Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο

Γιώργος ΣοφιάνηςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙAΝΗΣ Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονα κοινωνικός και επικοινωνιακός μήνας για εσένα, κάτι που σε ευχαριστεί και σε κάνει να είσαι περισσότερο εξωστρεφής, αλλά στην πορεία θα κατανοήσεις πως ίσως να ξεχνάς να θέσεις απροτεραιότητες με αποτέλεσμα προς το κλείσιμο του μήνα να αντιλαμβάνεσαι πως χαραμίζεσαι σε πολλές κατευθύνσεις και να χάνεις την ουσία. Στον ερωτικό τομέα, η συναναστροφή με φίλους και γνωστούς είναι μία επιλογή που σε βοηθά να πάψεις να σκέφτεσαι τα πολύ σημαντικά που θέλεις να διαγράψεις, αλλά στην πορεία του μήνα θα αντιληφθείς πως είναι πιθανό να ζεις χωρίς πλάνο και πυξίδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονα προκλητικός μήνας, αφού σε καλεί να αποφασίσεις αν θα δείξεις τη νέα σου εικόνα, θα τολμήσεις να προχωρήσεις την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή παρακάτω μέσα από αποφάσεις και δράσεις που ταρακουνάνε τις υπάρχουσες ισορροπίες. Μπορεί να μετακομίζεις και να χρειάζεται να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές για το νέο σου σπίτι ή να χρειαστεί να συναναστραφείς με το καινούργιο περιβάλλον που συναντάς γύρω σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που φαίνεται να κινητοποιεί έντονα κάποια θέματα σπουδών, μετακινήσεων και οικονομικού περιεχομένου, αφού θα χρειαστεί να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να επενδύσεις σε μία πρόταση. Η επένδυση που καλείσαι να κάνεις δεν είναι μόνο οικονομικού χαρακτήρα, αφού θα χρειαστεί να δεσμευτείς και ως προς την εγκεφαλική σου σύμπλευση με ένα πρόγραμμα που μπορεί να διαρκέσει σε βάθος χρόνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα μπορεί να σε τρομάξει, να σε αγχώσει με αποτέλεσμα να μπαίνεις κάπως μουδιασμένα στο ξεκίνημα αυτού. Ίσως να παλεύεις να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, να πρέπει να χωνέψεις τους κανόνες που έχουν τεθεί και να χρειαστεί να διαχειριστείς τους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή σου με έναν τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει. Καλείσαι να δείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι την άλλη πλευρά, κατά πόσο πιστεύεις πως η νέα μοιρασιά είναι δίκαιη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Μετά τον Άρη που συνεχίζει όλο τον Ιούνιο να βρίσκεται απέναντι σου και να σε προκαλεί να συναναστραφείς πρόσωπα που θα μπορούσαν  να είναι αντίπαλοι σου αλλά και πρόσωπα που σε συμπληρώνουν αλλά δύσκολα παραδέχεσαι, έρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου να φουντώσει τα ερωτικά πάθη και τις επαγγελματικές αναμετρήσεις. Βρίσκεσαι μπροστά σε καρμικές αποφάσεις και θα χρειαστεί να ανακαλύψεις τον τρόπο να ισορροπήσεις κάποιες στιγμές που νιώθεις να έχεις όλη τη δύναμη στα χέρια σου, ώστε να βγάλεις στην επιφάνεια έντονη αλαζονεία και εγωισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που δεν πρέπει να σε παραπλανήσει, αλλά να καταφέρει να σε κρατήσει σε εγρήγορση και δημιουργική διάθεση. Από τη μία πλευρά, με τον Άρη να είναι κολλημένος στον Υδροχόο, μοιάζει σαν να πρέπει να υπερβείς τις δυνάμεις και αντοχές σου, να κινητοποιηθείς στον τομέα της καθημερινότητας ακόμα περισσότερο αφού υπάρχουν υποχρεώσεις που προκύπτουν και σε αναγκάζουν να βλέπεις πως η συνεργασία σου με άλλα πρόσωπα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί να προετοιμάσεις το έδαφος για μία αλλαγή που έχει συμβεί ή ετοιμάζεται να λάβει χώρα και είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου. Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να προσαρμόσεις τη θέση σου στα νέα δεδομένα, να φροντίσεις να λάβεις απαντήσεις σχετικά με το ρόλο σου, να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις την οικογένεια που αναζητάς και θα ήθελες να έχεις γύρω σου ώστε να μην τρομάζεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα μπει  αρκετά δυναμικά αφού πλέον γνωρίζεις πως οι εξελίξεις θα τρέξουν και  δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από αυτές. Με τον Άρη να παραμένει στον Υδροχόο όλο το μήνα και από τις 26 του μήνα να ξεκινά και την ανάδρομη πορεία του, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για αρκετές αναμετρήσεις με άτομα που ζείτε ή δουλεύετε μαζί. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα που έχεις συνηθίσει να έχεις κοντά σου γίνεται δύσκολη και μπορεί να σε αναγκάσει να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που μοιάζουν με οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία σου για μία έξοδο από την καθημερινότητα, για ένα ταξίδι ή μία απόδραση σε έναν τόπο που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο κύκλο γνωριμιών για εσένα. Μπορεί να προκύψει μία προοπτική για συχνές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να επισκεφτείς έναν τόπο ή να βρεθείς μόνος/η μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου για να εξετάσεις αν υπάρχει κάτι που σε περιορίζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που έχει αποφασίσει να δοκιμάσει την επιμονή σου να αναδείξεις τον εαυτό σου, να λειτουργήσεις με γνώμονα τον εαυτό σου και να ορθώσεις ανάστημα απέναντι σε αντίθετες φωνές, απόψεις και αιτιάσεις. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με τον τομέα των οικονομικών, αφού θα θελήσεις να θέσεις κάποιους κανόνες που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις τις προτεραιότητες που τίθενται πλέον στη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης έχει αποφασίσει να παραμείνει για μεγάλο διάστημα στο ζώδιο σου, με αποτέλεσμα στις 26 Ιουνίου να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, θέλοντας να δοκιμάσει τις αντοχές σου απέναντι σε μία καμπάνια που καλείσαι να κάνεις για να πείσεις πως αξίζεις να οδηγείς τις εξελίξεις. Μπορεί λοιπόν να αυξήσεις τον εγωισμό σου, να δυναμώσεις την προσωπική σου φωνή, να λειτουργήσεις έντονα αλαζονικά και απολυταρχικά, αλλά είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο αφού βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που μοιάζει υπνωτισμένο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παραμονή του Άρη στον Υδροχόο και η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα στα μέσα του μήνα φαίνεται να ενεργοποιούν τον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας και να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως χρειάζεται να αλλάξεις κάποιες συνήθειες κατά τη διάρκεια της ημέρας σου ώστε να την κάνεις περισσότερο λειτουργική. Μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και να πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η θέση σου, να χρειαστεί να δώσεις κάποιες μάχες με άτομα που θεωρούν πως μπορούν να σου επιβληθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss