CELEBRITIES

H Lena Headey του Game of Thrones δείχνει το αληθινό της πρόσωπο στο Instagram


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_542417_077_1.jpg

Η ηθοποιός του Game of Thrones, Lena Headey (ή αλλιώς Cercei Lannister) ανέβασε μία selfie στο προσωπικό της Instagram, λέγοντάς τους περήφανα "Αυτή είμαι". Η Headey που έχει πλέον τελειώσει με τα γυρίσματα της 8ης σεζόν του Game of Thrones, αποφάσισε να ανεβάσει τη φωτογραφία της όσο έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι.

 

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

Η ηθοποιός παρακολουθούσε ένα πρόγραμμα ονόματι Orangutan Jungle School και ανέβασε τη selfie, χωρίς make up και δείχνοντας να έχει μόλις κλάψει, αφού ένα μωρό γορίλλας βρήκε ξανά τη μητέρα του. "Για εκείνους που νιώθουν ελεύθεροι να μου λένε πως δείχνω καταβεβλημένη, 100 χρονών, πως η ομορφιά μου φέυγει... πως δείχνω κουρασμένη/εξουθενωμένη (έχετε δίκιο! Το να είσαι γονιός είναι ένα εξουθενωτικά πανέμορφο πράγμα) Αυτή είμαι. Λατρεύω το ότι η εμπειρία μου κάθεται στο πρόσωπό μου, πως τα μάτια μου μπορούν ναπουν εκατοντάδες ιστορίες, πως μπορείτε να δείτε τη δουλειά μου και να την απολαύσετε, και όταν σας δίνω τον πραγματικό μου εαυτό, είναι πολύ πραγματικό".

Όσο η Headey ανυπομονεί για τα επόμενα βήματα μετά το Game of Thrones, κλείνει το μήνυμά της γράφοντας "Πάρτε το απόφαση παιδιά, αυτό το πρόσωπο θα γίνεται όλο και πιο μεγάλο και πιο αληθινό".

 

Διαβάστε ακόμα: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την 8η σεζόν του Game Of Thrones

Aν είστε fan του Game of Thrones, τα νέα δεν είναι ευχάριστα

O George R.R. Martin εξήγησε επιτέλους γιατί σκοτώνει όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο Game of Thrones

 

Δείτε ακόμη: Emilia Clarke: Άκρως αισθησιακή σε φωτογράφιση για τη VOGUE

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.