Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 30/4 έως 6/5

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 30/4 έως 6/5

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα ρίξει την αυλαία σε μία παράσταση που παίζεται εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και δεν έχεις αποφασίσει κατά πόσο αποτελεί κομμάτι που θέλεις να φαίνεται στο βιογραφικό σου ή να αποφύγεις ακόμα και να την αναφέρεις. Μπορεί να έχεις ζοριστεί έντονα να καταφέρεις να σταθείς όρθιος/α στη δοκιμασία που περνάς, να έχεις μπει σε διαδικασία αναμέτρησης με τον εαυτό σου, να έχεις οδηγήσει τον εαυτό σου στα όρια του, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να αποφασίσεις κατά πόσο χωράς στο σύστημα που βρέθηκες ή νιώθεις να ασφυκτιάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φέρνει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα πρέπει να υπάρξει ειλικρίνεια ανάμεσα σε εσένα και το άλλο μέλος σε ένα διάλογο που δεν μπορεί να κουβαλά σκιές και αμφιβολίες. Είναι καιρός να μιλήσεις ακόμα και αν φοβάσαι πως μπορεί να προκύψουν ρωγμές σε υπάρχουσες σχέσεις, θέλοντας όμως με αυτό τον τρόπο να δείξεις πως έχεις ιδέες και απόψεις και πρέπει να ακουστούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να περάσεις όμορφα, για να τραβήξεις το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σου, για να μην περάσεις απαρατήρητος/η τη νέα εβδομάδα. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιες αγορές που βελτιώνουν την εικόνα σου, να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κάνεις το πρώτο βήμα σε ένα φλερτ που περιμένει να πάρει μπροστά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ζωή προχωρά παρακάτω και τη νέα εβδομάδα θα πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να εφαρμόσεις τη συγκεκριμένη πρόταση. Βγαίνοντας από διλήμματα και αμφιβολίες, κόβοντας καταστάσεις που είναι καταδικασμένες να παραμείνουν να αιωρούνται, σβήνοντας λανθασμένες τακτικές του παρελθόντος, θα πρέπει να εστιάσεις στο αύριο και μόνο σε αυτό. Η ανάγκη να έχεις μία σχέση που σε καλύπτει πλήρως είναι μεγάλη, οπότε φρόντισε να μιλήσεις και να δείξεις τις προθέσεις σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Οι δύσκολες σχέσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να είναι μία σημαντική αφορμή για να αποφασίσεις πως δεν αντέχεις να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι άτομα που δεν μπορείς να αποδεχτείς γύρω σου. Μετά από μία περίοδο πίεσης και προσπάθειας να συμμαζέψεις κάποια πράγματα που μοιάζουν να λειτουργούν με τη δική τους θέληση, να προσπεράσεις συμπεριφορές που σε ενοχλούν αλλά θα προτιμούσες να κλείσεις έξω από το σκεπτικό σου, να αγνοήσεις κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν, φτάνει η ώρα που η υπομονή σου εξαντλείται.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή μήπως και παραπλανηθείς από την εικόνα ή τις προθέσεις ενός προσώπου που φαίνεται να έχει έρθει με στόχο να μπερδέψει την κρίση σου, να προκαλέσει μία αναστάτωση στις ιδέες και τις σκέψεις σου. Αν συνεχίζεις να βρίσκεσαι κάτω από την επίδραση μίας βαθιάς και ταυτόχρονα ουσιαστικής μεταμόρφωσης της προσωπικής σου ζωής, μέσα από συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις που δείχνουν ετοιμότητα να αποδεχτείς και αναλάβεις το νέο σου ρόλο, να θυμάσαι πως δεν έχεις δικαίωμα να αλλάξεις τις μέχρι σήμερα αποφάσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με το προσωπικό όφελος μέσα από αποφάσεις που καλείσαι να επισημοποιήσεις και αφορούν σημαντικά ζητήματα της ζωής σου. Μία αλλαγή χώρου διαμονής ή εργασίας αυτή την περίοδο δεν είναι μία απλή διαδικασία, παρά το γεγονός πως μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να έχεις διαμορφώσει την τελική σου απόφαση. Απαιτεί και τη μεταμόρφωση  του τρόπου σκέψης και φιλοσοφίας από την πλευρά σου, χρειάζεται να κάνεις και μία βαθιά τομή σε δεδομένα που μέχρι σήμερα θεωρούσες πως αποτελούν τη βάση της αντίληψης σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί  να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις την έκρηξη σου, να παθιαστείς με ένα θέμα που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό και να πρέπει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τη ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς. Αυτά που δε λες τόσο καιρό μπορεί να γίνουν χείμαρρος και να βγουν στην επιφάνεια με τρόπο που μπορεί να τρομάξει τους γύρω σου, να προκαλέσει μία αναστάτωση που δε θα είναι και πολύ εύκολο να μαζευτεί. Μπορεί να ενοχλήσεις άτομα του κοντινού σου κύκλου με τις αποφάσεις σου, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κινείσαι μέσα σε ένα πλαίσιο που σε στενεύει και περιορίζει.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα πρέπει να έχει τονώσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να έχει καταφέρει να φέρει στο προσκήνιο κάποιο ενδιαφέρον που είναι ικανό να αλλάξει και τη διάθεση σου. Η νέα αυτή προοπτική μπορεί να σε έχει μετατρέψει σε ένα άτομο που καταφέρνει να δει μέλλον μπροστά του, να έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον της ζωής σου προς κατευθύνσεις που σε ευχαριστούν. Την ίδια όμως στιγμή, καλείσαι να βάλεις και οριστική τελεία σε κάποια ζητήματα που δεν προσφέρουν κάτι αν συνεχίζεις να τα κρατάς ανοικτά, αν αρνείσαι να τα πετάξεις από τη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να θέσει νέες βάσεις στη σχέση σου με κάποια πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου, αφού μοιάζει να αποφασίζεις να κινηθείς με νέα ταχύτητα και να πατήσεις πάνω σε καινούργια δεδομένα. Η αποφασιστικότητα που θα επιδείξεις ώστε να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εικόνα που χτίζεις, θα αποτελέσει το σκαλοπάτι πάνω στο οποίο θέλεις να ανέβεις για να αλλάξεις την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτά που θα αποφασίσεις να πεις τη νέα εβδομάδα μπορεί να είναι απαγορευμένα ή επικίνδυνα και να δημιουργήσουν εντάσεις και ρήξεις που θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες. Οι ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα είναι  εξαιρετικά λεπτές και καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις που κρέμονται σε μία κλωστή. Κάθε λέξη μπορεί να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και να προκαλέσει ρήξεις και τριγμούς, να ταρακουνήσει συθέμελα το έδαφος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αλλάζει τα οικονομικά σου, να προσθέτει νέες παραμέτρους στον τομέα της διαχείρισης αυτών, να λειτουργεί σαν το καμπανάκι που σου φωνάζει να προσέξεις μήπως χάνεις το μέτρο. Σε αυτό το κλίμα μπορεί να εκνευριστείς με κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου κύκλο που επιμένουν να θέλουν να σου εξηγήσουν την οπτική τους, να θέλουν να βάλουν μέσα στο μυαλό σου κάποιες εικόνες που σε ξενίζουν, αλλά μπορεί να έχουν σχέση με την πραγματικότητα που αρνείσαι να δεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss