ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα ριγέ παντελόνια είναι must - 5 cool & στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Μαΐου 2024

Shopping Alert: Τα ριγέ παντελόνια είναι must - 5 cool & στιλάτα κομμάτια
Instagram/lucywilliams02
Αν θέλεις και εσύ ένα στιλάτο ριγέ παντελόνι στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου, διάβασε το παρακάτω άρθρο

Τα ριγέ παντελόνια είναι must αυτή τη σεζόν. Μιλάμε για τα ελαφριά pyjama παντελόνια σε ανάλαφρο λινό, μαλακό σατέν, κροσέτ ή νεανικό βαμβάκι. Όλα «περνάνε» αρκεί να είναι πιο ελαφριά και να «αναπνέουν» περισσότερο από το denim ύφασμα. Η μέση μπορεί να είναι με λάστιχο ή με άνετη μπάσκα ή ακόμα και με κουμπία, φυσικά να μην είναι κολλητά και να δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να φορεθούν άνετα και στο σπίτι.

Αφού βγουν στο έξω κόσμο τα ριγέ αυτά παντελόνια, έχουν την ικανότητα να συνδυάζονται με πάρα πολλά κομμάτια και να ενσωματώνονται σε κάθε προσωπικό στιλ. Τα χρώματα πολλά, με κυρίαρχο το γαλάζιο. Επέλεξε το δικό σου αγαπημένο και ακολούθησε αυτό το άνετο, cool και νεανικό look. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 5 στιλάτα ριγέ παντελόνια για να εντάξεις στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου, τα οποία μπορείς να αγοράσεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. MAX&Co. - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tommy Hilfiger - Λάστιχο με κορδόνι στη μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Hugo Boss - Με πιέτες μπροστά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες από που να αγοράσεις το ριγέ παντελόνι της άνοιξης, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.