ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι φοράνε οι Γαλλίδες αυτή την άνοιξη; Τα κομψά σύνολα που θέλεις να αντιγράψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Μαΐου 2024

Τι φοράνε οι Γαλλίδες αυτή την άνοιξη; Τα κομψά σύνολα που θέλεις να αντιγράψεις
Instagram/chloelecareux
Τα σύνολα που λατρεύουν οι Γαλλίδες αυτή την άνοιξη

Οι Γαλλίδες είναι γνωστό πως έχουν απαράμιλλο γούστο και αισθητική. Η έκφραση «je ne sais quoi», που θα πει «Δεν ξέρω τι», βγήκε για αυτό που έχουν οι Γαλλίδες και μας ελκύει αισθητικά, αλλά δεν ξέρουμε τι είναι. Έχουν αυτόν το αέρα της αυτοπεποίθησης, του διαχρονικού στιλ με updated λεπτομέρειες και διακριτικό μακιγιάζ. Και μπράβο τους!

Αυτή την άνοιξη αν θέλουμε να δούμε τι φοράνε, δεν χρειάζεται να πάμε μια βόλτα στο Παρίσι, αν και θα το θέλαμε. Μια ματιά στα profile γνωστών Γαλλίδων στο Instagram μπορεί να μας δώσει μια πολύ καλή εικόνα για το τι φοριέται στη μεγάλη αυτή χώρα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 5 αγαπημένα μας ανοιξιάτικα looks από τις Γαλλίδες «φίλες» μας στο Instagram, για να ξέρεις και εσύ τι φοράνε αυτή την άνοιξη οι masters του στιλ.

Αφού διάβασες για τα αγαπημένα ανοιξιάτικα looks των Γαλλίδων, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.