Τα 3 πιο πεισματάρικα ζώδια

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τα 3 πιο πεισματάρικα ζώδια

Ενώ όλοι μπορούμε να γίνουμε πολύ πεισματάρηδες μερικές φορές, υπάρχουν τρία ζώδια που είναι γνωστά γι' αυτό. Όπως πάει συνήθως με την αστρολογία, όλο αυτό έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν αυτά τα ζώδια -τείνουν να είναι σταθερά, δυναμικά, παθιασμένα και είναι καλοί με τις αποφάσεις. Κι όλα αυτά είναι εξαιρετικά.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Μάιο

 

Το πείσμα είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορούν να είναι θετικά, ανά στιγμές. Όπως το λαμβάνονται αποφάσεις. Υπάρχουν μερικά ζώδια που μόλις αποφασίσουν κάτι, θα το ακολουθήσουν ό,τι και να γίνει. Αλλά αυτό το πείσμα μπορεί να τους προκαλέσει και πρόβλημα. Το ίδιο ζώδιο που μπορεί να ακολουθήσει τον στόχο του, μπορεί να είναι το ζώδιο που θα παραμείνει σε μία ανθυγιεινή σχέση, απλά επειδή έκαναν τη δέσμευση.

Όταν συμβαίνει αυτό, είναι σημαντικό για τα ζώδια αυτά να κάνουν ένα βήμα πίσω, να αναλύσουν το αν το πείσμα τους τους βοηθάει ή όχι, και να κάνουν αλλαγές όπου χρειάζεται. Παρακάτω, τα τρία πιο πεισματάρικα ζώδια.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι επίμονοι και αποφασισμένοι. Συχνά χρειάζονται να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και να μην τους πιέσουν άλλοι. Προχωρούν με τις αποφάσεις τους με προσοχή, έτσι ώστε να βεβαιωθούν πως όλα θα είναι σταθερά/ασφαλή πριν κάνουν μία δέσμευση. Και όλα αυτά είναι πολύ καλά, όταν χρησιμοποιούνται με θετικό τρόπο. Μόνο όταν το πείσμα του Ταύρου τον κρατήσει πίσω, θα θελήσει να κάνει μία αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως δεν θα τα παρατήσουν σε μία σχέση ή σε μία δουλειά όταν τα πράγματα θα είναι δύσκολα, ωστόσο, θα επωφελούνταν αν μάθαιναν να αφήνουν κάτι πίσω όταν βλέπουν πως δεν δουλεύει.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ παθιασμένα ζώδια και τους αρέσει να επιμένουν στις αποφάσεις τους. Αλλά μπορεί να γίνουν πολύ πεισματάρηδες όσον αφορά τις αλλαγές -ακόμα κι αυτές είναι θετικές. Δεν θα κάνουν εύκολα μία κίνηση, δεν θα αφήσουν έυκολα μία ανθυγιεινή σχέση, ούτε θα αλλάξουν έυκολα τη ρουτίνα. Γι' αυτό, είναι πιστοί σύντροφοι. Ωστόσο, η τάση να πεισμώνουν μπορεί να τους κάνει να νιώθουν "κολλημένοι" μερικές φορές.

Σκορπιός

Όταν οι Σκορπιοί αποφασίζουν κάτι, τείνουν να το ακολουθούν. Μπορεί να νιώθουν πολύ αφοσιωμένοι στις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες τους. Κι αυτό είναι εξαιρετικό όταν θέλουν να πετύχουν έναν σκοπό -είναι αποφασισμένοι και τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει. Ωστόσο, όταν ο Σκορπιός θα βρεθεί σε μία ανθυγιεινή κατάσταση, όπως μία σχέση που δεν δουλεύει ή μία δουλειά που δεν του προσφέρει ικανοποίηση, το πείσμα του μπορεί να τον κρατήσει κολλημένο σε μία κατάσταση που θα συμβιβάζεται -μία κατάσταση που δεν θα τον ολοκληρώνει. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να αναγνωρίζει το πότε πρέπει να κάνει πίσω.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss