από το οποίο θα εξαρτηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθείς παρακάτω είναι το θέμα που καλείσαι να διαχειριστείς, είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει έντονα. Χρειάζεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις στο κλείσιμο ενός κύκλου που όσο παραμένει ανοικτός, τόσο μπορεί να σε οδηγεί σε συμβιβασμούς που κάποτε δεν υπήρχαν καν στο μυαλό σου. Θα πρέπει να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να παραμείνεις σε μία σχέση που σε αναγκάζει να περάσεις μέσα από μεταμορφωτικές καταστάσεις, να χρειάζεται να προχωράς σε συγκρίσεις με το δικό σου παρελθόν που θα προτιμούσες να κλειδώσεις για πάντα στην ντουλάπα του χρόνου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να προχωρήσεις σε πράξεις και να σταματήσεις να σχεδιάζεις και να αναθεωρείς τα πλάνα σου, αφού καταναλώνεις φαιά ουσία και δυνάμεις χωρίς να μπορείς να τα αναπληρώσεις. Μία αλλαγή στη ροή της καθημερινότητας σου, που μπορεί να προέλθει από αλλαγή στο χρόνο της  εργασίας σου ή από την απόφαση σου να κάνεις τη ζωή σου περισσότερο συμβατή με τις ανάγκες του σώματος σου, μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να πάψεις να λειτουργείς με τρόπο που οδηγεί στη ρουτίνα. Προσπάθησε να κάνεις μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της ημέρας σου, να ανακατέψεις την τράπουλα στον εργασιακό χώρο, να εντάξεις στην ημέρα σου κάποιες δραστηριότητες που θα ξυπνήσουν το σώμα σου. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να τραβήξεις και το μυαλό σου από ένα πρόσωπο ή μία σκέψη που έχουν καταφέρει να σε εγκλωβίσουν σε ένα μοτίβο που δεν έχει διέξοδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντιμετώπιση της πραγματικότητας είναι το βασικό ζητούμενο της νέας εβδομάδας, αφού καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας, όσο και αν θεωρείς πως στο τέλος η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Θα πρέπει να επενδύσεις αρκετό χρόνο στη δουλειά σου, αφού προκύπτουν κάποιες δουλειές που δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη, που απαιτούν από εσένα προσεκτική διαχείριση των καταστάσεων. Θα πρέπει να ασχοληθείς με έξοδα που δεν μπορείς να αγνοήσεις, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που είναι αδύνατο να θέσεις σε δεύτερη μοίρα, να αντιληφθείς πως πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα αφού πρέπει να δώσεις χρόνο σε άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα κουβαλά πολλές εξελίξεις, αφού είσαι πλέον έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, χωρίς να μπορείς να περιμένεις να είναι έτοιμες και οι άλλες πλευρές. Με τον Άρη σύμμαχο καλείσαι να αναλάβεις δράσεις που μοιάζουν με τη ρίψη πυρηνικής βόμβας. Θα εκφράσεις μία άποψη που θα ενοχλήσει έντονα του γύρω σου, αλλά αυτό που έχει πλέον σημασία είναι να μιλάς χωρίς να ενοχλείς τον εαυτό σου. Αν δεν κολλά κάτι στη σχέση σου, τότε δεν αρκεί απλά να τελειώσει, αλλά πρέπει να μετακινηθεί και ένα από τα δύο άτομα αυτής σε ένα νέο μέρος διαμονής, ώστε να ξεκινήσει η ζωή σας από την αρχή. Αν υπάρχουν αδικίες στον επαγγελματικό τομέα, τότε πρέπει να πάρεις την εξουσία που μπορείς να έχεις στα χέρια σου και να την εφαρμόσεις με τρόπο που αποδεικνύει πως μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα θέλει να σου υπενθυμίσει πως καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε μία ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σου με στόχο να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου ώστε να βελτιώσεις ένα ζήτημα που συνεχίζει να σε πιέζει σαν αγκάθι στα πλευρά σου. Αν βέβαια υπάρχει ένα θέμα ιατρικής απόψεως, τότε καλό θα ήταν να αναζητήσεις έναν περισσότερο επαναστατικό τρόπο για να το αντιμετωπίσεις, γιατί πηγαίνοντας μέσω της κλασικής οδού μπορεί να βλέπεις πως η  βελτίωση δεν είναι η επιθυμητή. Ίσως αυτό το πρόβλημα να ξεκινά από την πίεση που κάποιοι καταφέρνουν να εξασκήσουν πάνω σου, από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις ικανότητες σου, από την αδικία που βλέπεις να υπάρχει γύρω σου. Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που κυριαρχεί το παρασκήνιο και η ανομία, στοιχεία που σε ενοχλούν, αλλά ίσως να έχεις κουραστεί να τα στηλιτεύεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε πιέσει ακόμα περισσότερο στον οικονομικό κυρίως τομέα, αφού έχει ως στόχο να σε κάνει να αναρωτηθείς αν ζεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις ή απλά ακολουθείς τις επιταγές άλλων. Μπορεί να βλέπεις πως μεγαλώνει η απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στα άτομα του φιλικού και ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου, αφού όσο και να τρέχεις δεν καταφέρνεις να βρεθείς δίπλα τους ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που θέτει η κοινωνία. Ίσως λοιπόν να γίνεσαι η φωνή της αντίδρασης, να μιλάς και να λειτουργείς με έναν τρόπο που μοιάζει εντελώς ξένος στα μάτια των άλλων, χωρίς όμως αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως είναι και ο λανθασμένος τρόπος. Η ευκαιρία που μπορεί να έχεις ώστε να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή αυτή  την εβδομάδα δεν πρέπει να πάει χαμένη, γιατί είναι πιθανό να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να σε μάθουν κάποια πράγματα σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου και των πόρων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss