Τα 8 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αποψινή Πανσέληνο

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Τα 8 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αποψινή Πανσέληνο

Κατά τη διάρκεια μίας Πανσελήνου, ο ήλιος και το φεγγάρι βρίσκονται απέναντι κι αυτό μπορεί να δώσει έμφαση στις πολικότητες της ζωής μας -ειδικά στην Πανσέληνο της 29ης Μαΐου.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που αγγίζουν τον παραλογισμό

 

Εσωτερική ένταση και εξωτερικές πιέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπική διαμάχη και κρίσεις που θα σας "ρουφήξουν" την ενέργεια. Το σπίτι, η οικογένεια και οι στενές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Η σημερινή Πανσέληνος θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς.

Αν είστε ένα από αυτά τα ζώδια, είναι σημαντικό να θυμάστε να πάρετε μία ανάσα πριν μιλήσετε ή δράσετε, αν δεν θέλετε να καταλήξετε να τσακώνεστε. Διαλέξτε τα λόγια και τον τόνο σας σοφά. Ωστόσο, κρατήστε την επικοινωνία σε σταθερά επίπεδα αλλά μην φοβηθείτε να πείτε αυτά που θέλετε. Απλά βεβαιωθείτε πως έχετε τακτ και αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια, αφού θα ερπυσοκροτήσουν. Αποφύγετε επίσης το κουτσομπολιό, το δράμα και τα μυστικά σε αυτή τη Πανσέληνο.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα επωφεληθούν από την ενέργεια της αποψινής Πανσελήνου, η οποία θα προσφέρει ανακούφιση από πρόσφατες δυσκολίες και θα κάνει τη διασκέδαση προτεραιότητα. Επικεντρωθείτε στις πιθανότητες της ζωής σας αντί να επιμένετε σε καταστάσεις που δεν λειτουργούν.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss