Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 28/5 έως 3/6

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 28/5 έως 3/6

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες συζητήσεις που θα λάβουν χώρα και θα μπορούσαν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να θίξουν θέματα που φαίνεται να πρέπει να επιλύσουν τις ασάφειες και απορίες που κουβαλούν μαζί τους. Ένα πείραγμα κατά τη διάρκεια μίας κουβέντας θα μπορούσε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου σε μία δύσκολη ισορροπία στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα και να αποτελέσει την αφορμή για να τεθούν παράπονα στο τραπέζι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η  ισορροπία ανάμεσα στην έκθεση σε κόσμο και στο χρόνο της ιδιωτικότητας σου είναι το κύριο ζήτημα της νέας εβδομάδας. Με την Αφροδίτη να σε κάνει να είσαι επιρρεπής στην αναζήτηση των κοντινών σου προσώπων που σε βοηθούν να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά, θα δώσεις αρκετές εσωτερικές μάχες για να καταφέρεις να βγεις μπροστά στο κοινό και να εκτεθείς. Θα χρειαστεί όμως να μιλήσεις ανάμεσα σε κόσμο, να εργαστείς έντονα και να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στον ίδιο με εσένα χώρο, να τολμήσεις να κάνεις βήματα εξωστρέφειας τα οποία σαφώς και σε οδηγούν στο να δεχτείς κριτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μοιάζει να σε κινητοποιεί έντονα, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις αρκετό χρόνο να ασχοληθείς με όλα τα ανοικτά μέτωπα που δεν είναι και λίγα. Κάποια από αυτά μπορεί να έχουν να κάνουν με συναντήσεις που πρέπει να γίνουν γιατί τις έχεις αφήσει ως ανοικτή εκκρεμότητα, με αποτέλεσμα να καλείσαι να διαχειριστείς την έννοια του χρόνου με τρομερή ακρίβεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε διαδοχικές αντιθέσεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται να βιώνεις δύσκολες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού υπάρχει αρκετή ανισότητα. Μπορεί να νιώθεις πως  ελκύεσαι από άτομα που δεν είναι διαθέσιμα ή να μπλέκεσαι σε σχέσεις που τελικά αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να ανακαλύψεις την ευτυχία που αναζητούσες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα κρύβει αρκετές προκλήσεις για τη ζωή σου, αφού καλείσαι να παραδεχτείς πως κρύβεσαι από την πραγματικότητα, θέλοντας να αποφύγεις μετωπικές συγκρούσεις που θα σε φέρουν σε ανοικτή σύγκρουση και με τον εαυτό σου. Αν κάτι φταίει  στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να αποφεύγεις και τις δικές σου ευθύνες, δεν είναι καθόλου πλέον χρήσιμο να προσπαθήσεις να θέσεις τον εαυτό σου εκτός του πλάνου αιτιολόγησης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τριγμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σε  αναγκάσουν να λειτουργήσεις με τρόπο που δημιουργεί κάποιες λεκτικές εξάρσεις και σωματικές αναταράξεις. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητες σου, να φέρεις εις πέρας μία αποστολή που φαντάζει δύσκολη και απαιτητική, γι αυτό και μπορεί να κουβαλάς νεύρα που εκδηλώνονται αρκετά εύκολα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η επαφή σου με πρόσωπα εξουσίας ή με άτομα μέσα  στην οικογένεια μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές τη νέα εβδομάδα, αφού θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στα νέα δεδομένα που είναι υπό διαμόρφωση και στις υπάρχουσες καταστάσεις που μοιάζουν να θέλουν να σε κρατήσουν όμηρο τους. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις μπορεί να γίνουν ένα ενδιαφέρον πεδίο μάχης πάνω στο οποίο μπορεί να εξελιχθεί η στρατηγική της επόμενης ημέρας, θέλοντας να κατανοήσεις τι ακριβώς έχεις ανάγκη και τι μπορείς να πετάξεις από τη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πληθωρικότητα και η προσπάθεια ή απαίτηση να έχεις γνώμη και άποψη για τα πάντα είναι ένα πεδίο πάνω στο οποίο θα δώσεις μία μεγάλη μάχη τη νέα εβδομάδα. Από τη μία πλευρά, είναι πιθανό να θελήσεις ή να χρειαστεί να αναμιχθείς με πολλά πράγματα την ίδια χρονική στιγμή, με στόχο να διατηρήσεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Μπορεί να πρέπει να εκφράσεις άποψη που θα στενοχωρήσει κάποιους, να λειτουργήσεις με τρόπο που αφήνει το συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης στην άκρη ώστε να εκφραστεί η ωμή αλήθεια, να ακουστεί η πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να εκφραστείς και να βγάλεις από μέσα  σου όλα όσα κρύβεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, αφού θέλεις να αποφύγεις τη σύγκρουση ή επειδή θεωρείς πως δεν αξίζει  να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο θέμα. Φτάνει όμως κάποια στιγμή που δεν αντέχεις να παραμένεις αδρανής, να κάνεις πως δεν ενοχλείσαι, να παίζεις τον/ην υπεράνω και θα πρέπει να δείξεις πως έχεις φωνή και πυγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι  δύσκολες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αρκετά πιθανό να επηρεάσουν την ψυχολογική σου κατάσταση τη νέα εβδομάδα και να υπάρξουν στιγμές που θα θελήσεις, ή θα οδηγηθείς, να ουρλιάξεις για να βγάλεις από μέσα σου ότι κουβαλάς. Μαζεύοντας μέσα σου πράγματα που σε δηλητηριάζουν, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επηρεάσεις την υγεία σου, να φορτώσεις με βάρος τον οργανισμό σου, να προσπαθήσεις να καταπιείς πράγματα που μοιάζουν με δηλητήριο για τον οργανισμό σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι πως η σύνοδος του Άρη με το Νότιο Δεσμό στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα σε κάνει να αισθάνεσαι πως κουβαλάς ένα μεγάλο φορτίο το οποίο και θα πρέπει να φέρεις εις πέρας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως αφορά εσένα ή άλλους για τους οποίους αισθάνεσαι τεράστια υποχρέωση. Μπορεί βέβαια να βρίσκεσαι μπροστά σε συνειδητοποιήσεις τεράστιας ουσίας όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο σου και να θέλεις να αποδράσεις από το περιβάλλον που σε έχει εγκλωβίσει ή να βλέπεις ολοένα και περισσότερο καθαρά πως συμβιβάζεσαι με μία ζωή που είναι επαναλαμβανόμενη, χωρίς δυνατότητες αλλαγής.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο ή στη δουλειά σου χωρίς όμως να έχεις τον πλήρη έλεγχο αυτών, μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση σου τη νέα εβδομάδα. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερες ώρες με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονη κούραση και μία απόγνωση, αφού δεν καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες που θα ήθελες να γευτείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss