CELEBRITIES

H Zendaya ντύθηκε «γυναίκα αράχνη» στην πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση κόκκινο χαλί


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2021

H Zendaya ντύθηκε «γυναίκα αράχνη» στην πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση κόκκινο χαλί
H Zendaya ντύθηκε «γυναίκα αράχνη» στο κόκκινο χαλί

H Zendaya και ο Tom Holland παραβρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέα τους ταινίας «Spider-Man: No Way Home» στο Λος Άντζελες και εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί.

Οι δυό τους είναι ζευγάρι στην ζωή,αλλά και στην ταινία και οι θαυμαστές περίμεναν πως και πως τηνκοινή εμφάνιση, αγκαλιά στην πρεμιέρα στο Regency Village theatre.

Η 25χρονη star επέλεξε για την περίσταση ένα look που παρέπεμπε στο theme της ταινίας, ένα φόρεμα του οίκου Maison Valentino, nude μέ μαύρα κεντήματα που θύμισαν ιστούς και τελικά την μεταμόρφωσαν σε «γυναίκα αράχνη».

Jenny.Gr

Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με μαύρη, δαντελένια μάσκα- αναφορά στον Spider Man, sparkly γόβες Christian Louboutin και μίνιμαλ, διαμαντένια κοσμήματα Bulgari. Είχε τα υπέροχα, μακριά μαύρα μαλλιά της πιασμένα σε scalp braids ενώ το cat-eye makeup look της ήταν εκθαμβωτικό.


Δίπλα της, ο Τομ Χόλαντ ήταν κομψός με το Prada κοστούμι του σε απόχρωση του καφέ και μαύρες μπότες Christian Louboutin. Πριν λίγες ημέρες η Zendaya έδωσε μια συνέντευξη στο Interview Mag, μίλησε για όλα.

«Έχω μάθει ότι δεν πρέπει να φοβάσαι να φανείς χαζή, δε γίνεται να φοβάσαι μην τα θαλασσώσεις, δεν μπορείς να φοβάσαι τα πάντα. Προσπαθώ να το εφαρμόσω αυτό σε κάθε τομέα της ζωής μου, γιατί πάντα φοβάμαι να κάνω πράγματα, επειδή τρέμω στην σκέψη πως δε θα είμαι τέλεια. Αλλά ο μοναδικός τρόπος να είσαι τέλειος, είναι να προσπαθήσεις χωρίς φόβο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS