Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 29/5

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 29/5

Η Πανσέληνος της 29ης Μαΐου στην 8η μοίρα του Τοξότη σε αντίθεση με τον Ερμή από τους Διδύμους και σε ευνοϊκό τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα (και εξάγωνο με το Νότιο Δεσμό από τον Υδροχόο) μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και αέρινου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στοιχείου κατά κύριο λόγο.

 

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μπορεί να δώσει την ευκαιρία για μία εκδρομή ή απόδραση μακριά από την καθημερινότητα, για μία τομή στην καθημερινότητα που είναι απαραίτητη ώστε να χωνευτούν κάποια κομμάτια που έχουν αλλάξει τις ισορροπίες την τελευταία εποχή. Η αναζήτηση προσωπικής ταυτότητας αυτή την περίοδο συμπίπτει με την πρόκληση για συμμετοχή σε καινούργιες δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γίνει μία αξιολόγηση του προσωπικού χρόνου και της στάθμης των γνώσεων που είναι απαραίτητες για να γίνεις μέλος σε μία ομάδα που προκαλεί να εκφράσεις τη φιλοσοφία σου απέναντι στη ζωή.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί τέλος να αποτελέσει την αφορμή για λεκτικές διαμάχες που θα πρέπει να οδηγήσουν σε αποφάσεις. Κάποιες ισορροπίες είναι πλέον δύσκολο να διατηρηθούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να λεχθούν σκέψεις που είναι πιθανό να φέρουν αντίδραση, αντίλογο και κριτική που θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η  να αντιμετωπίσεις.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss