Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 14/5 έως 20/5

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 14/5 έως 20/5

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στα μέσα της εβδομάδας θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να πάψεις να ζεις με ένταση, ταχύτητα και με τρόπο που δείχνει πως είσαι συνέχεια κάτω από την επίβλεψη τρίτων ή σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Θα έχεις την ευκαιρία να κανονίσεις μία συνάντηση με άτομα του φιλικού σου κύκλου ή να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου κάποιες δραστηριότητες που έχεις ανάγκη ώστε να ξεφύγεις από ένα στενό πλαίσιο έντονης καθημερινότητας. Την ίδια όμως στιγμή, η έξοδος του Ουρανού από το ζώδιο σου και η είσοδος στον Ταύρο μπορεί να ταρακουνήσει δεδομένα που έχουν να κάνουν με τα χρήματα και τα αποκτήματα σου και να χρειαστεί να ισορροπήσεις τα νέα δεδομένα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

 Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο αλλά και του Ουρανού στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, σε συνδυασμό με την έντονη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σηματοδοτούν μία εβδομάδα με πολλές και δυναμικές εξελίξεις στη ζωή σου. Η ανάγκη να σπάσεις δεσμά και καλούπια θα γίνει έντονα ορατή, αφού μοιάζει να μην μπορείς να ελέγξεις τις λέξεις, τα νεύρα και τις δυνάμεις σου. Είσαι έτοιμος/η να σπάσεις σχέσεις και συνεργασίες αν βλέπεις πως σε καθυστερούν από το να εξελιχθείς προσωπικά και δε θα διστάσεις να προχωρήσεις σε κινήσεις που μπορεί να μοιάζουν επικίνδυνες για κάποιους. Αν πάλι προσπαθείς να προσγειώσεις κάποια νέα δεδομένα της ζωής σου, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού μοιάζει να κουβαλάς αρκετή ενέργεια μέσα σου την οποία δεν μπορείς να κρύψεις και να διαχειριστείς με αρμονικό τρόπο Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η νέα εβδομάδα μπορεί να σηματοδοτεί την είσοδο σε μία εποχή που θα αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που είτε δε γνωρίζεις λόγω έντονου παρασκηνίου, είτε αποφεύγεις να ασχοληθείς μαζί τους αφού θεωρείς πως θα σε τρομάξουν. Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα στοιχεία στο σκοτάδι, εφόσον αποφασίσεις να ρίξεις φως σε περιοχές που δε συνήθιζες να παρατηρείς. Ίσως πάλι να πέφτεις πάνω σε θέματα που ξεκαθαρίζουν αρκετά ζητούμενα, χωρίς να το έχεις επιδιώξει, να συμβαίνουν κάποια πράγματα κατά τύχη, με αποτέλεσμα να αιφνιδιάζεις κάποια άτομα που θεωρούσαν πως μπορούν να λειτουργήσουν πίσω από την πλάτη σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο στα μέσα της εβδομάδας θα σηματοδοτήσει την περίοδο που μπορεί να φύγει από πάνω σου ένα έντονο άγχος που βιώνεις την τελευταία περίπου οκταετία, που έχει φέρει μεγάλες ανατροπές στη ζωή σου, χωρίς να είσαι σε θέση να σταθεροποιήσεις τη θέση σου μέσα στα πράγματα. Η νέα εβδομάδα λοιπόν σε καλεί να αναρωτηθείς αν είσαι στη θέση να ορίσεις το σύνολο μέσα στο οποίο ανήκεις, αν μπορείς να γυρίσεις το κεφάλι σου γύρω και να ανακαλύψεις άτομα που θεωρείς πως έχετε αρκετά κοινά μεταξύ σας, αν συνεχίζεις να υπάρχεις ως οντότητα ή απλά ξεφούσκωσες από δυνάμεις και θέλεις κάπου  να στηριχθείς.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για εσένα, αφού μπαίνεις σε μία περίοδο αρκετών μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα έχεις απέναντι σου άτομα που μοιάζουν έτοιμα να προκαλέσουν κάποιες ηλεκτροπληξίες, που φαίνεται να έχουν αποφασίσει να δυναμιτίσουν το κλίμα μίας αναμονής και ενός συμβιβασμού που είναι πλέον καταδικαστικοί παράγοντες. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή και να ανακατέψει έντονα την τράπουλα. Μία επαγγελματική πρόκληση μοιάζει με ένα στοιχείο που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσει απαρατήρητο, με αποτέλεσμα να μπαίνεις σε σκέψεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορεί να είχες αρνηθεί ακόμα και να πραγματοποιήσεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

.Η νέα εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά πιεστικά απέναντι σου, αφού σου  προσθέτει βάρη και ευθύνες στην καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να αναζητάς έναν τρόπο να αποδράσεις. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να αποτελέσει μία διέξοδο διαφυγής, αφού είναι πιθανό να κουβαλά μαζί της την προοπτική ενός ταξιδιού, την ευκαιρία να βρεθείς κάπου μακριά, εκεί που είσαι σε θέση να συναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους καταφέρνεις να συνεννοηθείς. Από την άλλη πλευρά, η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία κάποιων εκπαιδευτικών ευκαιριών, την ευχέρεια να ξεκινήσεις ή να εξελίξεις τις σπουδές σου με στόχο να βελτιώσεις τη θέση σου μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σε δυσκολεύει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η έξοδος του Ουρανού από τον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας μοιάζει να θέλει να σε ταρακουνήσει σχετικά με αποφάσεις που πρέπει να λάβεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς όσο καθυστερείς πλέον, τόσο περισσότερο θα βλέπεις πως ο χρόνος δε γυρίζει προς τα πίσω. Πιθανότατα να παρατηρείς πως δημιουργούνται νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα οποία κουβαλούν τη μορφή μίας καινούργιας μορφής παγίωσης της ζωής σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να συντονιστείς με την άλλη πλευρά ή με τις εξελίξεις μέσα στην ίδια την οικογένεια. Η γέννηση μίας νέας κατάστασης κουβαλά μαζί της την απαίτηση να γίνει πλήρως κατανοητή και η απαίτηση του να κλείσει ένας κύκλος αυτογνωσίας όπως τον γνώριζες μέχρι σήμερα, να συντονιστείς με την έννοια του χρόνου και της θέσεως νέων προτεραιοτήτων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας και του Άρη στον Υδροχόο τη νέα σχεδόν περίοδο, δημιουργούν ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή σου, αφού θα ενεργοποιήσουν μία βόμβα σε καταστάσεις που θεωρούσες σταθερές και παγιωμένες. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να μπει σε νέα τροχιά, μέσα από μία γνωριμία που είναι σε θέση να ανατρέψει καταστάσεις και υπάρχοντα δεδομένα. Η απόφαση να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου μοιάζει να επηρεάζει όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου, να δημιουργεί αναστάτωση στην επαγγελματική σου ζωή, αφού είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να εξετάζεις μία ευρύτερη μετακόμιση. Η ανάγκη να προσθέσεις καθαρό αέρα στη ζωή σου, που κουβαλά όμως μαζί του την έννοια των απολαύσεων που έχεις απολέσει την τελευταία εποχή, σε κάνει να θέλεις να αναδιαμορφώσεις το σπίτι και το γραφείο, όχι όμως μόνο ως προς την πλευρά των άψυχων αντικειμένων μέσα σε αυτά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο κάποιες αναταράξεις της καθημερινότητας σου, κάποιες δύσκολες καταστάσεις στις οποίες αισθάνεσαι να μην μπορείς να χωρέσεις, να αντιληφθείς, να παραδεχτείς. Η επαφή σου με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο μπορεί να δυσκολέψει και να προκύψουν σπίθες μέσα από λεκτικές διαμάχες, από σύγκρουση συμφερόντων ή απλά δυσαρμονία απόψεων. Θα χρειαστεί να συναναστραφείς άτομα που δε χωνεύεις, να συνεργαστείς με πρόσωπα που διαθέτετε διαφορετική αντίληψη πάνω στο ίδιο αντικείμενο και γενικότερα να χωνέψεις κάποιες καταστάσεις που δε σου είναι και πολύ εύκολο. Αυτό μπορεί να φαντάζει βουνό, αφού το ξέσπασμα από την πλευρά σου είναι αρκετά εύκολο και πιθανό, σε περίπτωση ειδικά που αντιληφθείς πως σωματοποιείς όλη τη δυσαρμονία του περιβάλλοντος που βρίσκεσαι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά εξελίξεις για τη ζωή σου, αφού μοιάζει σαν να είσαι έτοιμος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αποδεχτείς το γεγονός πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αντιδράς στους πάντες και τα πάντα. Η είσοδος του Ουρανό στον Ταύρο στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπορούσε να αλλάξει την οπτική σου σχετικά με τις σχέσεις σου και να σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με το έτερο ήμισυ σε θέματα που έχουν να κάνουν με την έννοια της οικογένειας. Ίσως πάλι να είσαι και πάλι έτοιμος/η να μπεις στο παιχνίδι των σχέσεων μετά από μία περίοδο που έδωσες τις μάχες σου ώστε να αποδράσεις από περιβάλλοντα σχέσεων που σε ενόχλησαν και σε ανάγκασαν να παραδεχτείς πως δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβιβαστείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της μία σειρά από μετακινήσεις στη θέση πλανητών που δεν μπορούν να σε αφήσουν ανεπηρέαστο/η. Καταρχάς, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, και η παραμονή του για σχεδόν έξι μήνες σηματοδοτεί την ευκαιρία ή ανάγκη να υπάρχουν πολλές αλλαγές στη ζωή σου, μέσα από αποφάσεις και κινήσεις που μπορεί να μοιάζουν και με πράξεις σε περίοδο πολέμου. Παράλληλα, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ουρανού στον Ταύρο στην αρχή της εβδομάδας, δηλώνει πως ξεκινά το έντονο ταρακούνημα της ισορροπίας της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής, πως μπορεί να βιώσεις σεισμικές δονήσεις σε τομείς της ζωής σου που θεωρούσες πως είναι δεδομένοι, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

ο μυαλό σου μπορεί να παίξει  περίεργα παιχνίδια τη νέα εβδομάδα, αφού μοιάζει να θέλει να παγώσει το χρόνο ή να κρατήσει την εικόνα ζωντανή χωρίς να την επηρεάσει ο χρόνος. Μπορεί λοιπόν να προσπαθείς να ελέγξεις τις εξελίξεις,  να θέλεις να παραμείνεις σταθερός/η και αμετακίνητος/η σε μία κατάσταση που βιώνεις, αλλά αυτό να μην είναι εφικτό αφού όλα γύρω σου τρέχουν. Μπορεί να θέλεις να διατηρήσεις την καθημερινότητα που έμαθες να βιώνεις, αλλά αυτό να μην μπορείς να το ελέγξεις,  αφού υπάρχουν αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και θα πρέπει να τις εντάξεις στη ζωή σου. Μπορεί πάλι να μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης μετακίνησης για επαγγελματικούς ή συγγενικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να θωρακίσεις την υγεία σου, αφού θα χρειαστείς όχι μόνο σωματικές, αλλά και ψυχικές αντοχές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss