CELEBRITIES

H Madonna καταθέτει εντολή να σταματήσει η δημοπρασία του γράμματος του Tupac


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουλίου 2017

madonna89194.jpg

Διαβάστε εδώ: H Μadonna αποκάλεσε τη Whitney Houston και τη Sharon Stone "μέτριες"

Ανάμεσα στα αντικείμενα που επρόκειτο να τεθούν προς δημοπρασία, ήταν ένα γράμμα του Tupac που είχε γραφτεί όσο βρισκόταν στη φυλακή και ένα ζευγάρι χρησιμοποιημένα εσώρουχα. Ωστόσο, σύμφωνα με το PageSix, η εντολή ήταν επιτυχής αφού ο δικαστής Gerald Leibovitz του Ανώτατου Δικαστηρίου του Manhattan έδωσε εντολή στο Gotta Have It! Collectibles να αποσύρουν οποιαδήποτε αντικείμενα είχαν σχέση με τη Madonna από τη δημοπρασία και την αντίστοιχη ιστοσελίδα.

"Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για την προγραμματισμένη δημοπρασία του γράμματος του Shakur, αφού δεν είχα ιδέα πως το γράμμα δεν βρισκόταν πλέον στην κατοχή μου," αναφέρει η pop star στα δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με το PageSix.

Ενώ τα περισσότερα προσωπικά αντικείμενα αποσύρθηκαν από τη δημοπρασία και την ιστοσελίδα, δεκάδες αντικείμενα που έχουν σχέση με τη Madonna παραμένουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων T-shirts που έχει φορέσει, υπογεγραμμένων φωτογραφιών και άλλων memorabilia. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.