Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 7/5 έως 13/5

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 05 Μαΐου 2018

Σάββατο 05 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 7/5 έως 13/5

ΚΡΙΟΣ

Η απομάκρυνση του Άρη αλλά και του Ερμή από τα σκοτεινά και ύπουλα δίχτυα του Πλούτωνα τη νέα εβδομάδα, φαίνεται να σε βοηθά ώστε να πάρεις πιο καθαρές ανάσες, να σηκώσεις το κεφάλι σου από μία κατάσταση που σε έχει κουράσει ή ακόμα και εξουθενώσει, να βγεις από τις σκέψεις και τις έντονες εμμονές που σε έχουν κατακλύσει τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη να κάνεις κάτι που θα ταράξει τα νερά είναι μεγαλύτερη καθώς περνούν οι ημέρες και αυτό μπορεί να σημαίνει πως είσαι επιρρεπής σε κινήσεις που θα προκαλέσουν αντίδραση από γύρω σου. Η απόσταση ανάμεσα στις σκέψεις και τις πράξεις, ανάμεσα στα λόγια σου και τις δράσεις σου, μπορεί να είναι μία μαεστρικά στημένη παράσταση ώστε να πιάσεις στον ύπνο πρόσωπα που θέλεις να ξεγελάσεις και να βρεθείς ένα βήμα μπροστά τους χωρίς να καταλάβουν πως τους καταδίωκες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται σε φέρνει ολοένα και πιο μπροστά στο προσκήνιο, να σε αναγκάζει να βγεις από τις σκιές, να φανερώσεις τις σκέψεις και προθέσεις σου με τρόπο που είναι πιθανό να ταράζει την ισορροπία σε ένα περιβάλλον που συνήθισε να σε θεωρεί ήρεμο/η και απαθή. Έχοντας αποφασίσει να προχωρήσεις με τομές στη ζωή σου, πιστεύοντας πως μπορείς να διεκδικήσεις ευτυχία μέσα από τις κινήσεις που ετοιμάζεσαι να κάνεις, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που θα σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως κοιτάζεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου παρά τους άλλους. Η αλήθεια όμως είναι πως έχεις αποφασίσει ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι που αποφασίζεις να πάρεις μαζί σου, πως απομακρύνεσαι από πρόσωπα που συνήθισαν να βρίσκονται γύρω σου, με αποτέλεσμα να μοιάζει να προχωράς σε δραστικές αποφάσεις που ξαφνιάζουν.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς τη νέα εβδομάδα είναι οι δυνάμεις σου, όχι μόνο ως προς το σωματικό επίπεδο, αλλά κυρίως όσον αφορά την ψυχολογική πτυχή αυτών. Βγαίνοντας από μία περίοδο που χρειάστηκε να ασχοληθείς με την υγεία σου ή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που έπρεπε να αποφασίσουν πως είναι καιρός να κλείσουν, φαίνεται πως είσαι πλέον αντιμέτωπος/η με το αβέβαιο μέλλον, με τις στιγμές που αναζητάς μονοπάτι χωρίς να μπορείς να το βρεις. Κάτι τέτοιο βέβαια μοιάζει εξαιρετικά φυσιολογικό, αφού δε διαθέτεις τις απαραίτητες δυνάμεις για να σηκωθείς στα πόδια σου και να περπατήσεις μπροστά. Μπορεί πάλι να κουβαλάς ακόμα μαζί σου κάποιες πληγές από άτομα που σε στενοχώρησαν ή ακόμα και πρόδωσαν, με αποτέλεσμα να μοιάζεις χαμένος/η μέσα σε ένα πλήθος που δεν αναγνωρίζεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αδράνεια είναι κακή σύμβουλος τη νέα εβδομάδα, ακόμα και αν την επιβάλεις στον εαυτό σου αφού βγαίνεις από μία εποχή έντονης μάχης με εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Η επαφή του Ουρανού από τις τελευταίες του στιγμές στον Κριό με τον Ερμή και τον Άρη θα πρέπει να πυροδοτήσει εκρήξεις στη ζωή σου, να φέρει ανατροπές και να επιταχύνει όλα όσα σκέφτηκες, σχεδίασες ή ονειρεύτηκες να λάβουν χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν τόλμησες να τα κάνεις και πράξη. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως γίνεσαι εριστικός/η, πως εκφράζεις μία έντονη τόλμη που δεν έχεις συνηθίσει  τους γύρω σου, πως αντιδράς σε συνθήκες που παλιότερα αρνιόσουν ακόμα και να ασχοληθείς μαζί τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νωχελικότητα ή αβεβαιότητα στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα δώσει σύντομα τη θέση της σε μεγαλύτερες ταχύτητες και σε θέματα που απαιτούν μία περισσότερο δυναμική αντιμετώπιση, με αποτέλεσμα προς το τέλος της εβδομάδας να πρέπει να θέσεις προτεραιότητες για να μη χάσεις τα πατήματα σου. Στον επαγγελματικό τομέα καλείσαι να αποδείξεις πως μπορείς να οδηγήσεις το όχημα προς την κατεύθυνση που έχεις κατά νου, εκτός και αν έχεις δίπλα ή απέναντι σου άτομα που επιμένουν να θέλουν να λειτουργήσουν με γνώμονα μόνο τις δικές τους θέσεις. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με κάποια άτομα, για θέματα που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ασφάλεια, για ζητήματα που μπορεί να μοιάζουν απλά αλλά στην πραγματικότητα κουβαλούν κάποια λεπτά θέματα που δεν μπορείς να αφήσεις στην τύχη τους.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις είναι αρκετά πιθανό να τρέξουν με την πάροδο των ημερών και να βρεθείς μπροστά σε επιλογές που σε καλούν να βγεις από την εσωστρέφεια και την αναμονή. Ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις την προσωπική σου ζωή μέσα από μία νέα ματιά, να πάρεις αποστάσεις από κάποια θέματα που σε έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα και να βρεις λύσεις που αδυνατούσες να ανακαλύψεις. Η επαφή σου με πρόσωπα που είναι σε θέση να σου μιλήσουν διαφορετικά από αυτό που καταφέρνουν οι γύρω σου, θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή της αφύπνισης σου, την ευκαιρία να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις τα πράγματα μέσα από άλλη οπτική. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να αυξάνει ο βαθμός της κριτικής σου διάθεσης, να μιλάς ολοένα και περισσότερο, να έχεις την τάση να κριτικάρεις και να μπλέκεσαι σε υποθέσεις που θα έπρεπε να αφήσεις στην άκρη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κρύβει εκπλήξεις, αφού είναι πιθανό να πάρουν μπροστά προσπάθειες που γίνονται τον τελευταίο καιρό ώστε να αποδράσεις από ένα σύστημα που καταφέρνει να σε κρατά δέσμιο/α του. Αυτό που έχει σημασία είναι να κατανοήσεις και να εμπεδώσεις τα μαθήματα της τελευταίας περιόδου τα οποία φαίνεται να εμπεριέχουν την έννοια του τέλους σε καταστάσεις που σε κούρασαν, που κατάφεραν να σε οδηγήσουν στα άκρα της υπομονής και αντοχής σου. Η εμφάνιση ενός προσώπου, μίας πρότασης ή μίας πρόκλησης μπορεί να αποτελεί το καμπανάκι που αναζητούσες να ακούσεις ώστε να σηκωθείς από την πολυθρόνα σου, να πάψεις να γκρινιάζεις, να αποδράσεις από περιστάσεις που μυρίζουν έντονα συμβιβασμό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου με το Δία από το ζώδιο σου θα σε αναγκάσει να βγεις από τις σκέψεις και τις αμφιβολίες σου, να εκφραστείς ακόμα και αν αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα συγκρουστείς με άτομα που βρίσκονται απέναντι σου. Μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να κλειστείς στον εαυτό σου ή να αξιολογήσεις κάποια πράγματα χωρίς να το δείχνεις στους γύρω σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια κίνηση που δηλώνει πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε ουσιαστικές τομές στη ζωή σου. Προσπάθησε να μη δράσεις με γνώμονα την εκδίκηση που επιδιώκεις να πάρεις, αλλά έχοντας κατά νου πως χρειάζεσαι βήματα προσωπικής εξέλιξης. Κάνοντας μία κίνηση καλής θέλησης απέναντι σε άτομα που δουλεύετε μαζί ή απομακρυνόμενος/η από καταστάσεις που δείχνουν ιδιαίτερα περίπλοκες για να ασχοληθείς μαζί τους, θα καταφέρεις να κλείσεις κάποια ανοικτά μέτωπα που δε χρειάζεται να δημιουργούν εκκρεμότητες στην καθημερινότητα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με αρκετά ερεθίσματα, είτε αυτά αφορούν πρόσωπα που γνωρίζεις ή πρέπει να συναναστραφείς μαζί τους, είτε αφορούν καταστάσεις τις οποίες και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με στόχο να επιλύσεις τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Θα παρατηρήσεις όμως πως κάποιοι γύρω σου προσπαθούν να σου φορτώσουν και κάποια θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας σου, πως θα θελήσουν να διώξουν από πάνω τους υποθέσεις που τους αφορούν. Η μία οδός αντίδρασης εμπεριέχει την έννοια της σύγκρουσης με αυτούς τους ανθρώπους, μέσα από λεκτικές εντάσεις. Η άλλη οδός εμπεριέχει την έννοια της έκφρασης υπομονής, την έννοια της αντιμετώπισης των καταστάσεων με στωικότητα και με εμπιστοσύνη στο αίσθημα του δικαίου που σε διακατέχει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα συμβολίζει την εποχή της δράσης, αφού καλείσαι να προχωρήσεις σε τομές σε σχέσεις που δοκιμάστηκαν και έδειξαν πως δεν αντέχουν στο χρόνο και τις δυσκολίες. Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο λοιπόν να βγεις από το καβούκι σου και να εκφράσεις τα αληθινά σου αισθήματα για πρόσωπα που είναι γύρω σου και μπορεί να μη γνωρίζουν τις σκέψεις σου. Μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα ως προς την προσέγγιση ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη θεωρηθεί ως μεγάλη έκπληξη ακόμα και για εσένα. Ίσως πάλι να είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις ένα ζήτημα που αφορά πρόσωπα μέσα στο σπίτι σου, να τολμήσεις να κάνεις τομές με συγγενικά άτομα που επιμένετε να διατηρείτε μία ισορροπία τρόμου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να αυξάνει το φόρτο της εργασίας σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως πρέπει να αναλάβεις δράση ακόμα και σε περιστάσεις που περίμενες άλλους να έχουν το πάνω χέρι. Θα πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο μίας κατάστασης, ακόμα και συγκρουστείς με άτομα που προτιμούσες να κρατάς κοντά σου ως συμμάχους παρά να τα μετατρέψεις σε αντιπάλους σου. Ίσως πάλι να είναι ώρα να αναλάβεις να βελτιώσεις το σπίτι σου, να ασχοληθείς με κάποιες εργασίες που έχεις παραμελήσει, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αφήσεις την προσωπική σου σφραγίδα σε αυτό.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει στο προσκήνιο κάποιες απρόσμενες κινήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να συμφωνείς σε ένα ταξίδι που προκύπτει χωρίς να έχει σχεδιαστεί. Μία απόδραση αυτή την εβδομάδα μοιάζει με εξαιρετικη ευκαιρία να φύγεις μακριά από ένα περιβάλλον που σε έχει κλειδώσει μέσα του, να βρεθείς σε μέρη που σε αναζωογονούν, να συναντήσεις ανθρώπους που είναι σε θέση να μιλήσουν μία διαφορετική γλώσσα. Η συναναστροφή με άτομα του φιλικού κύκλου θα σε βοηθήσει επίσης να αφήσεις πίσω σου τις σκέψεις που κάνεις τον τελευταίο καιρό και σε προβληματίζουν, αφού θα μπορέσεις να αποκτήσεις μία διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα, να έχεις μία οπτική που σου έχει λείψει τον τελευταίο καιρό.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss