CELEBRITIES

Τελικά, γιατί χώρισαν ο Tobey Maguire και η Kirsten Dunst μετά τον πρώτο Spider-Man;


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2021

Τελικά, γιατί χώρισαν ο Tobey Maguire και η Kirsten Dunst μετά τον πρώτο Spider-Man;
Imdb
Η αιτία πίσω από τον χωρισμό του ζευγαριού που αγαπήσαμε το 2001, ήταν πιο σοβαρή απ' όσο περιμέναμε

Μπορεί σήμερα να είμασε όλοι ξετρελαμένοι με τη Zendaya και τον Tom Holland, όμως πίσω στο 2001, το ζευγάρι της καρδιάς μας ήταν οι πρώτοι Peter Parker και Mary Jane Watson: Ο Tobey Maguire και η Kirsten Dunst. Γνωρίστηκαν στο πλατό του Spider-Man, χώρισαν έναν χρόνο μετά, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να αντικατασταθεί ο Maguire και τον ρόλο του να υποδυθεί ο επόμενος σύντροφος της Dunst, Jake Gyllenhaal.

Γιατί τελείωσε η σχέση τους, άραγε; Είχαν κάνει τεράστιο κόπο να τη κρατήσουν κρυφή – δεν τη γνώριζε ούτε ο σκηνοθέτης του Spider-Man, Sam Raimi. «Προφανώς άρχισαν να βγαίνουν κάπου στα μισά της πρώτης ταινίας… αν και τότε, δεν είχα ιδέα», δήλωσε το 2007. «Μάλιστα, ανησυχούσα και για τον χωρισμό τους».

Ο Raimi φοβόταν πως τα προσωπικά προβλήματα των πρωταγωνιστών, θα επηρέαζαν αρνητικά τη χημεία τους μπροστά από την κάμερα. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, φυσικά, καθώς ήταν επαγγελματίες.

Παρότι κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει την πραγματική αιτία χωρισμού, φαίνεται πως το τεράστιο μισθολογικό χάσμα μεταξύ των ηθοποιών, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μιλώντας στην Independent, μάλιστα, η Dunst αποκάλυψε πως «Η ανισότητα ανάμεσα σε εμένα και τον Spider-Man ήταν ακραία».

«Δεν το είχα σκεφτεί καν. Σκεφτόμουν πως “Α, ο Tobey παίζει τον Spider-Man”. Αλλά ξέρετε ποιος ήταν στην αφίσα της δεύτερης ταινίας; Ο Spider-Man και εγώ».

Όπως αναφέρει το Variety, o Maguire παραλίγο να απολυθεί, πριν ξεκινήσει η δεύτερη ταινία. Θα τον αντικαθιστούσε ο Jake Gyllenhaal, ο οποίος ξεκίνησε να βγαίνει με την Kirsten Dunst αμέσως μετά τον χωρισμό τους. Η Columbia Pictures ήδη αντιμετώπιζε προβλήματα με τον ηθοποιό, ο οποίος δυσαρεστήθηκε όταν έμαθε ότι η παραγωγός Laura Ziskin έβγαλε πάνω από $30 εκατομμύρια, ενώ ο ίδιος έλαβε μόνο $4 εκατομμύρια. Έπειτα, για να πάρει καλύτερο μισθό, απείλησε την εταιρεία. Δήλωνε ότι υπέφερε από πόνους στη σπονδυλική του στήλη, εξαιτίας του χαρακτήρα που υποδυόταν. Τελικά, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και η ομάδα του έκανε ό,τι μπορούσε, ώστε να μην απολυθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.